Şimdi Ara

Dahili Harddiski Göremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 2 hafta önce Win 7 kurulu olan sistemimin üzerine Win 8 kurdum. ( Win 8'i merak ettim. Nasılsa format atacaktım ama işler düşündüğüm gibi olmadı. Daha saçma bir şey yapamazdım herhalde. ) Win 8'i kurcaladım biraz daha sonra bilgisayarı kapattım ama tekrar açamadım. Format atmaya çalıştım atamadım. Harddiski başka bilgisayara taktım sonra. Biosta ve yönet panelinde gördü ama bilgisayarımda görmedi. Şimdi kendi bilgisayarıma birincil harddisk olarak başka bi harddisk taktım. Sorunlu olan harddiski yine yönet panelinde görebiliyorum ama aşağıdaki resimde görüldüğü gibi sanki yeni harddiskmiş gibi "ayrılmamamış" diyor. O harddisk çok önemli benim için. Var mı bildiğiniz bir yol? Teşekkürler.
     Dahili Harddiski Göremiyorum

• akortsuz kullanıcısına yanıt
    Ayrılmamış olarak görülen harddiski ancak format menüsünde ayarlayabilirsin.
  • Nasıl bir ayarlama olacak? Format atmak istemiyorum ama. Kurtaramaz mıyım?
  • Harddiski ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? Benim de başımda böyle bir bela var, çözümünü bilen varsa bi yardımcı olsun lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 senedir kullanıyorum harddiski. Onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Yaptığım o saçma şey nasıl böyle sonuçlandı onu da bilmiyorum. Hala çözüm bulamadım hiçbir yerde.
  • İçinde önemli verilerin varsa, olur da bir şekilde kurtaramazsan herhangi bir Live USB Linux ile bilgisayarını çalıştır ve diske erişerek dosyalarını harici bir diske aktar (tabi bir şekilde zarar görmediyse dosyaların). Format attıktan sonra da kendi diskine tekrar aktarırsın. Biraz zahmetli olabilir; ama önemli dosyalar için değer.
  • Hocam pardusla açıyorum bilgisayarı, yine göremiyorum harddiski. Anlatmaya çalıştığınız bu mu tam olarak?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Harddisk Açılmıyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bi pardus live ile deneyeyim bakalım. Çözüm olursa haber ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _BruceWayne_

Ayrılmamış olarak görülen harddiski ancak format menüsünde ayarlayabilirsin.

ağzımdan aldın la
  • Arkadaşlar format menüsünden görebiliyorum ama bu format atmam gerektiğini gösteriyor harddiski tekrar kullanabilmem için. Bunu yapamam, bir şekilde kurtarmam lazım harddiski. Böyle saçma bir şey yüzünden de tekrar çalışmamasını anlamıyorum. Onca para verip, bu işi yapan kurtarma şirketine göndermek de istemiyorum. Yok mu bir yolu?

• Bir yıldan uzun süre olmuş. Biçimlendirdim harddiski daha sonra da en iyi bilinen 3 4 programla kurtarmaya çalıştım ve sonuç alamadım. Uzun zaman sonra rastgele denk geldiğim Active@ Partition Recovery Enterprise ile tarattım ve klasör klasör tüm verilerimi kurtardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akortsuz -- 31 Mart 2015; 20:42:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.