Şimdi Ara

DAIHATSU COPEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daihatsu nun sitesini incelerken gördüm... çok yakında türkiye de yazıyordu... yorumlarınız?

DAIHATSU COPEN

DAIHATSU COPEN

DAIHATSU COPEN

DAIHATSU COPEN

DAIHATSU COPEN

DAIHATSU COPEN

DAIHATSU COPEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaosorg -- 9 Şubat 2006 15:54:49 >

• teknik özelliği yokmuydu.tamam güzelde.fiyat ne olucak.küçük roadster ler pek tutmuyo ülkemizde.
  • Parası bol işi gücü olmayanlar için dizayn edilmiş bir model gibi duruyor. "Nereden bu kanıya vardın" derseniz:

-Bir kere iki kişilik üstü açık spor model arabayla ne rahat seyahat edilir ne de aile taşınır. (Bagaj diye bişey yok arabada)
    -Motor gücünü bilmiyorum ama Daihatsu'nun ürün konsepti ekonomik aile arabası gibi geliyor bana (bütün modelleri böyle mi bilmem ancak Türkiyede böyle bir imaj çizdi). Yani ucuz ve az yakan. Bu durumda motoru ancak "gezinmeye" yarar gibi geliyor.
    -Türkiyede bu tür modeller pek tutmadı (Peugeot'un 206-307 benzer konsept arabaları çok daha güzel ama fazla satmadı)
    -Türkiyede araba satmak isteyen dizel, sedan, geniş iç hacimli, elverişli fiyatı olan, az yakan, yedek parça ve bakımda fazla üzmeyen, sağlam bir marka lisansıyla üretilip satış sonrası serviste güven veren araç getirir. İki x iki = 4 bu kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baytekin -- 9 Şubat 2006 16:09:03 >

• Teknik bilgiler...

daha da fazla bilgi isteyenler...

daihatsu.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaosorg -- 9 Şubat 2006 16:25:17 >
  • prestij modeli
  • güzel işte tek yasayanlar yada öğrenciler için ideal 50hp biraz az 70 falan olsa uçardı walla
  • o motorla değil 1.3 toyota motorlu olarak gelicek

mart-nisan burda olur
  • Tasarım tatlı olmuş.
  • bencede sevimli bi araba... türkiye de satar mı satmaz mı bilmem ama... yazın, hafta sonu, üstünü açıp sahilde tur atmak için ideal bi araç ... ama Z modeli daha çok dikkatimi çekti...
  • tek kelime ile süper

Daihatsu rulleZZZ
  •  DAIHATSU COPEN

güzel olmuş bu da copen z diye geçiyor
    aynı tip arabalardan sıkılanlar için ve dikkat çekmek isteyenler için copen
     DAIHATSU COPEN

DAIHATSU COPEN

DAIHATSU COPEN

• ben bu arabayı kullandım hiç gitmiyo.

ama gran tourismo 4'de
  • aracın gücü 50hp değil 50kw oda 68 beygir yapar ve araç güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.