sağolasın crx iiyim işte ne olsun hepinize hayırlı günler
Ark.lar hayırlı cumalar..Epeydir foruma gremiyordum ama daihatsum.com u boş bırakmadım..Ark.lar oraya da yazdım..Bito bir yorum getirdi ama ben biraz ısrarlıyım bu konuda!!Bi kaç ark. daha olayı inceleyip bana yorumlarını bildirirse teşekkür ederm.. Daihatsum.com da yazdığım mesajı buraya da forward lıyorum...
Ark.lar bu haberim çok önemli&herkesi ilgilendireceğini düşünüyorum!!!
www.ekoyak.com u ziyaret edin!! Ben bu aleti bi kaç ay önce zaman gazetesinde gördüm..Tam zaman veremeyeceğim ama alet hakkaten işe yarar bir şeye benziyor çünkü odtü makina mühendisliğinden ve gazi makina mühendisliğinden belge almış patent enstitüsünden patentini almış;sanayi ticaret bakanlığınca onaylanmış bir alet!! Ben fazla gevezelik etmeden adresi vereyim..Oradan siz ayrıntıları alırsınız!! www.ekoyak.com
ayrıcawww.hepsiburada.com dan ekoyak adıyla arattırdığınızda taksitli sipariş verebilirsiniz..
Ben bu ayın ikinci yarısında bir tane ısmarlamayı düşünüyorum..
Adamlar %18.2yi garanti ediyorlar..Bazı kullanıcılar daha üst ekonomi elde ettiklerini de söylüyorlar!!
Benden bu kadar..Fazlasını paylaşmak isteyenler olursa sık sık buralarda olmaya çalışacağım..Ayrıca aramızda sipariş veren olursa ya da dah doğrusu olmuşsa lütfen yorumlarını bildirsin...
Tüm sirionculara slmlar..Görüşürüz!!!
Ha bu arada fiyatı 84.32 ytl idi en son baktığımda(2500cc ye kadar motorlu araçlar için..!)
vallahı fatıh kardesım aletı ınceledım fakat bana pek ınandırıcı gelmedı ama yıned ed enemekte fayda var dıye dusunuyorum cunku fıyatı makul son derece
bu konu birçok forumda tartışıldı ve yalan olduğuna karar verildi
hepinize günaydın bugün inş hava filtresi olayına giriyorum
ınsallah b ugun fıltre ısını halledersın bito kardesım sırıon da fıltre keyfını bıze yasatırsın soyle ıkı ara gazıyla kulaklarımızın pası sılınır nhıc olmassa
BAKALIM HOŞUMA GİDERSE SESİ ALCAM EĞER GÜSEL SES VERMEZSE ALMAM ZATİ AYRİETEN DÜN BİR CLK KOMPRESSOR LE KAPIŞTIM MASLAKTA EPEY ZEWKLİYDİ AMA BENİM İÇİN ÇÜNKÜ ALDI ELİNE
)))
filre olayına giremedim çünkü aksarayda abartılı fiyat sölediler yed filreye 80$ dediler bende oha dedim birde iç taraftaki el tutacak dalgalar varya camın üstünde onlardan nerde bulabiliriz
hepinize günaydın bu forum böle giderse yakında biter
gunaydın bıto ve tum daihatsumcularrr
herkese günaydın dsotlar
nasılsınız arkadaslar ıyısınız ınsallah
sağol crx sen nasılsın
hamd olsun mobılecom kardesım ıyı olmaya calısıyoruz halen stıcker beklıyorum bu carsamba gelecek ınsallah gelır gelmez yayınlayacagım forumda stıckerı
crx stickerları bekliyoruz abiciğm..
Filtre olayları beni bozar ama ilerde paralanırsam bakarım..ekoyak konusunda da yorumda bulunmana sevindim..Senin düşüncen benim için önemliydi!!
Bakalm belki ısmarlarım..Bende soğudum sizlerden de pek iç açıcı msjlar gelmeyince!!
Biraz daha buralardaym..Görüşmek üsere..
hava filtresi bu gidişle benide bozacak kutu içi filtre yok galiba bu arabaya göre ama aramaya dewam ediyorum o olmasa bile sebringimin sesi bana yetiyo
umarım dilediğin gibi bi filtre bulursunda milletin gözünü şenlendirdiğimiz gibi kulaklarını da şenlendirirsin!! =)