Şimdi Ara

DAİHATSU SİRİON FUN CLUB (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
1
Favori
45.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fatih kardeş performans sonsusturucuyla çok güsel bir ses aldım ama yetmiyo insan daha iyisini istiyo bakalım nasip olursa kutu içi olmazsa direk hava filtresi yapmayı düşünüyorum
  • günaydın arkadaşlar
  • herkese günaydın dostlar
  • mobilecom yaw şu havalar düzelsede bi organizasyon olayına girsek walla süper olacak piknik falan
  • inşallah ya yollarda sirion görüyom korna sellek falan tık yok abi adamlarda uyuz oluyorum he
  • hey hey hey de hey hey ben geldım herkese gunaydın nasılsınız arkadaslar ınsallah yaza guzel bır pıknık organıszas yonu duzenlerız soyle mangal partısı felan verırız
  • daihatsu sirion suzuki yı karsılastırıyorlar

daihatsu sirion suzuki
  • aklı salim bir insan sirionu suzuki ile karşılaştırmaz
  • yenı kasa sırıon nu karsılastırmıslar :) ama yınede mantık dısı :)
  • BU STİCKER NE BİÇİM BİR OLAYDIRKİ YAPIMI AYLAR SÜRÜYO YOKSA ONU ARABAYA TAKINCA BEYGİRLERDE BİR ÇOĞALMAMI OLUYO
  • ula buna topic yerlerde ya koşunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese iyi akşamlar
  • ah bıto kardesım haklısın vallahı bende anlamadım :) muhtemeln bır 5 hp artıracak bu stıcker aracın gucunu :) beklıyorum sabırla ınsalllah muradıma erecegım :)
  • fatıh kardesım mobilecom kardesım neredesınız aloo
  • buda carızma bır ısım oldu :)
  • Slmlar daihatsumcular!!! =) nabersiniz??Vlla abi ben seviyorum böyle toplanma yazışma olaylarını biliyorsunuz da ben öğrenciyim nihayetinde.!!Yoksa ben sizleri yalnız bırakıp sirion fan club ın yerlerde sürünmesine hiç izin verir miyim!!Neyse sağlıcakla kalasınz!Ben arada1 buralarda olacağım!!!!
  • ben nöbeti dewr aldım dostlar düşürmem bu forumu yerlere yaşasın daihatsu yaşasın sirion
  • her zaman her yerde sirion ve daihatsummmmmmmmm
  • hepinize günaydın
  • günaydın bito kardeşim ve tüm sirioncu kardeşlerim sirion kardeşliği he
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.