Şimdi Ara

DAİHATSU SİRİON FUN CLUB (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
1
Favori
45.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aleykumselam kardesım arkadaslar volkan benım oz kartdesım gıbıdır ızmıtten kendısı
  • hızlı sofor volki
  • walla lastikler orjinali var onlar aywayı yiyene kadar dewam
  • 16 jnt ınce yanak lastıkler
    :)
    harıka durur walla
  • BAKALIM BENİM JANTLAR DAHA 5 AYLIK BUNLARI BİRİNE DAYAMAM LASIM YOKSA KIYAMAM ZATEN JANTI VEREMEZSEMDE SİYAHA BOYATTIRIP KULLANACAM BENCE YAKIŞIR
  • siriona en guzel yakısan jant 5 kol 16 inc krom
  • walla o konuma gelene kadar hava filtresi ve ön arka tampon ve marşpiyelleri yaptırmak lasım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekir__

Ben de bu araba da ne var ki bu kadar mesaj yazılmış diyodum. gördüm mesajları."günaydın iyi akşamlar nasılsınız..."
    araba boş muş.ne var sa burdaki üç beş kişide var. habire yazıp duruyolar. Tuhafff

içi bpş arkadaşım sendeki araç ne bilmiyorum ama bi getir sen makineyi de alim senin tozunu yolda sonra bir iki gün öksürürsün ama olsun anlarsın sonra doluyu boşu
    yanından geçen rüzgar değil SİRİON

GÜNAYDIN DOSTLAR

• ayrieten sirion hakkında sen soru sormadınki cevaplayalım foruma saçma sapan sözlerle giriş yaptın eğer akıllı olup bilgi paylaşmak isteseydin adam gibi soru sorardın
  • sirion türkiyede satılıyormu
  • SENDEN RİCA EDİYORUM ÇIK GİT FORUMDAN DA O UFAK BEYNİNLE MİLLETLE ALAY ETMEYE ÇALIŞMA ..DAHA GENÇSİN KAFANI BÖLE BOŞ ŞEYLERE ÇALIŞTIRACAĞINA GİT DERS ÇALIŞ
  • EVET ARKADAŞIM SATILIYOR AMA ÇOK TUTULAN BİR ARAÇ DEĞİL ÇÜNKÜ TÜRK MİLLETİ BİRAS KIT VE HAFIZASI ZAYIF OLDUĞU İÇİN HALA GİDİP EN BÜYÜK DÜŞMANLARIMZDAN OLAN FRANSIZ ARABALARINI RENO,PEGO GİBİ MARKALARI PEYNİR EKMEK GİBİ ALINCA BU İŞİ HAKKINI VEREREK YAPAN YENİ FİRMALARA YER KALMIYO PİYASADA
  • quote:

Bu arada ben de sirion almayı düşünüyodum. şu an 99 mazda 323 var.
    Bi bakim dedim ne var ne yok . mesajlar hep yukardakıler gibi.
    gunaydın
    nasılsınız
    iyi akşamlar
    Topicinize yaptığım katkılardan dolayı teşekküre gerek yok.
    Kolay gelsin...

1---şimdi son noktayı koyim ben arkadaşım sende 99 mazda var dimi bizde sirion 1.3 102 beygir içi boş makine var dimi gel ben sana dragda bi boş arabayı bi gösterim sonra senin mazdanın gaza basmaktan harap olan motoru toplayabilirsen konuşuruz okey.
    2-araçta alalı tam 4 ay oldu daha radyatör suyuymuş yok silecek suyuymuş yok akarıymış yok bilmem neresi cart demiş yok burası pırt demiş yok şöyle arıza çıkarmış olmadığı için malesef bişey yazamıyoruz bakınız:..daihatsum.com/teknik arıza
    3-servise bikere 7.500 bakımına gittim diğerleri gibi beni şöyle kazıkladılar yok bişey yapamadılar yok arıza devam ediyor olayıda olmadığı için gene bişey yazamıyoruz ...artı kış bakımı ufak çizik rutuşlarını kalite kontrolü herşey dahil 75 ytl
    4-lütfen herkes baksın diğer araçların topiclerine arıza arıza problem sorun topicleri kaynıyor modifiyenin dışında varmı sirion kullanıpda adam gibi sorun yaşayan yok
    5-bu topice bakıp aslında herkesin kıskandığını ve buşekilde karalama yazıları yazdığını düşünüyorum çünkü PROBLEMSİZ ARAÇ KULLANIYORUZ HERŞ STANDART ABS+EBD CD ÇALAR SİS FARI AİRBAG KLİMA VS VS..........
    6-SON olarak bu yüzden biz sirioncular olarak birbirimizi sevdiğimiz için her sabah ve her akşam birbirimize iyi dileklerimizi sunuyoruz varmı başka topicte birbirine hayırlı cumalar diyen yok

OYÜZDEN AKILLI OL BENİM SABRIMI TAŞIRMA KARDEŞİM EMİNİM 18 VE ALTISINKİ BU TÜR YAZILAR YAZIYON

YANINDAN GEÇEN SİRİON RÜZGAR DEĞİL

DAHA NE DİYİM BİTO CRX FATİHLAW fulmonty POLİSMAN ehckelem KARDEŞLERİM

• mobilecom kardesım ve bito kardesım sızler en guzel cevabı verdınız arkadasa oyuzden bız daihatsum cular ve sırıon cular bır kardes gıbı bır bırımıze saygılıyız ve forumlarda bu tur merhaba ıyı aksam gunaydın gıbı mesajlar bır bırımze ne kadar saglam baglarla baglı oldugumuzun acık bır ıspatıdır daihatsum cular ve sırıoncular bana kalırsa bu formu bozlamak ıcın tasarlanmıs bır komplo bu oyuna gelmeyelım bız beraber mutluyuz gerısı problem deyıl
  • Anlaşılan konuşacak konunuz kalmamış ve günaydın diyerek konuyu üstte tutuyorsunuz.

Konuyu kilitliyorum. Can açarsa açsın artık.
  • sen tarih bilmiyosan ve gündemi takip etmiyosan o senin ayıbındır fransızların bizlere yani sende dahil olduğunu düşünüyosan türklere ne kazıklar attıkları ve halada bu ülkeyi nasıl ve ne şekilde bölmeye çalıştıları bellidir sen hala ayakta uyu..Medeniyeti buna tuvalet adabıda dahil bizden öğrenen bir milletin sömürgesi yada oyuncağı olmayı yada onları zengin etmeyi ben kabul edemem sen ediyosan oda senin genişliğin..
  • pardon konunun politika olduğunu sanmıodm ama olsun antitezimi veriim...

sende adam gibi tavrını koy AB ye kapılarında sürünme.. bööle AB kapılarında yatarsak yaparlar tabii.. geçmiştede bu bööleydi.. Şahsen biri benim kapımda ööle yatsa bende aynı tavırları sergilerim.. Türk halkının %90ı AB ye girmek istediği için bu bööle

ayrıca senin o beğenmediğin fransızlar türkiye ye yatırım yapıo fabrika kurup türk işcisi istihdam ediyor.. birilerine para kazandırmak istemiosan kendi arabanı kendin yapıcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 20 Aralık 2005 23:21:17 >
  • arkadaşım bende diyorumki bir yanda bizi her fırsatta kötüleyen fransızlar diğer yanda fransızlardan kat kat fazla yatırım yapan işinide onlardan iyi yapan onurlu japonlar varken ben ne diye fransız arabası alıyım mantığı varmı bu işin...Varsa açıkla
  • quote:

Orjinalden alıntı: mobilecom

quote:

Ben de bu araba da ne var ki bu kadar mesaj yazılmış diyodum. gördüm mesajları."günaydın iyi akşamlar nasılsınız..."
    araba boş muş.ne var sa burdaki üç beş kişide var. habire yazıp duruyolar. Tuhafff

içi bpş arkadaşım sendeki araç ne bilmiyorum ama bi getir sen makineyi de alim senin tozunu yolda sonra bir iki gün öksürürsün ama olsun anlarsın sonra doluyu boşu
    yanından geçen rüzgar değil SİRİON

GÜNAYDIN DOSTLAR

anaaaa millet dayhatsuyu arabadan saymaya başlamış
    her türlüsüne varım senin sirion la..
    imzamdaki arabalardan birini seç

kalkarız yatarız yanlarız farketmez

• quote:

Orjinalden alıntı: bito

arkadaşım bende diyorumki bir yanda bizi her fırsatta kötüleyen fransızlar diğer yanda fransızlardan kat kat fazla yatırım yapan işinide onlardan iyi yapan onurlu japonlar varken ben ne diye fransız arabası alıyım mantığı varmı bu işin...Varsa açıkla

mantıki gerekçeler..

1- can güvenliğim için (ncap sonuçları)
    2- verdiim paramın belli bölümü türk işcisine diğer bir bölümüyse oyak vasıtasıyla türk ordusuna gidiyor(renault için konuşuorum)
    3- servis ağı
    4- yedek parça bekleme sorunu yok
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.