Şimdi Ara

daihatsu terious 1.3 alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
26.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar daihatsunun sitesine baktım. 7 milyarlık bir indirm var. yani 1.3 'ler 26 milyarra geliyor. nede olsa 4x4 bana çok ucuz geldi. acaba bu arabayı kullana varmı? önerirmisiniz almayı

• Forum takipçilerinden yedekolsun isimli kullanıcı arkadaşımız kullanıyordu yeni Terios'u.Kendisi ile görüşmeniz sizin için en sağlıklısı olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akremon

arkadaşlar daihatsunun sitesine baktım. 7 milyarlık bir indirm var. yani 1.3 'ler 26 milyarra geliyor. nede olsa 4x4 bana çok ucuz geldi. acaba bu arabayı kullana varmı? önerirmisiniz almayı

yaw yapma be arkadaşım, o arabaya o para verilirmi? bari git adam gibi bi clio, punto falan al. yazık etme parana...
  • ben volvoda çalışırken bir önceki kasasını satmıştım tabi kullanma şansımda oldu çok keyifli bir araba inan verdiğin paraya değecek bir araba yanlız yakıt tüketimi fazla bir araç bir tofaş fiattan reno clio vb türevlerdeki araçlardan çok daha kaliteli ve sağlam bir araç tavsiye ederim bu söylediklerim bir önceki kasa için geçerli yeni teriosu inceleme veya kullanma şansım olmadı
  • yardımın için çok sağol arkadaşım. özelliklerine baktım 100 km de 7,7 yakıyomuş. yani yaklaşık 24 milyon olması lazım :( sanırım biraz fazla yakıyor. napsam alsammı arkadaşlar 2. eli nasıl bu arabanın yardım ederseniz çok sevinirim. açıkçası arabanın tipi çok hoşuma gitti
    quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

ben volvoda çalışırken bir önceki kasasını satmıştım tabi kullanma şansımda oldu çok keyifli bir araba inan verdiğin paraya değecek bir araba yanlız yakıt tüketimi fazla bir araç bir tofaş fiattan reno clio vb türevlerdeki araçlardan çok daha kaliteli ve sağlam bir araç tavsiye ederim bu söylediklerim bir önceki kasa için geçerli yeni teriosu inceleme veya kullanma şansım olmadı

• en yeni kasasından bahsediyoruz dimi yanlış anlaşılma olmasın tip olarak güzel görünüyo ve biraz fazla yaktığını biliyorum ama 4 çeker araba içinde onu göze almak gerek alınırmı dersen niye alınmasın o fiyata baktığın sitenin linkini burayada koyabilirmisin
  • 1.3 ler devrilecekmiş gibi duruyor yaa.

Bi ara biz de bayaa niyetlenir gibi olduk bi tane almaya. ama sonradan onun yerine bi tane lada samara aldık, nasıl :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOYOTA YARİS 1.3 ALINIRMI???
    12 yıl önce açıldı
    Suzuki Swift 1.3 MT 4x2 ALINIRMI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bekir__

1.3 ler devrilecekmiş gibi duruyor yaa.

Bi ara biz de bayaa niyetlenir gibi olduk bi tane almaya. ama sonradan onun yerine bi tane lada samara aldık, nasıl :D

güzelmiş jip düşünürken lada samara işi tabi hayırlsı
    bu arada 1.3 leri yeni kasa değillermiş ben yenileri sandımda düzeltiym tipleri pek güzel değil banada devrilecek gibi geliyo yolda gördüğümde alırsan virajlara dikkat et derim
  • Ilk once sunu soyleyeyim o fiyata olan eski kasa Terios. Yeni kasasini 33.000 YTL civarina bulabilirsin.
    Daha sonra daihatsu Japon mali ve kaliteli aractir ama Turkiye'de pek tutulmuyor.
    Tutulmamasinin nedeni ise getiren firmanin isguzarligi ve Toyota'nin kendi sirketine sahip cikmamasi.
    Renault Logana sahip cikiyor ama buyuk ortak olarak Toyota (%70 sanirim) Daihatsuya sahip cikmiyor.

Teriosun eski kasasini ben begenmiyorum. Ama duzgun sekilde 3-5 modifiye ile birseye benziyor..
    Yakit tuketimi fazla ama unumaki bir 4*4 sahip olacaksin..
  • Terios şu değil mi?

Hani Jeep almaya heveslenmişsin de paran yetmemiş yarım Jeep vermişler havasındaki araç

Ya hocam boşver parana yazık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yarbay

Terios şu değil mi?

Hani Jeep almaya heveslenmişsin de paran yetmemiş yarım Jeep vermişler havasındaki araç

Jeep'den anladığınız luzumsuz 4x4'ünüz, hiç kullanılmamış diferansiyel kilidi düğmeniz, asfalt lastikleriniz ve yüz milyarı geçkin fiyatı + kıyamet gibi masrafı ve vergisi ile şehir içinde dıp tıs dıp tıs gezinmek ise, evet, Terios'u dediğiniz sınıf araçların arasına koyamazsınız. Ama, dağ-bayır, çayır-çimen gezeceğim diyorsanız, birçok şehir jeep'inin giremediği engebelere, çamurlara, derelere vs. girdiğini ve başarıyla çıktığını youtube'daki videolarından görebilirsiniz. Eğer yollarda özellikle dikkat ederseniz, kar yağdığı zaman zincirsiz biçimde X5 gibi araçların patjinajlar içinde sefil oldukları rampaları canavar gibi zincirsiz biçimde çıktığına şahit olabilirsiniz.

Kısacası Terios iyi bir araçtır. Ne çok canavar bir arazi aracıdır, ne de çok konfrolu bir şehir arabası. İkisinin başarılı bir birleşimidir, o kadar. Aynen Suzuki Jimny gibi...

Süper arazi performansı isterim, ucuz da olsun deniyorsa Lada Niva tartışmasız ilk seçim olmalıdır.
    Arazi performansı biraz daha düşük olsun ama arabaya da benzesin, konfordan ödün vermeyelim deniyorsa seçim ancak Terios veya Jimny olabilir. 5 Kapı lazım ise, Jimny'de denklemin dışında kalır...

Ayrıca Terios çok yakmıyor. 4 çeker tüm araçlar diğerlerine kıyasla daha çok yakar. Yakıt tüketimleri dikkate alınırsa, LPG modifikasyonu olmaksızın, Terios ve Jimny'den daha ekonomik 4x4 arazi aracı yoktur (Türkiye'de satılan ve sıfır olarak alınabilecek).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutgultekin -- 2 Nisan 2007; 14:12:53 >

• Yeni teriosu uni.den bir arkadaşımla beraber kullandık
    krom jant vardı üstünde
    bence güzel bir araç
    binmeden kullanmadan konuşanların sözlerini dinlemektense
    bence binen ve kullananların sözünü dinle
  • bence yeni kasası oldukça güzel,fiyatıda fena değil.ama eski kasaları biraz dar görünüşe sahip,içide keza öyle.eski kasasını kullandım ama yeni kasasını kullanamadım kısmet olmadı.bence fiyatını hakeden bi araç ve beğeniyorsan alınası bir araç.alacaksan yeni kasasını aldaha eli ayağı düzgün.
  • sonuçta o paraya o kadar yuksek bi araç yok bi test surusu iste ara satış temsilcisini kullan öle karar ver daha ii olur ne aldını bilirisn en azından kolay gelsin
  • Biraz kavram karmaşası olmuş,

Eski kasa terios ağırlık avantajından dolayı bir çok suv'dan özellikle karlı havalarda çok daha başarılıdır.

Suzuki jimny'ye gelince de arazi vitesi olan ve ihtiyaç halinde tek tekerine 4189nm tork iletebilen gerçek bir arazi aracıdır.

donanımhaber forum
    Bu Aracı İstanbul da Kiralayan Bir Yer Biliyormusunuz? » Sayfa 1 - 4
    http://forum.donanimhaber.com/m_10677304/mpage_1/key_jimny//tm.htm#10677304

Fakat 3 kapılı olmasından dolayı ağırlıklı şehir içinde kullanılacaksa terios daha avantajlı dır.

Ayrıca yukarıda verdiğiniz rakamdan daha ucuza bulmaya çalışınız, neticede şuan yeni kasanın satışı yapılmaktadır, ve eski kasasını daha uyguna temin edebilirsiniz, bir şekilde de aracı kullanmadan karar vermeyiniz.

Saygılarımla,

• ikinci eli pek yok sanırım. o yuzden almışken sx ini almakta fayda var...
  • onun yerine 2 el suzuki vitara almak daha iyi bir secim
  • sen kullananları dinle bence arkadaşım ama yeni kasasını alabiliyorsan tabiki daha iyi olur. yakıt tüketimine gelince normal sedanlar bile şehir içinde 9 litre yakıyor. yeni civicler 9.1 yakıyor mesela. clio bilmemne al diyenleride sallama zaten. ferrari alacam desen çok yakar 2. elde zarar edersin falan derler sonrada reno pejo honda al derler. her araba tavsiyesi konusunda buna benzer biton cevap dolu. içine sinen arabayı al bindiğinde kendine acaba şu dahamı iyi olurdu diye düşüneceğin arabayı alma derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hassimendifer

sen kullananları dinle bence arkadaşım ama yeni kasasını alabiliyorsan tabiki daha iyi olur. yakıt tüketimine gelince normal sedanlar bile şehir içinde 9 litre yakıyor. yeni civicler 9.1 yakıyor mesela. clio bilmemne al diyenleride sallama zaten. ferrari alacam desen çok yakar 2. elde zarar edersin falan derler sonrada reno pejo honda al derler. her araba tavsiyesi konusunda buna benzer biton cevap dolu. içine sinen arabayı al bindiğinde kendine acaba şu dahamı iyi olurdu diye düşüneceğin arabayı alma derim.

İyi hoş güzel söylemişsin de ben içime sinen arabayı almaktansa burada danışıp hiç bilmediğim araç bile olsa onu almayı tercih ederim. Hiç bir özelliğini bilmiyorum diye içime sindi, şekli güzel diye araç almam asla... Bence arkadaş burada iyice inceledikten sonra alacaksa alsın derim...

• quote:

Orjinalden alıntı: Yarbay

Terios şu değil mi?

güzel cevap...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.