Şimdi Ara

Daikin Tegora (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
3
Favori
25.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha durun bu havada ısıtma performansı belli olmaz Aralık - Ocak - Şubat gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbirol kullanıcısına yanıt
    Bu dediklerimize örnek Tosh,ME,MHI de dahil olmak üzere örnekleri vardır yazdıklarımız da.

birol bey merhaba. Toshıba dan örnek verirmisiniz. yoksa yazdıklarınız çok havada kalacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgt_ayd

Bu dediklerimize örnek Tosh,ME,MHI de dahil olmak üzere örnekleri vardır yazdıklarımız da.

birol bey merhaba. Toshıba dan örnek verirmisiniz. yoksa yazdıklarınız çok havada kalacak gibi

Tosh.Skv ,skvr veya Nkv Nkvr Midea nn üretimidir.Çinden gelirken Thailand a uğrarlar antidampinge takılmamak için...Daha öncelerde Midea fabrika depolarında arkadaşlarımızın bizzat çektiği fotoğrafları koyduk foruma..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hımm birol bey adresi yazarmısınız forumdaki. fotolara bizde bakalım merak ettim şimdi toshıba midea ?!
  • İnternet üzerinde Midea üretimi toshiba resimleri bulunurmu bilemem ama izmirde klimacı bir arkadaşımın mağazasında bu resimleri bende gördüm.
    Midea, bosch - Siemens markasınada klima üretiyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Almilakawa -- 13 Kasım 2014; 6:47:45 >
  • Almilakawa A kullanıcısına yanıt
    ilginçmiş gerçekten toshıba nın midea ya üretim yaptırması bizim 18 lik tosh. midea mı şimdi
  • midea üretiyorsa toshıbaları bunu olumlumu algılamak lazım olumsuz mu
  • quote:

ilginçmiş gerçekten toshıba nın midea ya üretim yaptırması bizim 18 lik tosh. midea mı şimdi

Ben Toshibalar Midea tarafından üretiliyor demedim.
    Bir modelini ben biliyorum oda suzumi olan eski kodu skv idi şimdi 3nkv sanırım.

Midea çok iyi bir firmadır ne istersen onu üretir.

Dünyada üç beş kompresör fabrikası vardır hepsi buradan alır.
    Dünyada atıyorum 20 klima üreticisi vardır o gördüğümüz 200 çoğu çakma ürün oralardan çıkar.

Sen adama gidip bana 75 - 80 dolara klima yap bizim halka satarım dersen elin çinlisi sana 50 dolarada klima yapar. :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Almilakawa -- 13 Kasım 2014; 13:06:47 >

• Klimanız toshiba suzumi ise beğenmem soğutma özürlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Almilakawa

Klimanız toshiba suzumi ise beğenmem soğutma özürlü.

evet suzimi ama kullandığım klimalar içinde en verim aldığım ve sorunsuzu bu oldu hem ısıtmasından hem soğutmasından gayet memnunum. sadece ısıtmada dış ünite durunca iç fanın hala az az soğuk üflemesi hariç sanırım iç fan dc değil ac.
  • quote:

quote:

evet suzimi ama kullandığım klimalar içinde en verim aldığım ve sorunsuzu bu oldu hem ısıtmasından hem soğutmasından gayet memnunum. sadece ısıtmada dış ünite durunca iç fanın hala az az soğuk üflemesi hariç sanırım iç fan dc değil ac.

Isıtmasına laf söyleyen çarpıştı. :)
    Sadece yazın ağız çıkış sıcaklığı çok geç düşüyor.
    15 - 20 dakika sonra ağız çıkış sıcaklığı 9 dereceler civarında düşmesi gerekirken bu durum nerde ise bir saati buluyor oda 10 - 12 derece ancak gördüm.
    Suzumi tam ınverter değil ondan bazı eksiklikleri var.

• quote:

quote:

quote:

15 - 20 dakika sonra ağız çıkış sıcaklığı 9 dereceler civarında düşmesi gerekirken bu durum nerde ise bir saati buluyor oda 10 - 12 derece ancak gördüm.

Almilakawa arkadaş. yaw bu tam inverter yarım inverter olayı nedir allah aşkına biliyorsan bi açıklarmısın. herkesin dilinde tam yarım inv. ama işin ehli birisi bu işi bir anlatsa hayrına bizde anlasak aydınlansak lütfen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Almilakawa arkadaş. yaw bu tam inverter yarım inverter olayı nedir allah aşkına biliyorsan bi açıklarmısın. herkesin dilinde tam yarım inv. ama işin ehli birisi bu işi bir anlatsa hayrına bizde anlasak aydınlansak lütfen.

Şu an hastahanedeyim forumda olması lazım aratın bir çok kere yazıldı.

• BEKO markasının üstüne tanımam.
  • Dabi!dabi!dabi nede olsa o bir dünya markası.

arkadaşlar cihazların çektiği enerjiyi anlık ve toplamını gösteren, çektiği akımı gösteren pirizli watmetre cihazı varmış nereden bulabiliriz bu cihazı bilgisi olan varmı acaba? birde ben klimanın ne kadar akım çektiğini ölçmek istiyorum, piyasada satılan pensampermetre lerin tamamında ac dc volt ölçer ibareleri var inverter klimanın amperini ölçmek için pensampermetrede ne özelliği olması lazım?
  • sayın mbirol aynı şeyi heryerde yapıyorsunuz bir başka konuda size şöyle bir cevap vermiş sayın eina aşağıda okuyanbilirsiniz ben bu cevabı nitelikli bulduğum için yayınlıyorum umarım bir sakıncası yoktur,

Sayın eina'nın cevabıdır;

Marka değeri diye birşey var.Tabi ki marka fiyatı farkettirecek.AIRFEL in DAIKIN klimadan iyi olmadığını zaten anlatmama gerek yok.Ayrıca AIRFEL klimaları DAIKIN servisi yapıyor diye birşey yok.DAIKIN sistemi sizin de bildiğinz üzere DAIKIN showroom u olanlar hem DAIKIN hem AIRFEL klima satar ve takabilirler.AIRFEL showroom ları DAIKIn malını sadece bayi den alır ve resmi olarak takabilirler.Bilgine saygım var fakat bazı eksiklikleri gidermek lazım.

Ayrıca DAIKIN malezya fabrikasına gideniniz var mı bilmiyorum.Ama DAIKIN gibi dünya iklimlendirme sektöründe ki dev bir firma alengirli işler yaparak insanları kandırma yolundan ziyade, ürettiği malı daha ucuza üretebilmek adına farklı yollara başvurması gayet normaldir bu pazarda.Sonuç olarak dünyada bulunan ısıtma soğutma alanındaki japon firmaların neredeyse hiçbirisi çok nadir modelleri harici Japonya da üretim yapmaz.Bu da Japonya nın çok küçük bir ada parçasına sahip olması, burada fabrika ve işçi maliyetlerinin fazla olması gibi global nedenlerden dolayıdır ki şu anda Daikin in malezya da dahil olmak üzere belçika, çek cumhuriyeti, japonya, tayland ve Türkiye dede fabrikaları bulunmakta.Japonya harici üretilen modellerin çakma Daikin olması gibi bir imkanı zaten olamaz.Sonuç olarak kaliteli bir firma eğer fabrikayı satın alıp orada üretim yapıyor ve bu garantiyi size veriyorsa bunda herhangi bir sorun olamaz.Eğer yok ben illa japon malı alıcam diyorsanız verirsiniz 5-8 bin aralığında fiyat ururu sarara gibi modelleri alır evinize koyar rahat rahat kullanırsınız.Airfel klima fiyatları şu anda zaten Daikin ve muadili firmalara eşdeğer fiyatlarda.Gayet kaliteli model ler fakat fiyatlarda biraz daha düzenleme yapılması gerekiyor bu piyasada tutunmak istiyorsa.

• Yani o zaman oluyor ki,Çek veya Belçika fabrika üretimi olan modellerde milleti kazıklıyorlar.Nede olsa oda Daikin buda Daikin .Uyanık olmak lazım ne gerek var pahalıyı almaya..

Yarın arç. Klima fab. Satın alacak olurlarsa en kral klimaları orafan çıkarır..

• Butun klimalar kis modunda dis uniteden su akitiyormu yoksa benim klimami bozuldu altaki komsu klimayi acinca yukari geliyor dis unitede su tahliye borusu filanda yok normalmi yagmur gibi su akitmasi ? bilgisi olan varsa yardim lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: kractorrrr

Butun klimalar kis modunda dis uniteden su akitiyormu yoksa benim klimami bozuldu altaki komsu klimayi acinca yukari geliyor dis unitede su tahliye borusu filanda yok normalmi yagmur gibi su akitmasi ? bilgisi olan varsa yardim lutfen

sayın kractorrrr, kışın her dış ünite su akıtır bazen az bazen miktar olarak fazla dış ortamdaki nispi nem ile artar yada azalır ancak dış ünite altında drenaj hortumu takılı olmalıdır montajınızı kim yaptıysa arayın işlerini tamamlamalarını sağlayın,fakat drenaj hortumu olsa bile bazen terleme sebebiyle yinede dış ünitenin sağından solundan su damlatabilir ama bu miktar sıkıntı yaratmayabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.