Şimdi Ara

Daikin Tegora

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
3
Favori
25.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daikin tegora hakkında bilgisi olan var mı ? İnternette araştırma yapmama rağmen herhangi bir bilgiye ulaşamadım. Klimacı tavsiye etti ? Kaliteli bir ürün müdür ?

• hocam bende bugun mira serisi aldim fakat daha henuz montaj olmadi bu seri hakkinda bilgisi olan varsa yardim bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BD437D5D1

hocam bende bugun mira serisi aldim fakat daha henuz montaj olmadi bu seri hakkinda bilgisi olan varsa yardim bekliyorum
    bugün shira aldım.bu model hakkında zhara nın yenisi dediler.katalogdaki rakamlar fena değildi.
  • bende mira aldim param ona yetti sanirim daikin fason urettiriyormus shira nin altindaki modelleri...olsun napalim...
  • Mira iyi değil.
    Gidin Zibro alın, haier alın,Midea alın ama mira almayın parayı yazık.
  • kskozz K kullanıcısına yanıt
    Daikin shira modeli iyi, zaten daikin'in shiradan aşağı modellei yaramaz.
  • Vallahi haklisiniz..2200 tl padayi verdik mira 12000 lik olana...nasip artik kullanacagiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BD437D5D1

Vallahi haklisiniz..2200 tl padayi verdik mira 12000 lik olana...nasip artik kullanacagiz
    sezonsal verimliliği yüksek bi cihazmış bu ayın 30 una kadar fiyatı 3900 den 3350 ye dusmus(18000 btuluk). satıcının bana soyledıgı bu.
  • 3000 tl den aşağı 9000 Btu daıkın bile olmaz. :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

3000 tl den aşağı 9000 Btu daıkın bile olmaz. :)))
    Yaklaşık 5 gün önce Tegora'nın 12.000lik modelinin kurulumunu yaptırdım. Shira alacaktım ama bütçeyi aştığı için bu modeli seçtim.

23 m2 salonda günde ortalama 10 saat kadar 24 derece de gece modu ve ekonomik modda çalışıyor. Bu şekilde klimanın çalıştığı anlaşılmıyor.
    Ortamda klima olduğu pek anlaşılmıyor ,sıcaklık gayet yeterli geliyor.

Kalitesi ve dayanıklılığı yıllar geçtikçe anlaşılacak.
  • barmer B kullanıcısına yanıt
    bana da mira yada zhara alacagina tegora onerdiler ancak onun kampanyası yokmuş ilginc ..gönül tabiki shira al çık diyor ama arada inanılmaz bir fiyat uçurum var ..3000 tl'leri verebildikten sonra zaten gider toshiba 13 nkvr yada mitsubishi fh35ve serisinden alırım ..

tegora'Ya şimdi 2500 tl 9 taksit ..ne diyorsunuz :D

midea premium yada midea oasis (sitede alan yok neredeyse) ,

alarko nqv (fecaat sesli denmekte, teknik servisleri sorunlu),

daikin tegora (shira altı çöp diyor atarla dostlarımız :D)

toshiba 13 nkv (700 tl fark var nkvr serisi ile bütçe el vermez)

evet ciddi öneriler beklenmekte..

2000-2500 tl , 12000 btu için...

------

Bu arada tegora alan dostum ilerde elektrik tüketimi, ses seviyesi (hoş sessiz demissin ama hızlı soğutmada nasıl dış ünite)ve soğutma performansi acısından yorumlarını bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 12 Temmuz 2014; 13:53:48 >

• streamin S kullanıcısına yanıt
    Dış ünite balkon camının altında , hızlı soğutma da dahil ses duymuyorum .

Ortalam günde 10 saat çalışıyor , klimayı taktırdığımda elektrik faturası yeni kesilmişti diyebilirim , bu yüzden ay sonu net olarak faturaya yansımasını görebilirim.
    Umarım kötü bir sürprizle karşılaşmam.

Soğutma performansı bana göre gayet iyi, gece modu+eco mod 25 derecede çalışıyor , salonun kapısı açık ,öğleden sonra full güneş alıyor , salona girince farkı çok rahat anlayabiliyorsunuz , evin diğer taraflarının da havası az da olsa kırılıyor.
    zhara, enjoy yada mira değil de özellikle mira değil de bunu seçme nedenin neydi dostum ..satıcı seni nasıl tavladı

bir de ne kadara aldınız ürünü bana teklif edilen 2500 tl idi daha aşşağısı edildi ise bayi ismi p.m ile alayım :)

size gelen servis

bakır boru , vakumlama, dış ünite ayakları - titreşim takozu , kaçak testi ve elektrik işine (%99.9 karışmamışlardır ama sorayım dedim)

bunları hep yaptılar değil mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 12 Temmuz 2014; 14:50:44 >
    Bunu seçme sebebim fiyatı oldu :) Zhara'nın stoklarında olmadığını Tegorayı tavsiye ettiklerini söylediler , zaten shira ile bunun arasında kaldığım için diğerlerine hiç bakmadım.1.000 TL den fazla farka değecek bir özellikde benim için bulunmuyordu.Tavsiyeyi de tanıdık vasıtasıyla aldığım için diğerlerine bakma gereği duymadım.

Tanıdık vasıtasıyla biraz daha uygun bir fiyata aldım, personel indirimi sayesinde.

Bakır boruyu sormayı unuttum , servisten memnun kaldım , kaçak testi yaptılar mı bilmiyorum ama 75TL vererek elektrik işini hallettirdim , sigorta taktılar.

Sigortayı takana kadar da vakumlama işlemini yaptılar , 1 saat sürmüştür.
    n11 'De zhara'da var mira da var ilginç olmuş senin ki :D bu arada benim bugün aradıgım b.çekmece tarafindaki yetkili satıcı sana dendigi gibi zhara ,mira ve enjoy'un ellerinde kalmadigini ama tegora'nın oldugunu ve çok özellikleri oldugunu falan anlattı şaşırdım..acaba yeni bir taktik mi bu dedim keza n11 'de falan yok dedikleri modeller peynir ekmek gibi satılıyor ve zhare ile tegora arasında az buz degil 500 tl fark var ..neymiş o fark çok merak ettim sonucta shira altı modellerin kaliteleri üç aşşağı beş yukarı aynı .
    Tegora 'da ;

Hızlı soğutma modu var ,20 dakika sonra kendisi sonlandırarak en son ayarlı moda geçiriyor.

Flaplar manual olarak sağ ve sol ayarlanıyor

Econo modu mevcut

Zaman ayarı, swing ayarı gibi standart özellikler mevcut

A++

Bildiğim kadarıyla Zhara A+ ,diğer özellikler de mevcutsa 500TL fark vermeye gerek yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: barmer

Tegora 'da ;

Hızlı soğutma modu var ,20 dakika sonra kendisi sonlandırarak en son ayarlı moda geçiriyor.

Flaplar manual olarak sağ ve sol ayarlanıyor

Econo modu mevcut

Zaman ayarı, swing ayarı gibi standart özellikler mevcut

A++

Bildiğim kadarıyla Zhara A+ ,diğer özellikler de mevcutsa 500TL fark vermeye gerek yok .
    slm benim 18m2 odama tegora 9bth almayı düşünüyorum sarfiyatı ve perf nedır slm
  • quote:

Mira iyi değil.

Sayın mat35,
    mira iyi değil derken iyi veya kötü kriteriniz nedir ?hangi sebeple iyi değil, şu iyi değil bu iyi değil demek ne kadar kola değilmi? ama sebebi de yazın lütfen nasıl ölçtüğünüzü test ettiğinizi sarfiyatını yıllar sonraki dayanıklılığını arıza oranını ses seviyesinden memnuniyetinizi ısıtma ve soğutma performansını vs. bu detayları paylaşırsanız bu forumu takip edenler için aydınlatıcı olacağını umuyorum,saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aganta7

quote:

Mira iyi değil.

Sayın mat35,
    mira iyi değil derken iyi veya kötü kriteriniz nedir ?hangi sebeple iyi değil, şu iyi değil bu iyi değil demek ne kadar kola değilmi? ama sebebi de yazın lütfen nasıl ölçtüğünüzü test ettiğinizi sarfiyatını yıllar sonraki dayanıklılığını arıza oranını ses seviyesinden memnuniyetinizi ısıtma ve soğutma performansını vs. bu detayları paylaşırsanız bu forumu takip edenler için aydınlatıcı olacağını umuyorum,saygılarımla.

Reno kangoya mersedec panjurunu takınca ,o aracın mersedec olduğunu ne kadar idda edebilirseniz, Mira Tegora ya da o kadar Daikin diyebilirsiniz.

Tabi kendini kandırmaksa maksat Daikin aldım diye orası size kalmış.

• Anlayan anlıyor anlamayan yol alsın. :)
    Ben bakınca anlıyorum. :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.