Şimdi Ara

Dairelere Fiber optik kablo çekme...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yan apartmanımız a blok da fiber internet vardı Türk Telekom genel müdür yardımcısıyla iletişime geçtim ve fiber istedim saha operasyon ekipleri beni telefonla arayarak fiber dönüşüm daireye kadar fiber çekebiliriz dairede kimler oturuyorsa sayılarını alın ve bize iletin fiber optik kabloları size verelim elektrikçi aracılığıyla kabloları çektirin dendi. Asıl soru şu, elektrikçi fiber kablo çekmeye kaç TL işçilik parası ister? Oturduğum b blok'daki herkesin durumu pandemiden dolayı kötü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ben interneti sizden alıcam derseniz gelir hemen kendisi çeker türk telekom :D

• egolego kullanıcısına yanıt
    20 yıllık aboneyim size kabloları verelim siz elektirikçiye çektirin dediler... Zaten paket tarifem fiber olarak gözüküyor online işlemlerde

• İşin saçmalığı Binada herkes VDSL/ADSL Superonline Vodafone 3. Parti firmalardan hizmet alıyorlar TT Dairelere kadar fiber çekicek ADSL/VDSL ankastre kutusu iptal olucak ve çoğu kişi internetsiz kalıcak v.b iptal işlemleri başlatıcaklar umarım kimse hayır demez fiber kablo çekme işine...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline dandik fiber kablo
    7 yıl önce açıldı
    Kopan Fiber Optik Kablolar Hk.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.