Gemlik zaten çok sıkıntılı bir yer deprem konusunda. Derhal yeni yapılmış bir binaya kiraya çıkmaya bak ama bildiğim kadarıyla Gemlikte yeni kiralık ev bulmak da aşırı zor. Gerekirse şehir değiştir ama oradan derhal kurtul. Depremin ne zaman olacağı belli değil. Bir an önce önlemini al. |
Dairemde demirler toza dönüşmüş(Edit) (4. sayfa)

-
-
Acilen taşının.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kolon ici demirler onemli, kolonlara farkli demirler kullaniyorlar sanirim onlara bakmak lazim.
quote:
Orijinalden alıntı: wmsnickersÜst komşuyla görüştük ama şu borularının dışarıdan geçtiği söylendi yani su kaçağı olduğunu düşünmüyorum. Bugün belediyeye gideceğim bakalım.
tam banyoda duşun neredeyse tepesi... yıllardır oluşan buharı düşünün çok normal...
-
quote:
Orijinalden alıntı: wmsnickersHocam ev bizim şu an annemle kalıyoruz. Olmazsa istanbula abimin yanına gideceğiz. Ama devlet destek veriyorum bu tarz durumlarda onu bilmiyorum.
Alıntıları Gösterkentsel dönüşüme girerse bina belli bir prosedürü var onlar olursa 1 sene gibi bir kira verir devlet o bölgedeki kiralara oranla
-
Allah yardımcın olsun. Bir daire çok para artık.
Çoğu kişi orayı terket demiş ama muhtemelen birçoğunun evi de böyle. 35 yıllık binaların çoğu böyledir, o demirlerin dışarıdan kalıbı durur içi boştur korozyon yemiş bitirmiştir. Yeni bina şart , yapmaya yanaşmıyorlarsan güzel bakım yapıp sat yenisini al.
Belediyeye ihbar et.
-
-
Hocam yaşamını sürdürmek istiyorsan o evi terk et! Bir de adamlar deprem testini kabul etmiyor :D Etmezler tabii devlet bu binayı görse herhalde ertesi gün yıkar.
-
sonu bizimki gibi olmasın aman dikkat:
https://forum.donanimhaber.com/banyonun-tavani-coktu-ss-li-edit--135933065
-
Muz Cumhuriyetinde sıradan bir olayquote:
Orijinalden alıntı: marcelor
Direkt kapi disari.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
riskli yapı tespitini her malik başvuru yapabilir. iş ondan sonra başlar. rapor çıktıktan sonra herkese tebliğ edilmek zorundadır.
asıl iş ondan sonra başlar başlı başına bir sıkıntıdır. her müteahhit rantsiz bölgelere teklif vermez verse bile %50 ile verir bu da sizin evlerin kümes gibi kalması demek. bunun dışında herkes cepten para verecek bina yenilenecek. rapor kesinleştikten ve herkese tebliğ edildikten sonra 60 gün süreniz var
bu süreçte bir dolu sorun sıkıntı çıkar bu işten anlamayan adamlarla müteahhit ile pazarlık yapmayın rezil olursunuz
İnşaatlarda az çalışmadım oradan hemen çıkmaya kendini kurtarmaya bak deniz kumundan yapılmış o bina içinde deniz kabuğu falan her bişey var. Bir deprem olsa 10 saniye de yıkılır orası.
-
Karot alınırken bütün karot cikmaz bu binadan
5 kuşaktan fazladır inşaatçıyız ve tek söyleyeceğim, bina gidici.
Mazallah deprem olsa çok acı sonuçları olur, acilen tahliye edilsin herkes.
Yöneticinize söyleyin, malzemeden çalınmanın hazin sonuçlarını yaşıyoruz ve binayı baştan yaptırmalıyız diyin; belediyeyi de bu durumdan haberdar edin.
Geçmiş olsun.
-
Yönetici çoktan ikna olmuş durumda ama diğerleri yanaşmıyor maalesef. Yapılması gereken belediyeye haber vermek.
İstanbul’da tecrübeli bir inşaatçı firma var ama dediğiniz gibi kar marjı yüksek olmayan bir yere de pek geleceğini sanmıyorum açıkçası. Nasıl bulacağız bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X