Şimdi Ara

Dalga Geçer Gibi İş Yapan Gnome Ekibi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kde benim yepyeni laptopumda bile yavaş çalışıyor.
  • Valla arayüzü kde nin gtk ile uyumsuz çalıştığı için ve Gnome de google hesabıma senkonize çalıştığı için Gnome tercihim. Gnome olmasa mate kullanırdım sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loradona

Bu arada systemd-boot deneyebilirsin. Kullanımı basit ve hızlı. Başlangıçta sende benim gibi welcome to grub yazısını görmek istemiyorsan en azından
    Tamda aradığım şey beğendim, yalnız beklemeyi sıfır yapmama rağmen menü kısa bir süre görünüyor. Komple gizlemek için hangi değeri girmek lazım bilgin var mı.

Grubda girdiğimiz kernel parametleri nasıl girilecek onu da bulamadım henüz hiç bilgi yok nette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SerdarS. kullanıcısına yanıt
    Aynı hocam hiç bir farkı yok sadece loaderin içindeki arch.conf u editliceksin sondaki satırın sonuna eklicen hepsi bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gen2 G kullanıcısına yanıt
    Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz? Benim laptop ım 2013 senesinden kalma. i7 4700q işlemcisi bulunmakta ve entegre hd4000 gpu ile çalışmakta. Gnome da görmediğim bir akıcılıkla çalışıyor şu anda. KDE neon dağıtımını kullanıyorum.
  • loradona kullanıcısına yanıt
    Evet oldu sağol, tertemiz açılış ve kapanış

Bu arada plymouth kullanmadan Uefi kipi açılış desteği gelmiş Kernel üstüne bazı yapanlar var
    becerebilirsem yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS. -- 11 Haziran 2019; 14:57:17 >
  • Gentoo dağıtımını kullanıyorum normal harddiske kurulu performans olarak daha hızlı bir dağıtım yok ve bu dağıtımda mate masaüstünden çok daha yavaş çalışıyor.
  • SerdarS. kullanıcısına yanıt
    Hele birde tek os kullanırken grub resmen fazlalık geliyor. Baya bi süredir hullanıyorum yalnız pacman için bir update hook oluşturun. Systemd güncellendiğinde bootloader çökmesin otomatik yeniden kursun.

sudo nano /etc/pacman.d/hooks/100-systemd-boot.hook

[Trigger]
    Type = Package
    Operation = Upgrade
    Target = systemd

[Action]
    Description = Updating systemd-boot
    When = PostTransaction
    Exec = /usr/bin/bootctl update
  • loradona kullanıcısına yanıt
    Aynen bende tek sistem kullanıyorum systemd-boot cok iyi oldu. Her açıdan daha şık ve komple gizlenebilmesi güzel arch için.

Pc'ye geçince ekleyim sağolasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.