Bildirim
Dalgalanma Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende de client açıkken windows dalgalanıyor. -
Monitorun guc pirizini ayri bir fise takinca gecmisti 3lu piriz al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Monitör kaynaklıdır o zaman. Videoda görünmemesinin sebebi ekrana verilen görüntüyü kaydettiği için. Ekrandaki görüntüyü ancak telefon kamerası ile çekebilirsin. Video programları monitördeki sorunu göstermez. -
Bi ihtimal çözüm olabilir diyeceğim. Dalgalanmaşar genelde bu sebeple olur çünkü.
Oyunda ayarlarda biryerde "dikey senkronizasyonu bekle" tarzında bir seçenek var. Onu işaretle tamam de.
quote:
Orijinalden alıntı: RANCH SOS
Bi ihtimal çözüm olabilir diyeceğim. Dalgalanmaşar genelde bu sebeple olur çünkü.
Oyunda ayarlarda biryerde "dikey senkronizasyonu bekle" tarzında bir seçenek var. Onu işaretle tamam de.
nerelerdesin burak bayadır görmüyodum seni buralarda -
quote:
Orijinalden alıntı: Schizz
quote:
Orijinalden alıntı: RANCH SOS
nerelerdesin burak bayadır görmüyodum seni buralarda
Oyuna fa girmiyorum ki bro. İş güç. Girdiğimde de aram oynuyorum. Oynarız dersen neden olmasın.
dikey eşitlemeyi (vsync) aç.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X