Şimdi Ara

dalgalı goruntu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AOC e2243 serisi monıtor kullanıyorum sadece vga gırısı var ve 1,5 yıldır hıc bır sorun çıkarmadı fakat bıkac gun once ımzamdakı sıstemı topladım ve yenı anakartımın dvi ve hdmi cıkısı var. dvi to vga adaptör le goruntu aldım fakat oyunlara gırdıgımde cok hafıf ama rahatsız edıcı sekılde dalgalanma var. daha sonra bır ucu dvi bır ucu vga kabloyla denedım o daha da beter sorun çıkardı bulanık ve dalgalı goruntu verdı. şimdi sorun nerede ben anlayamadım. suruculerın hepsı güncel daha yenı formatlandı pc temız. dusuncenız nedır arkadaşlar

• düzeltme !!!
    yenı anakartımın yazmışım orası yenı ekran kartımın olacaktı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: spetsna7

düzeltme !!!
    yenı anakartımın yazmışım orası yenı ekran kartımın olacaktı :)

İmzanızı tabletten göremedim ama amd 7800 serisi ekran Kartı almışsanız vga monitörler de dalgalanma yapıyor. Bende de 7870 var aynı sorun oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evinizde odaniza yakin diger odadan uzatma priz cekip monitoru yada kasanizi ona baglayin 2si ayni hattan elektrik almasin gecici olarak idareli bir cozum olacaktir ama dvi-hdmi destekli bir monitor kullanmaniz goruntu kalitesi ve gozler icin cok daha iyi olacaktir.ben bu sekilde kullanmistim bir sure 7850 yi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef genel bir sorun sırf bu yüzden dvi destekli monitör aldım almışkende tam olsun dedim hdmi 1080p aldım sorun düzeldi direk. amd ekran kartlarının özellikle 7000 serisinde bu sorunu yaşamayan görmedim desem yeridir vga ile kesinlikle kullanılmamalı ama rahatsız etmiyorsa kullanmanızda sakınca yok karta yada monitöre zarar vermemektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 24 Mayıs 2014; 3:22:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitörde titreme sorunu.
    4 hafta önce açıldı
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Ekran kararma sorunu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.