Şimdi Ara

dalgıç olan var mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iboteke varmısın abicim beraber dalgıç kursuna gidelim ?

• @erte sağol kardeşim.. Benim Ağustosda düğünüm var o nedenle kursa para ayıramam.. Bide profesyonel dalış yapmıyacağım için o kursların bana çok şey katacağına inanmıyorum...
  • quote:

Orjinal: iboteke

@erte sağol kardeşim.. Benim Ağustosda düğünüm var o nedenle kursa para ayıramam.. Bide profesyonel dalış yapmıyacağım için o kursların bana çok şey katacağına inanmıyorum...

doğru ya !
    işlerim biraz hafiflesin başlıcam inşallah.
  • Geçen sene Foça da dalarken yaklaşık 1,5 mt derinlikde kulağımda çok kuvvetli bir basınç ve ağrı oluşmuştu.. dün KBB doktoruna göründüm.. Bana kulak zarlarımın çocukluğumda delindiğini ve sonra yeniden kapandığını , şimdi kalitesiz kulak zarlarımın olduğunu ve delinmeye müsait olduklarını söyledi.. Bu nedenle alıştırma yapmadan dalmamamı ve 10 mt altına inmememi söyledi... Bu yüzden bu sene çok iştahlı olmama rağmen ihtiyatlı davranacağım..
    erte sen şimdi bir yerinden başla dalmaya... Denizin altındaki güzellikleri gördüğünde , balık kovalamanın heyacanını duyduğunda emin ol çok zevk alacaksın.. Kurs işini yine de sen bilirsin...
    Odut modumuz bu konuda baya bi tecrübeli ama ya bu topiği farketmedi ya da sınavlardan zaman bulup bize tecrübeleriyle eşlik edemiyor...
  • ben yüzme biliyorum ama şimdiye kadar cesaret edipte boyumu geçen yerlere pek gitmedim.
    hem bu korkumu yeneyim hemde 1 yıldız dalgıç olayım diye kursa gitcem.

ama senin gibi dalabilsem bende gitmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erte -- 25/6/2004 17:17:05 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.