Şimdi Ara

Dali ikon 7 mk 2 için stereo amfi tavsiyesi lütfen? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
4.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    abicim adam direkt senin için yazdım diyor yukarıda.adama "bu ne biçim fiyat ulan dalga mı geçiyorsun" demişiz sanki.atalayalper sormuş 1600 liralık ilan seninmi o da niye sordun demiş bizde link vermişiz zaten sıfırı o kadar satamazsın o kadar fiyata dercesine ezmeden kırmadan.ama abuk subuk mesaj yazıyor oluyoruz. şimdi düşünüyorum keşke bu ne biçim fiyat ulan dalga mı geçiyorsun yazsaymışım aldığım tepkiye bakarsan.

neyse...seninde de ve diğer arkadaşların da kandili ve cuması mübarek olsun arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tema59

hocam arkadaş zaten burda yazılanlara değilde özelden gelen mesajlara istinaden yazdığını düşünüyorum konuyu baştan sona okudum abuk subuk mesaj görmedim bu mubarek günde birbirimizi kırmaya gerek yok

tüm islam aleminin ve bütün formdaşlarımın mubarek miraç kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim

Bilmukabele üstad, tüm islam aleminin Miraç Kandili mübarek olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tartışıcak kırılıcak birşey yok arkadaş muhtemelen özelden gelen mesajlar için abuk subuk demiş olabilir.

Bende orhan beyden magnat almış 15 gün sonra fiyatının ciddi şekilde düştüğünü görünce üzülmüştüm. Kimseyi arama gereği duymadım aradaki fiyat farkını iade edecek değiller ya Ama atlattım o üzüntüyü şuan elimdekilerden keyif almaya bakıyorum.

Bende sıfır olarak herhangibir magnat-heco ürünü almayı düşünmüyorum artık belki ilerde 2. El heco alabilirim.

Ticari anlaşmazlıkların önceden belli olacağı aşikardır iki firmada bunu bilir keşke bu doğrultuda tüketiciye bir uyarı veya bilgilendirme gibi birşey yapılsaydı layık görülmüş samimiyetlerine yakışır şekilde bir hareket olurdu. Çünkü fiyatın bir günde bukadar aşşağı inmesi o dönemde bu ürünleri satın almış insanlara şok etkisi yaratmıştır.
    Hiçbir belirti yokken sabah kalktığında tüm şehri karlar altında görmek gibi bir şaşkınlık yarattı açıkcası.

İşin içinde farklı senaryolar da olabilir ama öyle değilsede kimseyi haksız yere suçlamamak için ihtimal olan fikrimi belirtmek istemiyorum.

Bu arada sistemimi toplarken sayın @atalayalper'in yapmış olduğu yardımlar ve sorularıma bıkmadan cevap verdiği için kendisine birkez daha teşekkür ediyorum.

Herkese iyi günler hayırlı kandiller dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

Tartışıcak kırılıcak birşey yok arkadaş muhtemelen özelden gelen mesajlar için abuk subuk demiş olabilir.

Bende orhan beyden magnat almış 15 gün sonra fiyatının ciddi şekilde düştüğünü görünce üzülmüştüm. Kimseyi arama gereği duymadım aradaki fiyat farkını iade edecek değiller ya Ama atlattım o üzüntüyü şuan elimdekilerden keyif almaya bakıyorum.

Bende sıfır olarak herhangibir magnat-heco ürünü almayı düşünmüyorum artık belki ilerde 2. El heco alabilirim.

Ticari anlaşmazlıkların önceden belli olacağı aşikardır iki firmada bunu bilir keşke bu doğrultuda tüketiciye bir uyarı veya bilgilendirme gibi birşey yapılsaydı layık görülmüş samimiyetlerine yakışır şekilde bir hareket olurdu. Çünkü fiyatın bir günde bukadar aşşağı inmesi o dönemde bu ürünleri satın almış insanlara şok etkisi yaratmıştır.
    Hiçbir belirti yokken sabah kalktığında tüm şehri karlar altında görmek gibi bir şaşkınlık yarattı açıkcası.

İşin içinde farklı senaryolar da olabilir ama öyle değilsede kimseyi haksız yere suçlamamak için ihtimal olan fikrimi belirtmek istemiyorum.

Bu arada sistemimi toplarken sayın @atalayalper'in yapmış olduğu yardımlar ve sorularıma bıkmadan cevap verdiği için kendisine birkez daha teşekkür ediyorum.

Herkese iyi günler hayırlı kandiller dilerim

Sizin adınıza da üzüldüm kaybınız ne kadar bu olaydan ötürü bilmiyorum ama fikirlerinize aynen katılıyorum aynı şeyleri yaşamışız acaba daha kaç kişi var aynı durumu yaşayan? Ben de işin içinde farklı senaryolar döndüğünü düşünüyorum açıkçası neyse belki bu durum için farklı bir konu açmak gerekir asıl konu iyice dağıldı çünkü.
    Syg.,

• Fox90 kullanıcısına yanıt
    sn ferrokrom Malum ikinci el sitesindeki ilan sizin mi diye sorup sanki ortalığı karıştırmış gibi olmuşum kusura bakmayın. Ama buradaki konuyu okuyup daha sonra da malum sitedeki ilanı görünce sormak istedim. Bu arada Pelin Hifi'ın Gsa ile yollarını ayırıp dip fiyatlardan ürünleri piyasaya sürmesi de çok etik değil bence.Çünkü bu sefer aradaki kar marjları ortaya çıktı ve insanlar ürünleri pahalıya almış durumuna sokuldular. Ama bu çok normal Gsa elektronik bu işten para kazanıyor ve piyasaya amme hizmeti de yapmıyor belli bir kar payı tabii ki koyacak. Türkiye distribütörünün böyle bir aksiyonda bulunmasi hem de Gsa ile yolları ayırır ayırmaz hiç vakit kaybetmeden yapması bence biraz hesaplaşma gibi olmuş. Neyse uzun lafın kısası maalesef bu hoparlörler bir ay bile olsa o fiyatlardan her yerde satıldılar ve şu andaki indirimsiz yüksek fiyatlardan yola çıkarak ikinci el fiyatı belirlemeniz maalesef oldukça zor. Ama tabii siz de aldığınız Sıfır fiyata göre fiyatımızı belirlediniz ve siz de Haklısınız. Tekrar hayırlı satışlar.

• FERROKROM kullanıcısına yanıt
    Neyse Heco Elan Gt serinden bir ürünü almadığınıza dua edin. 3.500-5.000 € 'lara bir sürü insan bu ürünleri almış oldu, yazık değil mi şimdi bu insanlara. İthalatçı firmanın yanlış fiyat politikası yüzünden markanın ikinci el değeri ve güvenirliliği yerlerde sürünüyor.
  • Ben söyleyince kotu oluyordum valla hic şaşırmadım

İkinci el de patladı fiyatlar neyse iyi de oldu ihtiyacı olan ikinci el alır fiyatlar iyi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Ben söyleyince kotu oluyordum valla hic şaşırmadım

İkinci el de patladı fiyatlar neyse iyi de oldu ihtiyacı olan ikinci el alır fiyatlar iyi oldu

İhtiyacı olan ikinci el nasıl alsın Üstad ikşnci elleri sıfırla neredeyse aynı fiyat☺

• aydinsakaryali A kullanıcısına yanıt
    Düşecekler düşecekler

• aydinsakaryali A kullanıcısına yanıt
    Bu durumda mecbur dusecekler fakat tabiki ithalatçı firmanın yaptığı müşteriler için büyük ayıptır. Tahminimce bayi alış fiyatından piyasaya sürdüler ki bence yapmamalari gereken bir durum. O zaman bugüne kadar bu markaları alan herkes kazık yemiş oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

sn ferrokrom Malum ikinci el sitesindeki ilan sizin mi diye sorup sanki ortalığı karıştırmış gibi olmuşum kusura bakmayın. Ama buradaki konuyu okuyup daha sonra da malum sitedeki ilanı görünce sormak istedim. Bu arada Pelin Hifi'ın Gsa ile yollarını ayırıp dip fiyatlardan ürünleri piyasaya sürmesi de çok etik değil bence.Çünkü bu sefer aradaki kar marjları ortaya çıktı ve insanlar ürünleri pahalıya almış durumuna sokuldular. Ama bu çok normal Gsa elektronik bu işten para kazanıyor ve piyasaya amme hizmeti de yapmıyor belli bir kar payı tabii ki koyacak. Türkiye distribütörünün böyle bir aksiyonda bulunmasi hem de Gsa ile yolları ayırır ayırmaz hiç vakit kaybetmeden yapması bence biraz hesaplaşma gibi olmuş. Neyse uzun lafın kısası maalesef bu hoparlörler bir ay bile olsa o fiyatlardan her yerde satıldılar ve şu andaki indirimsiz yüksek fiyatlardan yola çıkarak ikinci el fiyatı belirlemeniz maalesef oldukça zor. Ama tabii siz de aldığınız Sıfır fiyata göre fiyatımızı belirlediniz ve siz de Haklısınız. Tekrar hayırlı satışlar.

Sayın @atalayalper, estağfurullah sizin yorumunuzla ilgili hiçbir şikayetim yok, aslında iyi de oldu insanlar öğrenmiş oldular. Bu arada Pelin Ltd. de bir yandan foruma konu açmış yakında Heco ve Magnat ürünleri yakında showroomlarımıza falan diye aslında bu konuları o başlıkta yazmak gerek, böylelikle belki benim gibi mağdur olan kişiler orada seslerini daha iyi duyurabilirler. Bu arada bayi tabi ki karını koyacak ama biraz daha ilgili davranmalarını beklerdim açıkçası. Gerçi yapacak bir şey yok bu durumda ya neyse. Pelin Ltd. nin o indirimli bayi marjsız 1.400 lira kampanyası 1 hafta önce bitmiş ayrıca, 1.600 e satıyorlar şuan heco 702 leri, ben de 1.800 liraya almış olduğum sıfırdan farksız olan kolonların fiyatını 1.400 liraya çektim fiyatını. Güzel temenniniz için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: simsek07

Neyse Heco Elan Gt serinden bir ürünü almadığınıza dua edin. 3.500-5.000 € 'lara bir sürü insan bu ürünleri almış oldu, yazık değil mi şimdi bu insanlara. İthalatçı firmanın yanlış fiyat politikası yüzünden markanın ikinci el değeri ve güvenirliliği yerlerde sürünüyor.

Aynen öyle benim zararım en az 400 lira bu işten çok büyük değil ama dediğiniz gibi daha üst seviyelerde zarar çok daha büyük olacak. Distribütörler tüm faktörleri hesaba katarak planlı bir şekilde fiyat politikası izlemeliler. Müşterilere güven tazelemeleri gerek ki insanlar gönül rahatlığıyla ürünlerini alabilsin. Ben otomotiv sektöründeyim mesela Volkswagen'in TR. distrübitörünün fiyat politikalarına bakın ikinci elde ürünleri hep değerlidir. Her neyse arkadaşlar konu iyi dağıldı daha fazla da uzatmak istemiyorum, bana stereo bir amfi lazım Dali Ikon 7 mk2 lerde çok uyumlu olabilecek:)

• Ok yaydan çıktı birkere artık bu konu magnat-heco mağduriyetine döndü unutun siz o amfi tavsiyelerini :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

Ok yaydan çıktı birkere artık bu konu magnat-heco mağduriyetine döndü unutun siz o amfi tavsiyelerini :)

Bana da öyle geldi. Başlığı mı değiştirsem?
  • Beni üzen zarar miktarından ziyade 10 gün bekleyip ödediğim miktarın üzerine çok az bir fark verip aynı ürünün magnat yerine heco modelini alabilecek olmamdı yani hemen hemen aynı fiyata daha iyisini alabilirdim Yoksa bu fiyat indirimlerini görene kadar elimdekileri satmayı düşünmedim hiç. Piyasası ölmüşken artık hiç satmam yenilerinide alsam elimdekileri farklı şekilde değerlendirir veya kullanırım.

Bundan sonra heco-magnat indirim yapmadan biraz zor satar. Hem aradan gsa çekildi hemde insanlar fiyatların böylesine dip yapabileceğini gördüler. Dikmen satıyor galiba ama oraya gittiğimde hiç ilgi alaka göremedim buyüzden birdaha gitmeyi düşünmüyorum. Gsa kadar magnat - heco markasını iyi pazarlayabileceklerini de sanmıyorum.

Heco-Magnat bir ürün alacaksam sabırlı olup ikinci el tercih edeceğim.

• Marantz PM-15S öneririm , başka anfi arayışına sokmaz sizi , son derece müzikal çalan bir alet ..

• Herkese Merhaba

disbirütör firmanın yaptığı davranış bence çok yanlış heleki eski temsilcisinden ayrıldıktan hemen sonra bu kabul edilecek bir durum değil bazı arkadaşlarında bu yüzden kafası karıştı mağdur olanlar oldu orhan bey içinde zor durum oluştu

gerçek olan ise eğer bu tavır içinde olurlarsa bu saatten sonra kimse heco ve magnata bakmaz fiyatların yükselmesi satışları düşürecektir birde forumda bu tarz yaşanan olaylardan sonra kullanıcılar zaten notlarını verecektir

heco ve pio konusu ise bencede uyumlu değil hecolar için onkyo marantz veya harman kardon tercih edilmeli bana göre

dali ve pioneer ses olarak uyumlu oluyorlar bana göre

iyi akşmalar kalın sağlıcakla ....
  • ben amfi tavsiyesi vereyim ticari olaylar tatlıya bağlanmışken; Dali ikon ve marantz uyumunu size öneririm. Denon daha sert çalar ikonlara göre değil onkyonunda entegrelerini beğenmedim. Pioneer'a gelince a70 i dinlemedim bilmiyorum pioneer ın entegrelerini. 3000 civarı bütçe varsa pm15s1 bulursan iyi bir ses alıcağın kesin olur ve ses renkleride birbirine uyumlu olan iki model. Sa kı pearl lite da alınabilir. Ama gövdeli ses istiyorsan ve dağılıp bozulmayan ses o zaman pm6005 gibi düşük güçlü amfiler tercih etmeyeceksiniz yoksa basslar boğulur sahne karışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apache Air Fighter -- 16 Mayıs 2015; 21:09:47 >
  • Konu ikon sa lambali anfi almalı. Pırıl pırıl bir ses için

• quote:

Orijinalden alıntı: Mümtaz1965

Marantz PM-15S öneririm , başka anfi arayışına sokmaz sizi , son derece müzikal çalan bir alet ..

PM-15S i ciddi anlamda listeme ekledim, teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.