Şimdi Ara

Dali Lektor 8 ** Magnat 1002 ** Heco Victa Tercih için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk sistemimi kurmak için bende araştırma aşamasındayım, her zaman olduğu gibi yine sizlerin sayesinde hiç bilgim ve fikrim olmayan bir konu hakkında azıcıkta olsa bilgilendim.Öncelikle tüm paylaşımlarınız için herkese teşekkür ederim...

bendeki durumu özetlersem 28 m2 salon için film seyrederken kaliteli ses almak asıl amaç ,
    tüm okuduklarım sonrası genelde tavsiye edilen üç marka var.
    Dali Rektor 8, Magnat Suprame 1002, Heco Victa

1 .DALİ LEKTOR 8 + LEKTOR 2 (RAF) + LEKTOR LCR CENTER .... 3220 TL
    2. DALİ LEKTOR 6 + LEKTOR 2 (RAF) + LEKTOR LCR CENTER .... 2530 TL
    3. Magnat Monitor Supreme 1002 + 202 + C252 5.0 set...............2365 TL
    4. Victa Prime 702 + 302 + C102 5.0 set................................... 3100 TL
    5. Victa Prime 602 + 302 + C102 5.0 set................................... 2990TL

Media Markt'da Pure Acoustic - SUPERNOVA 8 5.1 Set + Denon AVR X500 ... 2300 TL (teşhiri 1600 TL ye sattılar) ........... SİZCE BU NASIL BİR SET ALINABİLİR Mİ ...... marka hakkında hiç yoruma rastlamadım...

anlayacağınız bu noktada yardımınıza ihtiyacım var...

DALİ (lektor 6 -- lektor 8) mi , MAGNAT (1002 -- 2002) Mİ , Yoksa Heco Victa mı ???????

apartman dairesi için bütcem dahilinde mümkün olan en kaliteli sesi almak hemde bunu mümkün olan en uygun fiyat ile sağlamak için tavsiye ve yardımlarınızı bekliyorum.

• aynı soruyu bende sorayım..hangisi?
  • Denon x520bt ile pure acoustic supernova 8 i beraber test ettim ve çok beğendim. Ama forumda pure acousticle ilgili olumlu yoru neredeyse yok. Yurtdışından denon x2200w getirtip buradan da supernova 8 alacaktım ama kafam bi hayli karşıtı benim de. Fikir ve tecrübesi olanlardan yorum bekliyorum ben de...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.