< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Damacana Su Fırsatları (19lt.) (211. sayfa)
-
-
Bisu aboneliği devam eden markadan kalan haklarınız tanımlanıyor. Bunun icin uygulama içinden müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatın. Basıma geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunun sebebi çoğu kayıtsız çalışıyor. Göz önünde bi yere açarlarsa kontrole gelme olasılığı yüksek. O yüzden ara sokak , bodrum katı gibi yerleri tercih ediyorlar. Oraların kirasıda düşük oluyor göz önündeki bi dükkana göre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alınıyor ben 3 kere aldım
-
Saka damacana 30 TL olmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sarıyer’de 31 lira olmuş yuh artık hamidiyeye geçicez yüksek ihtimal bari belediye kazansın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Su için bile indirim kovalar olduk yazık bizlere
Pınar su 32 lira
-
yaza kadar 50 lirayı görür
-
En kötü 1 aile haftada 1 damacana içse sadece içme suyu parası bile 150 TL'yi buluyor.
Bisu'da Pürsu ilk 3 damacana 1 TL kampanyası vardı. 2 kere sipariş verdim. 3. de kampanyayı kaldırmışlar. 5 Tl inidirm var diyo. Onu seçiyorum kampanyayı uygulamıyor hata veriyor.
Trendyol ara ara suda 5 Tl indirim kuponu yüklüyor. Onu da kullanamıyoruz çünkü Hayat su oradan çıkmış.
-
Arıtma aldım ve o kadar kafam rahatladı ki.2 kişi 3-4 günde bir damacana almaktan gına gelmişti.
-
Merhaba, evde 3 tane damacana var. Haftasonu hepsi bitmişti. 60₺ tutuyordu. Gittim kaynaktan doldurdum
Arıtıcı için nasıl bir model seçtiniz?
Hocam Selamlar,
Bende geçen hafta artan damacana fiyatlarından sonra satın almıştım.
Hyundai HND 35 modelini taktırdım.Şuan için gayet memnunuz.
-
Merhaba, çok fazla çeşit var arıtıcı ürünlerde. Pompalı veya pompasız, sayısız filtre sayıları..
Yorumlarda pompasız olanların atık su miktarı çok fazla olduğunu okudum.
Kullanımınıza göre memnun musunuz siz
Hamidiye 25 TL
Bilginiz Olsun.
-
Filtre değişimleri ne kadarmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Normalde servis 6 ayda bir sizi arayıp filtre değişimini hatırlatacağız dediler. Ücret 250 tl
Aynı modeli arkadaşımda kullanıyor.9 ayda bir değiştiriyorum suyun tadında değişiklik yoksa 6 ay için talep oluşturmuyorum dedi.
-
-
evet
-
Hopiye para yüklemeyi beceremedim.
Hopipay a yükledim 1 TL o da olmadı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X