Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

niye olmadı bilmiyorum açıkçası, normalde olması gerekiyordu.. 1 tl lik ve üzerin hopi kazanacak birşeyler yapmadı dene istersen

• Sucularin dolum yaptırdığı yere 30 damacana ile gitsem dolum yapar mı? Istanbul Kemerburgaz tarafında cok dolum tesisi var mış!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icinizden malum partiye oy verenler sizlanmasin burada. 3 ayda 15 liradan 32 liraya cikti damacana. allah belasini versin sebep olanlarin. bide gelmisler su insani bi ihtiyactir hayrattan doldur diyor. gel ameleligimi sen yap doldurayim kamil. asansorsuz 5.kat hayrat 2 km uzakta. gel!

• napervasız kullanıcısına yanıt
    İBB nin her ay İski faturalarından düşülen insani su payına bile göz diktiler ya ötesi var mı?

Malum ampul gidici orası kesin de gelecek olanlar 20 yıllık hesabını sormazsa hiç gelmesinler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayat Abant Lacivert Eylül Gümüş bu suların tadları nasıl Bizim tadını beğendiğimiz su Pınar çok bayılmadığımız ama tadı kötüde gelmeyen sular Erikli Hayat Bu diğer 4 Su markasını kullanıp memnun kalan var mı yada en az hayat kadar tadı içilir diyen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 26 Nisan 2022; 13:39:11 >
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

Pınar ve Damla yumuşak içimlidir, içtiğinizde boğazınızdan kayarak geçer, bir şey hissetmezsiniz.

Erikli keskinliği ön planda, azda olsa boğazdan geçerken hissettirir, Hayat'ta bu daha azadır. Bu satıra Sırma'yı da ekleyebilirsin.

Ben bunun nedenini Ph değerine bağlıyorum. Ancak Ph yükselmesi de iyi bir şey değil diye biliyorum.

Pinar 8

Erikli 7,86

Hayat 7,6

Sırma 7,86

Damla 8,9

NEstle 7,68

Yani sen Ph yüksek su seviyorsun, internetten verilere bak 8 üzeri sular senlik, altı değil.

Abant Trendyol Bisu’da dün 27₺ idi bugün yayından kaldırdılar şimdi 30₺ olmuş

• Alfredo kullanıcısına yanıt

Sırma ve damlanın hiç bizlik olmadıklarını hatırlıyorum. Nestle hatırladığım kadarıyla pınar kadar bayılmadığımız ama içilebilir dediğimiz sulardandı!!!

• Alfredo kullanıcısına yanıt

SUYUN PH DEĞERİ NEDİR?

pH suyun asidik, bazik veya natürel olup olmadığını belirtir. 1 ila 14 arasında değişkenlik gösteren bir skalada 7 natürel, 7'nin altı asidik ve 7'nin üstü de bazik veya alkalin olarak isimlendirilir.

Nötür su pH = 7

Asidik su pH <7 (7den küçük)

Evsel kullanım pH 6.5 – 8.5

Ph ile ilgili böyle bir bilgi buldum.

• Maestro26 kullanıcısına yanıt

ilk kez siparişe mi bu kampanya ?

• Tonny Stark kullanıcısına yanıt

Hopi üyeliği ücretli mi ki?

Hayır, uygulama üzerinden üye olabiliyorsunuz. Ancak bu kampanyada verdiği kod için BiSu ilk sipariş şartı var.

Siz başkalarından isteyince ücretli zannettim peki daha önce trendyol bisu üzerinden sipariş edilen damacana olmayan şişe sular Şimdi Bisu uygulamasından ilk damacana siparişine engel değildir umarım !!!

BiSu uygulamasına cep numaranız ile kayıtlı değilseniz kayıt olun, ilk siparişiniz geçerli olur.

• Son zamlardan sonra bisudan bursasu yu öneriyorum. Damacana fiyatı 24TL, Trendyol 5TL su kuponuyla daha uyguna gelebilir.

Bisu dışındaki markalarda geçerliymiş Bizdeki damacana 5 yıldan eski bisu harici depozitosuz değişim kabul etmiyor başka firmalar bu yüzden ilk sipariş bisu üzerinden verip değişim yaptıktan sonra yeni boş damacanayla hopi 1 lira devam eder mi ki acaba?

• Hepsiexpress Bisu bölümünde damacanalar sepette 10 TL. İleri tarihli sipariş seçeneği de var.

• osefer O kullanıcısına yanıt

bisuda olan markalar orda çıkmıyor neden ?

• Hocam, bisu'nun kendi uygulamasında olan pek çok ürün Hepsiexpress veya Trendyol'da olmayabiliyor. Neye göre listeleme yapıp koyuyorlar ben de bilmiyorum.

• Sakadan su verecektim alt limit 1 TL ama sepete atıp almak isteyince indirimi kullanmak için 30 tl ye tamamlayın ibaresi çıkıyor böyle sorun yaşayan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepdarkdirty -- 31 Mayıs 2022; 12:40:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.