Hepsiexpress Su sularda yüzde 50 indirim. (10 TL) |
Damacana Su Fırsatları (19lt.) (214. sayfa)
-
-
tosla.comTosla Kart ile yapacağın her BiSU siparişine %25 Tosback’in anında cebinde! - Toslahttps://tosla.com/kampanyalar/tosla-kart-ile-yapacagin-her-bisu-siparisine-25-tosbackin-aninda-cebinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bursa Su Gümüş Su da 29₺ olmuş vatana millete hayırlı uğurlu olsun.Vay be Elin Amerika’sında Avrupa’sında 1 2 birine satın alıyorlarmış.İşte bizim sularımızın değerini görsün tüm dünya Dünya da en değerli suyu biz içiyoruz.Amerika Avrupa bak işine kardeşim siz bizim kadar değerli sular içemezsiniz sadece bizim Asil Türk milletimiz hak ediyor bu değerli suları!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 7 Haziran 2022; 16:49:28 >
1 tl bisu ıle ılk sıparışe özel- önce zubızudan sıfre alıyorsunuz bukadar.
-
Arıtma alın gitsin arkadaşlar, 2 günde bir 30 lira para mı verilir
-
Arıtma ile suç içtiğini mi sanıyorsun?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İçme suyu arıtma tesisi işleten biri olarak evet
-
Hı hı..
Ben taşdelen su kullanıyorum cam damacana 15lt. İçimi güzel uzun zamandır alıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsiexpress Su 10 lira indirim.
-
Hayatsu Kağıthane 30 tl.
Bu suyun değil, insanın, benzinin ve operasyonun maliyeti.
-
Bisudan ilk kez sipariş vereceklere damacana sadece 5₺ için kod EDA888D2
kullanacak olana afiyet olsun. Kullanan kullandım desin bari de, diğerleri sürekli deneyip olmayinca küfür yemeyeyim.😂
Nestle Pure Life ilk 10 damacana 20 TL.
Değerlendirilir
-
damacana değil ama yakınlarında bizim toptan olanlar için ; 5 lt assu 6,5 TL
0,5 lt assu 1,1 TL
birkaç marka daha vardı ama en uygun fiyat bu assuydu, ayrıca 2,5 LT Didi soğuk çayda 12,45 TL güzel fiyat, ihtiyacı olan değerlendirsin.
kağıthane'de saka alıyorum 33TL oldu yeni 31'di acaip bi hal aldı şaka maka bu pahalılık
-
Buzdağı 34 lira olmuş yuh artık. Bı indirim bişey yokmu hocalar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada sagolsun son 1 senedir gayet uygun fiyatlara aliyorum saka suyu. 3-5 tane hesabim var birine gelmezse digerine kupon geliyo onunla aliyorum. Birde bisudan yeni uyelik acip 10 tl indirimle aliyorum 14 liraya geliyo damacana
Önceden benzine zam gelirdi ama şimdi düşerkende fiyatlar artıyor. Ulan bu nasıl bir iş? Hem yükselirken, hem düşerken fiyata yansıyor.
-
Hepsiburada gercekten bende dahil herkesin bütçesine katkı sağladı. Diğer turuncu ile rakip bile olamaz
50’yi bulur herhalde hocam yıl sonuna doğru
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X