Damacana Su Fırsatları (19lt.) (216. sayfa)
-
-
Merhaba herkese,
Bisu battı mı? Uygulama değişti. Artık kendileri getirmiyor. Eskiden Bisu markalarını sipariş edebiliyordunuz. Şimdi en eski haline döndü.
Bu arada 3 gün önce su siparişi verdim. Hala gelen giden yok. Müşteri hizmetleri aranmıyor. Otomatik sesli mesaj, sohbet üzerinden görüşmemi söylüyor. Ama sohbette inat ettim saatlerce bekliyorum. Kimse cevap vermiyor.
Su siparişi vermek için nereyi kullanıyorsunuz?
-
Konkordato deniyor ama ne kadar doğru araştırmak gerek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Bi ara yatırımcı arıyorlardı muhtemelen bulamadılar. Bende sık sık kullanıyordum geçen hafta 1 sipariş verdim teslim edilmedi ertesi gün baktım teslim olmuş gözüküyordu canlı destek çağrı merkezi vs ulaşamadım sipariş verdiğim markayı aradım onlarda bisu ile görüşün dediler geçen cumartesi canlı desteğe bağlanabilmiştim düzelttiler ve su teslim edildi canlı desteği yakalamaktan başka çare yok gibi.
-
Kampanya kullanarak Bisu üzerinden sürekli sipariş ettiğim su markasının bayisi mesaj attı yazdığı şu minvaldeydi "Fabrikadan uyarı geldi Bisu geçilen siparişlerin parasını bayilere ödemediği için oradan gelen siparişleri göndermeyeğiz." Adam önceden haber verdi yarın bi gün kullanırsanız gelmeyecek yani boşuna beklemeyin dedi sonra aradığımda.
Ekleme: Şimdi bakınca o marka kredi kartı vs ödemesini kaldırmış sadece nakit yazıyor ee bunların komisyonu da bayinin fiyatının üstüne ekleniyor haliyle pek bir mantığı kalmadı benim için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 10 Mayıs 2023; 12:4:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peki nereden su sipariş ediyorsunuz? Ben yıllardır Bisu kullanıyordum. Eski usül su bayisine direkt telefon ile mi yoksa Hepsiburada vs.. mi?
-
Konkordato ilan etti. Borçlarını mahkeme kararı ile dondurmuş, su bayileri de toplu olarak suç duyurusunda bulunmuşlardı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sadece kampanya olduğu için bu uygulamaları kullanıyordum. Hepsiburada ilk başladığı gibi kupon vermiyor Bisu'da ise Nays %25 iadeyle fırsat oluşuyordu. Uygulama üzerinden sipariş verdiğiniz markanın bayisini arayın derim uygulamada 39 ödediğim nakitte 35-36'ya satılıyor bir başkası 45'ken nakitte 40.
Ben de uzun zamandır bisu dan damacana 9.90 ya da 14.90 gibi kampanyalarla ya da 200/100 kampanyalarla nays ile birleştirerek sipariş veriyordum hatta 50 tl minimum sipariş tutarı var diye bir tane daha damacana aldım ve elimde şu anda 2 tane boş damacana oldu. Şu an arayışa başladım kampanya var mı diye yoksa bulamazsam eğer ben de mecburen bayilerle anlaşma yoluna gidicem yalnız şu elimizdeki boş damacanaları ne yapıcaz damacana iade etmek istesem parayla geri alıyorlar mı sattıkları gibi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ah bisu ah bizi kimlerin eline düşürdün. Siparişim artık 3 saatte gelir oldu. Acilen bisu gibi bir uygulama lazım.
Kullandığınız markanın kendi uygulaması varsa oradan sipariş verebilirsiniz hocam. Erikli, Nestle, Taşdelen, Pınar, AOÇ vs hep uygulamaları var, bazıları kartla ödeme de kabul ediyor.
Bisu ilk sipariş kodu bişeyi varmı acaba
kısaca bisu battı artık
Kapanması üzücü oldu ama son zamanlarda sürekli kampanya yapiyordu şaşırmadım.. Multinet ile su siparişi verilen tek yerdi..
BiSu, Danone’ye satılan Sırma markasının yaratıcılarından Dişli ve Karabacak aileleri önderliğinde kurulan DrinkGo şirketi ile iş birliğine gitti..
iş birliği anlaşmasına göre hızlı teslimat servisinin Türkiye operasyonunu ve tüm operasyonel maliyetlerini bu yeni oluşum üstlenecek. Ürünler, bayiler tarafından satılacak. BiSU ise sipariş üzerinden komisyon almaya devam edecek.
Gerçekleşen iş birliği sayesinde kapanan BiSU bayileri de tekrardan hizmet vermeye başladı. 21 bayi hizmete yeniden açıldı. Mayıs ayının sonuna kadar toplamda 40 bayinin tekrardan aktif bir şekilde hizmet vermesi bekleniyor.
İstanbul'da bazı yerlerde hızlı teslimat tekrar aktif hale geldi.. min sepet tutarı 50 tl..
şu ana kadar eskisi gibi 200/100 indirimleri yok..
en son 300/50 gördüm..
hızlı teslimat içeriği de yine eskisinden daha az içeriğe sahip..
-
Hamidiye damacana 47 TL olmuş.
-
Yok mu kampanya , susuz kaldık :/
-
şokdan kardelen alıyorum 37 tl.en mantıklısı o görünüyor.Tadı da güzel.
-
Nestle 30 TL kampanyası vardı bittimi emin değilim 31 ağustosa kadar tüm suların 30 tl
- Kampanya katılımı 28 Nisan 2023 (dahil) – 30 Haziran 2023 (dahil) tarihleri arasında geçerlidir.
kampanyaya başlayınca son kullanım 31 ağus. kaçırmışım ://
tşkler hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X