< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Damacana Su Fırsatları (19lt.) (217. sayfa)
-
-
Muhtemelen gelecektir a101ler ucuz dalga sular satış yok stok yok ❌
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yemeksepeti mahalle kısmında 10TL kupon veriyor devamlı su kategorisinde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biz hamidiye içemiyoruz Hayat Erikli Pınar 60 65 küsür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk damacana siparişi için 30 haziran son tarih.
Seğmenler 19lt damacana 35 TL den 43 TL ye çıkmış :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
30 LİRAYA GÜZEL su var mı :))
-
İstanbul - Selimpaşa Tarımsal Kredi Kooperatifi Dağdelen Su satıyor. Araba ile gidip kendin alıyorsun, 19lt. damacana 20 TL idi, 3 Temmuz'da 25 TL oldu. Çok maduruz :)
-
-
Hayat 70 olmuş diğerlerine daha bakmadım
erikli cmt günü 60'tan 65'e çıktı bitsin öyle alayım dedim. dün 3 tane aldım 75'ten. dedim yavaş yetişemiyoruz. okunmuş su kategorisine girer bu rakamdan sonra.
-
Haberlerde su fiyatlarının doğal kaynak maliyeti konuşuldu, 1,5 TL civarı olduğunu, kaynaktan kapınıza gelene kadar olan maliyet operasyon olduğu söylendi ama bence 65-70 TL'ler falan müdahale gerektiren seviyeler.
Su temel bir ihtiyaçtır, bir tavan fiyat belirlenmeli, üzerini kendi karşılasın bir zahmet. Biz ödeyelim 30 TL, üzerini ödesin hükümet. Bir zahmet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 25 Temmuz 2023; 8:11:56 > -
herşeyi de devletten beklemeyin canım:d
-
Ben de sizden farklı bir şey dememişim:)
-
eski türkiye de sudan ucuz denirdi. yeni türkiye de her şey pahalı. vatandaş seçimini böyle yaptı.
Damacana alacak yer bulamiyorum uyguna bu nedir yaaa ah bisu kıymetini bilemedik
Bisu geri geldi de o eski bisudan eser yok
ek olarak artıma maliyeti de var. bildiğim kadarıyla damacan suları direkt doğadan alınan sular değil. hepsi arıtma işlemi başta olmak üzere birkaç işlemden daha geçiyor.
-
Eskisehirde şaka 43 TL oldu, hepsiburda trendyol yemeksepetinten indirim geldikçe aliyorum
Yüreğinize sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X