Bisu sağolsun sonunda elimdeki işe yaramaz Getirin Kuzeyden su damacasını 10TL'ye hayat su ile değiştim :) |
Damacana Su Fırsatları (19lt.) (213. sayfa)
-
-
Evet, kampanya şartı öyleymiş zaten.
-
İstanbul'da sular iyice arttı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bisunun kendi uygulamasında ilk 2 damacanan 9.90 zaten ama hopi 1₺ kampanyası vardı 31’i son diyordu bugün sipariş veririm diyordum maalesef ki dün bitmiş!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatları yükselince bisu'yu silmiştim epey zaman önce, iyi kampanyaymış teşekkürler bilgi için
-
İlk alışverişeymiş reklamı gördüm ama bende kampanya çıkmadı.
Pardon BİSU dışındakilere bakmışım şimdi fark ettim:) 2,90 da cüzdanda varmış 7.10 TL'ye damacana geldi teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juve212 -- 31 Mayıs 2022; 17:43:11 > -
Su arıtıcımı aldım. Konudan ayrılıyorum.
Konuda kalanlara bol indirimler olsun
-
Bursa su + 24’lü Beypazarı elmalı maden suyu 37.92₺’ ile kapattık bu dönemi de...
Hayat 36₺ olmuş ama yetmez hala ucuz 360₺ yapın!!!
Vay arkadaş Hamidiye bile 27.50 TL olmuş
-
Biraz önce kendi sitesinden hayat su siparişi verdim 28₺ , en azından bisu vb. alternatiflerin komisyonu girmiyor içine. bunu bile arar olduk yahu.
-
HepsiExpress Su BiSU mağazasında damacanalar 10 lira.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 1 Haziran 2022; 15:40:22 > -
Lacivert su bile 31₺ olmuş arkadaş yakında Afrika’dan su yardımı almazsak iyi!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 1 Haziran 2022; 23:32:39 >
Hopi 1₺ uzatılmış ama biz Bursa Su aldıktan sonra Hayat damacanayı verdikten sonra bir anlamı kalmadı ki 15₺ değişim ücreti alıyorlar!
HepsiExpress Su tüm mağazalarda su ürünlerinde geçerli 10 lira indirim.
-
Su sıkıntısı yok ki. Ödediğiniz ücretin içinde suya ödediğiniz pay çok düşük. Nakliye ve plastiğe ödüyorsunuz o paraların büyük bir kısmını.
Dusmuyor ki oyle bir indirim secilemiyor bile
Ne yazıktır ki ironi yapıyorum ben de! Suya ihtiyacımız olsa afrika’dan isteyecek halimiz yok herhalde =)
Bende demek istiyorum ki fiyat pahalılığının sebepleri direk suyun kendisinden kaynaklı değil. Merak etme su sıkıntısı olsa Afrikayı bırak hiçbir yerden alamazsın.
Onu her şeye sürekli gelen zamlardan pardon fiyat güncellemelerinden anlıyoruz zaten ama hayatta kalmak için içmek zorunda olduğumuz suyun da direkt pahalılaşması insanı geren çok korkutucu ve ürkütücü bir durum!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X