Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.850
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hem yumuşak hem lezzetli tek problem servisi geç kalıyor...
    çaya yemege hepsine kullanıyoruz..
  • o musluk suyu eriklidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: znbznb

erikliyi 3.5 ytl ye alıyorum izmirde
    hem yumuşak hem lezzetli tek problem servisi geç kalıyor...
    çaya yemege hepsine kullanıyoruz..

Hocam seninki atmasyon olmuş sanki, nerdeymiş 3 buçuğa Erikli, bayi verebilirmisin?
  • Beyler peki bu son günlerde çıkan damacana altlarındaki 3-7 numaraları hakkında ne diyeceksiniz?zararlı oldukları söylendi?
  • arkadaşlar herkese merhaba öncelikle paramızı boş yere çarçur ettiğimizi bilmenizi isterim. Su arıtmanın maliyeti o kadar düşük ki , 1000L 'sinin arıtım maliyeti belki bir damacana suyun fiyatından azdır. Kendi kendimizi kazıklıyoruz.

Her neyse , buna çözüm nedir.
    1.tavsiyem benim de kullandığım az yer kapladığı için musluğun ucuna küçük bir arıtma cihazı takmak. Boynerde ve koçtaşsa satılıyordu bir ara, Philipsin musluğun ucuna takılan bir arıtma cihazı var ondan almanızı tavsiye ederim.

Arıtmadan çıkan suyu ÇAY VE YEMEK yapımında kullanabilirsiniz , en azından onlar için damacana su kullanmayın. Damacanayı sadece içmek için kullanın.Yılda 1 kez kartuşu değişirsiniz o da 60YTL civarıydı.

2. tavsiyem filtreli arıtma sistemleri satılıyor , KARBON FİLTRE VE SU YUMUŞATMA FİLTRESİ tavsiyemdir. Bunlar fazla yer kapladığı için kullanışlı olmayabilir. Kazık yememeye çalışın işi bilmeyeni kazıklıyorlar , Karaköyde necati bey caddesindeki arıtmacılar yardımcı olabilir bu konuda.

Piyasada çokca ters ozmos yöntemiyle arıtma yapan cihazlar vardır, tezgah altı diye satarlar , kartuşu vardır bilmemnesi vardır. SAKIN KAZIN YEMEYİN 150$ gibi fiyatlar normaldir. Bu ürünleri hepsi aynıdır çoğu çinden taiwandan gelir. Sakın ama sakın çok para vermeyin .
    Bunlar suyu çok güzel arıtır ama tadı çok kötü olur içilmez. Yemek falan yaparsınız anca.

3. tavsiyem
    EĞER MADDİ DURUMUNUZ iyiyse , evinize komple arıtma sistemi yaptırmanızı tavsiye ederim. Kum filtresi , karbon ve reçine filtresi.U.v , Biraz maliyetli olur ama evinizde akan musluktan suyu damacana kalitesinde olur. Hatta duş alırken suyu içersiniz :) saçlarınızda kepek olmaz, çamaşırlarınız yumuşacık olur makinelerin ömrü uzar. saçlarınız ipek gibi olur. Dişinizi fırçalarken mikrop kapmaz .... daha bir sürü avantajı var

Villasına evine böyle bir sistem yaptırmak isteyen olursa, yardımcı olurum , sektördeki arıtma işin yapan firmalara yönlendirim sizi , :) danışmanlık ücretine tabidir...

Saygılar,

Bu işi bilen mühendislerden biri ....

• bir su muhabbetidir gidiyor.

büyük şeherde birde bu sorun var...
  • Beyler iyi bir su içicisi olarak size bilgi vereyim bu konu hakında Nestle,Erikli ve bulabilirseniz sahtesi çok yaygın olmakla beraber niksar içmenizde fayda var.Nestle su büyük bir atılımla Erikliyi aldı Şu anda Erikli Su nestlenin,Nestlenin suyuda en az Erikli kadar sağlam ikisinide içebilirsiniz gönül rahatlığıyla ama paralar yabancılara gidiyo isme aldamnayın eRİKLİ ALINCA Niksar bulabilirseniz çok kalitedir ama onu bulmak zor bulduğununda sahteolma ihtimali yüksek iSTANBULDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minnesota -- 18 Ekim 2008; 0:15:26 >
  • ben metro gros marketten 5 lt si 1,14 den aroma su alıyorum (ömer duruk firması yazıyor) en azındn yerli firma . su da iyi. böylece 20 lt si 4,56 ytl ye geliyor.. aroma suyu eve ise damacanada 7,5 ytl ye getiriyorlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupsultanlı -- 18 Ekim 2008; 0:25:57 >
  • valla arkadaşlar geçen bu forumdaki saka su kampanyasından 2 bidon almıştık ama ilk su haricinde gelen hiç bir suyun tadı güzel değil

bide bidonları saka yapmıştık ama şimdi eski markayıda alamıyoruz ve gerçekten tadı kötü artık saka suyun
  • İstanbul Kadıköyde oturuyorum. Bir markette gördüm Esin su. Damaca fiyatı 3,75. Depozito ödemedim, ilk suyu 3,75 getirdiler, abone yaptılar. Telefonla eve getiriyorlar.
    www.esinsu.com
  • benım anlamaıgım sey bırı damacanayı 3.75 e satarken bı baskası 6.5 ytl ye satıyor nedır aralarındakı fark bu kadar eger fiyatı 6.5 ytl se 3.75 olanı kaynak suyu deılmı fiyatı 3.75 ytl ise 6.5 ytl ye kazıklanıyormuyuz
  • Suyun parası bile dışarı gidiyor. Hem de deli para. Almayın arkadaşlar şu Erikli'yi artık. :(
  • bende ist avrupa yakasında oturuyorum suyu 5 ytlden alıyorum nekadar hesaplı tartışılır :)
  • mümkün olduğunca yerli markalar seçilmeli.
  • size yalan borcum mu var erikli 3.5 ytl diyorsam bu fiyattır.
    öle musluk suyu diye karalamaya gerek yok..
    komple site anlaşmamız var ,o sebebten fiyat makul.
  • quote:

size yalan borcum mu var erikli 3.5 ytl diyorsam bu fiyattır.
    öle musluk suyu diye karalamaya gerek yok..
    komple site anlaşmamız var ,o sebebten fiyat makul.

Arkadaşım İzmir'de heryerde 7 küsüre satılan suyu 3,5 YTL'ye aldığını söyleyip kaynak belirtmiyosun ve yalan borcum mu var diyosun.
    Ben de söyle diyorum bayisini, arayıp sorayım bu kadar basit.
  • merhaba arkadaslar,

ben Ankara da ikamet etmekteyim. biliyorsunuz artık yemeklere bile musluk suyu kulanamaz olduk. bu gün bi ilan gecti elime ÜÇ ÇAMLAR diye. Yozgat dogal kaynak suyu imiş. fiyatı da 4,00 ytl . yemeklere kulanmak icin sizce bu su nasıldır.
    biligler su sekilde.

pH : 7,95
    iletkenlik : 353
    Alimunyum : 0
    Amonyum : 0 Klorür: 3,75
    Demir: 15
    Mangan : 0
    oksitlenebilirlik : 1.4
    sülfat : 11,6
    sodyum : 21,6
    szice nasıl bir sudur? fiyatı cok iyi yada Ankara da 4,00 ytl ye baska su bulabilirmiyim ??

.
  • üçkuyular askeri lojmanlarda
    bayisini falan bilemem .
    444 0 222 li numarayı arayınca getiriyorlar.

isteyen musluk suyu da diyebilir başka birşeyde, üzerinde erikli yazıyor ve 3.5 ytl

(yorumlar suçlayıcı olmasın )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi znbznb -- 19 Ekim 2008; 18:25:30 >
  • quote:

isteyen musluk suyu da diyebilir başka birşeyde, üzerinde erikli yazıyor ve 3.5 ytl

onun sadece etiketinde erikli yazıyor dıştan erikli gibi gözükebilir ama içi kesinlikle erikli değildir
    nerde görülmüş 3.5YTL ye erikli su???
    erikliye telefon açıp sorun bakalım türkiyenin hiçbir yerinde 19lt damacanayı 3.5 YTL ye satıyorlarmıymış? ben o verdiğiniz telefonda sordum HAYIR dediler (ben sitece anlaşmışlar 3.5 YTL ye alan var dedim, telefona çıkan hanım öyle birşey MÜMKÜN DEĞİL dedi)

içtiğiniz su erikli filan değil....bence en kısa zamandan dolandırıcıların elinden kurtulmaya bakın

• Zevkler tartışılmaz ama Ro suyu neden içilmesin anlamadım, gayet içilir bir tadı var.. İlk defa sizden duydum Ro suyunun tadının içilemeyecek kadar kötü olduğunu..

quote:

Orjinalden alıntı: style_cool

arkadaşlar herkese merhaba öncelikle paramızı boş yere çarçur ettiğimizi bilmenizi isterim. Su arıtmanın maliyeti o kadar düşük ki , 1000L 'sinin arıtım maliyeti belki bir damacana suyun fiyatından azdır. Kendi kendimizi kazıklıyoruz.

Her neyse , buna çözüm nedir.
    1.tavsiyem benim de kullandığım az yer kapladığı için musluğun ucuna küçük bir arıtma cihazı takmak. Boynerde ve koçtaşsa satılıyordu bir ara, Philipsin musluğun ucuna takılan bir arıtma cihazı var ondan almanızı tavsiye ederim.

Arıtmadan çıkan suyu ÇAY VE YEMEK yapımında kullanabilirsiniz , en azından onlar için damacana su kullanmayın. Damacanayı sadece içmek için kullanın.Yılda 1 kez kartuşu değişirsiniz o da 60YTL civarıydı.

2. tavsiyem filtreli arıtma sistemleri satılıyor , KARBON FİLTRE VE SU YUMUŞATMA FİLTRESİ tavsiyemdir. Bunlar fazla yer kapladığı için kullanışlı olmayabilir. Kazık yememeye çalışın işi bilmeyeni kazıklıyorlar , Karaköyde necati bey caddesindeki arıtmacılar yardımcı olabilir bu konuda.

Piyasada çokca ters ozmos yöntemiyle arıtma yapan cihazlar vardır, tezgah altı diye satarlar , kartuşu vardır bilmemnesi vardır. SAKIN KAZIN YEMEYİN 150$ gibi fiyatlar normaldir. Bu ürünleri hepsi aynıdır çoğu çinden taiwandan gelir. Sakın ama sakın çok para vermeyin .
    Bunlar suyu çok güzel arıtır ama tadı çok kötü olur içilmez. Yemek falan yaparsınız anca.

3. tavsiyem
    EĞER MADDİ DURUMUNUZ iyiyse , evinize komple arıtma sistemi yaptırmanızı tavsiye ederim. Kum filtresi , karbon ve reçine filtresi.U.v , Biraz maliyetli olur ama evinizde akan musluktan suyu damacana kalitesinde olur. Hatta duş alırken suyu içersiniz :) saçlarınızda kepek olmaz, çamaşırlarınız yumuşacık olur makinelerin ömrü uzar. saçlarınız ipek gibi olur. Dişinizi fırçalarken mikrop kapmaz .... daha bir sürü avantajı var

Villasına evine böyle bir sistem yaptırmak isteyen olursa, yardımcı olurum , sektördeki arıtma işin yapan firmalara yönlendirim sizi , :) danışmanlık ücretine tabidir...

Saygılar,

Bu işi bilen mühendislerden biri ....

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.