Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
816.051
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: agonyali17
    aytaç alıyorum."doğal mineralli " su çok güzel telefona bakan bayan çok kibar.:)
  • bu ürünü bilen ya da kullanan var mı? philips wp 3811
    Damacana Su Fırsatları (19lt.)

Özellikler (alıntı)
    Philips su arıtma cihazı, suyun kokusunun ve tadının bozulmasına neden olan bakteri ve sağlığa zararlı kimyasalları arındırır.
    Üstelik suda bulunan insan sağlığına yararlı olan mineralleri koruyarak size içime hazır sağlıklı musluk suyu sağlıyor.
    Granüllü aktif karbon filtre, musluk suyunda klor, kötü koku ve tatları yok eder.
    Micro-Clean Filtre, içindeki 520 Milyar Mikro Gözenek sayesinde bakterilerin %99,99 unu yok eder.
    Quickfit Musluk Başlığı batarya çeşitleriyle uyum sağlar.
    Tek yapmanız gereken, musluğun ağzındaki filtreyi çıkarıp uygun adaptörü seçerek cihazın vana kısmını monte etmek.
    Filtreniz kullandıkça renk değiştirecektir.
    Filtre, cihazınızın kutusundan çıkan etiketteki koyu renklerden birini aldığında filtrenizi değiştirmeniz gerekiyor demektir.
    Filtrenin Maksimum ömrü 6 aydır.En geç 6 ay sonra filtrenizi yenilemeniz gerekir.
    Philips Su Arıtma cihazının tek filtresiyle 2500 Lt. suyu yani 125 damacanaya denk gelen temiz suyu çok daha ekonomik yoldan elde edebilirsiniz.
    Orta Doğu Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü, Mikrobiyoloji Laboratuvarı Sorumlusu Prof. Dr. Celal F.Gökçay tarafından hazırlanan rapora göre Philips su arıtma cihazı sudaki bakterilerin %99,99 unu yok etmiştir.
    Suyun cihazdan sterile yakın çıktığı gözlemlenmiştir.
    Kimyasal ve Biyolojik kökenli Mikrobiyoloji dışı kirleticiler de önemli ölçüde arıtabildiği ve suyu içme suyu standardının öngördüğü niteliklere getirilebileceği anlaşılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan-hakan -- 27 Kasım 2008; 0:09:59 >

• kullanan yok galiba, peki ev için bu cihaz mı idealdir yoksa reverse osmos mu?
  • ev için en mantıklı olan sistem reverse osmos dur..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: quentin

bugun erikli aldım ankarada yeni fiyat 7.70 ytl olmuş bilginize, daha önce 6.90ytlydi.

+1 Kudurdu gitti Erikli fiyatı. Tadı cok guzel. Evde de 1.5 Lt Saglik Su kullanıyoruz.
  • DAMACANA SUYA MECLİS ARAŞTIRMASI

CHP damacana su üretimi ve dağıtımı yapan firmaların, yeterince denetlenemediği ve dolum tesislerinde hijyen kurallarına uyulmadığı iddialarının araştırılması için önerge verdi.

CHP Kırklareli Milletvekili Tansel Barış’ın önergesinde, yıllık cirosu 1 milyar 500 milyon YTL’yi bulan yaklaşık 300 firmanın rekabet ettiği ambalajlı su sektöründe, "mikroplu, kalitesiz ve kontrolsüz" bir şekilde piyasaya sunulan damacana suların, vatandaşların sağlığını ciddi şekilde tehdit ettiğini iddia etti. Önergede Ankara’da 21-25 Ekim tarihlerinde düzenlenen 12. Halk Sağlığı Konferansı’na sunulan bir bilimsel bildirideki analizlere yer verdi. Bu araştırmaya göre, suların yüzde 53,1’inde mikrobik etmenler pozitif çıktı. (yani, suların yüzde 53,1’i MİKROPLU)
  • DAMACANA SULARDAKİ TEHLİKE

Ülkemizde de son yıllarda kişi başına kullanım oranı artan damacanadaki suyun hava ya da güneşe maruz kalmasının, kişiyi ölümle sonuçlanan hastalıklara kadar götürebilen mikroorganizmaların üremesine neden olduğu belirtildi.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fatih Köksal, "şişe suyu" olarak bilenen işlenmiş suyu sağlık açısından desteklediklerini, ancak kullanım süresi ve bekletildiği ortama dikkat edilmediğinde enfeksiyon hastalıklarına yol açabidiğini belirtti.
  • Valla ben Nestle alıyordu veya Erikli sürekli o ikisi ama bir gün yemek yediğim bir restoranda Necatibeyde önüme Abant su getirdiler süper bi tadı olduğunu gördüm geçende yolda giderken arabalrını görünce önlerine kırdım arabayı film sahnesi gibi :D numaralarını aldım Boşa para vermeyin GAVURA zaten vermeyin Yerli malı kullanalım mümkünse . Abant suyuda tavsiye ederim. Nestleden güzel.
  • bu su olayı aşmış kendini... her girdiğimde sıcak fırsatlara başlığı görüyor ama girmiyordum içeri suyun da fırsatı mı olur diyordum
  • Ankarada oturuyorum Hünkar suya 3.500 verip alıyorum, gayette memnunum. Sadece içme için kullanıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: celebix

Ankarada oturuyorum Hünkar suya 3.500 verip alıyorum, gayette memnunum. Sadece içme için kullanıyorum..

Teşekkürler bilgilendirme için hcm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yazaksami

Valla ben Nestle alıyordu veya Erikli sürekli o ikisi ama bir gün yemek yediğim bir restoranda Necatibeyde önüme Abant su getirdiler süper bi tadı olduğunu gördüm geçende yolda giderken arabalrını görünce önlerine kırdım arabayı film sahnesi gibi :D numaralarını aldım Boşa para vermeyin GAVURA zaten vermeyin Yerli malı kullanalım mümkünse . Abant suyuda tavsiye ederim. Nestleden güzel.

Hocam iyi güzel de fiyatını yazmamışsın. Adı gibi abantdan mı çıkıyormuş ?
  • pilli damacana pompası kullanan var mı?
    kullanışlı mı???
  • Sarıgazi'de mengiroğlu gıda deposunda aytaç 4x5 lt. paket halinde kdv dahil 3.5 ytl gayet güzel su.
  • Sakın denemeden veya iş verimini görmeden almayın!!!
    En önemli sorunu hızı...
    Cok yavaş su veriyor.Üşenmedim söktüm adaptör bagladım %10-15 gibi artış oldu debisinde ama yinede el pompasının 1/3 civarında verimi var.Yanlız Tahtakale de 1 dükkanda değişik bir pompa gördüm 25 YTL idi onda aklım kaldı.Piyasada ki 10-15 YTL liklerden farklı su veriyordu kurulmuş Demo sunda.

quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

pilli damacana pompası kullanan var mı?
    kullanışlı mı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: incele

Sakın denemeden veya iş verimini görmeden almayın!!!
    En önemli sorunu hızı...
    Cok yavaş su veriyor.Üşenmedim söktüm adaptör bagladım %10-15 gibi artış oldu debisinde ama yinede el pompasının 1/3 civarında verimi var.Yanlız Tahtakale de 1 dükkanda değişik bir pompa gördüm 25 YTL idi onda aklım kaldı.Piyasada ki 10-15 YTL liklerden farklı su veriyordu kurulmuş Demo sunda.

quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

pilli damacana pompası kullanan var mı?
    kullanışlı mı???

teşekkürler.
    benim alacağım 12 ytl falandı.almayım o zaman.
  • Saka Su mineral değerleri en yüksek su kalsiyum 32,2 magnezyum 4.4 bu yüzden su sert ve alışmak zor oluyor.Mineral değerleri yüksek olan hiçbir su yumusak olmaz
  • Kızılay Su 19 lt 5 YTL. hem de paranız yardıma gider.
  • ARKADAŞLAR ANKARADA YAŞIYORUM VE SUDA SIKINTI ÇEKENLERE BİR TAVSİYEM VAR 20 GÜNE KADAR ANKARAYA TRABZON RİZE ARASINDA ANZER YAYLASINDAN GELEN ANZER SU PİYASAYA GİRECEK SUDA KALİTE ARAYAN ARKADAŞLARIM MUTLAKA DENESİN HİÇ BİR YERDE BULANAMAZ BİR NİMETTİR ANZERDEN GELEN SU BALINDAN BELLİ ZATENN DENEMENİZDE FAYDA VAR FİYATIDA 5.5 YTL SANIRIMM..
  • Philips Arıtma Cihazı Hakkında:

Bu cihazı 3 aydan beri işyerimde kullanıyoruz. Gözlemlerim: suyun tadına etki etmiyor, %99,99 oranında temizlediği söyleniyor ama ölçme imkanım olmadığı için bir şey diyemiyorum. Ancak debisi güzel. Eski arıtma cihazlarındaki gibi damla damla akıtmak zorunda değilsiniz. Bundan aldığımız suyu çay ve yemek için kullanıyoruz. Suyun tadına etki etmediği için bir de damacana su bulunduruyoruz. Eskiden haftada 3 damacana giderdi şimd 1 damaca ile idare ediyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.