Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.853
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Philips cihaza para vermeyin, aman diyeyim

6 Ay dediler, 3 ayda bitti filtresi. 60 ytl daha verip filtre almam. Boşa gitti param.
  • 3-4 aydan beri Aytaç 10 lt. su alıyorum marketten. Fiyatı 2,25 YTL. 19 Lt. si 4,37 Ytl ye geliyor. Tadı da gayet güzel.
  • bim de özkaynak su 5 lt 1.25 ytl
  • Danone Şaşal 19 lt - 3 ytl İzmir !!
  • Philips cihazın filtresinin bittiğini nasıl anladınız ?
  • ANKARA ÇAĞDAŞ DA DİMES 5 LT 1(BİR) YTL...
  • su akmamaya başlıyor, o zaman anlıyorsunuz. Ve ölçtüm geçen suyu, aynıydı normal musluk suyu ile degerleri
  • KARDELEN SU 5 YTL

depozito falan yok...

bayağı pahalı içiyoz demek ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0130

Danone Şaşal 19 lt - 3 ytl İzmir !!

VAlla mı...ooo i miş...
  • Bursada yaşıyorum.Erikli suyun tadı bakımından rakipsisz sulardan biri olduğunu düşünüyorum.Fakat bu markanın sahibi olan Aslanoba ailesi firmalarını birkaç yıl önce yahudi firmasına sattı.Şirket yönetimi halen bu ailede olmasına rağmen İsrail'i finanse edemem.Yine Bursa yöresinde bulunan Korusu çok kaliteli bir su sanırım fiyat 4,50 TL civarı.Ama bu aralar kendimiz bakkallarda satılan 19 Lt iadesiz (pet damacana) Baykal su kullanıyoruz.Fiyat 4,00 TL.tadı ve içimi oldukça hoş.

Şunu belirteyeim ki bu forumda bu konuda açıldı ve sayfalarca cevap yazıldı ya helal olsun valla..Tek kelimeyle bravo.

Bundan sonra ben de evimde Reverse Osmosis tezgah altı sistem kullanmak istiyorum.Piyasada fiyatlar 500,00 TL civarı Amerika'da 150.00 USD civarı.(hem heriflerden fakiriz hem de herşey bizim memlekette 2 katı pahalı nereye varcak bu işler...)RO sistemlerin su tadı nasıl bilmiyorum ama evde küçük bir kızım var onun için daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.Ama kendim tat konusunda hassasım inşallah aradığımı bulabilirim. Bu arada RO konusunda aydınlatıcı mesaj yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim çok faydalı oldu.

• Arkadaşlar, su arıtma cihazalarından elde edilen sular mineral yönünden fakir oldukları için, çocuklar ve yaşlılar bu sudan içmemeleri gerekiyor. Su, içindeki mineraller nedeniyle tadı biraz kötüdür. Su arıtma cihazları bu mineralleri arıttığı için tadı güzel oluyor. Mesela, kar suyunu içtiğiniz zaman aynen geri çıkar, hiçbir faydası olmaz. Suyun içinde yeterli miktarda mineral olmak zorunda, bu durum çocukların içtiği su için çok önemli. Yoksa kemikleri gelişemez, vücuttaki enzimlerde çalışamaz, problem çıkar.
  • Tüm dünyada güvenle kullanılıyor rolar..insanlar mineralleri sadece sudan almıyorlar..hatta sudan alınan mineraller aasla yetrli değildir..

quote:

Orjinalden alıntı: osmanyasar

Arkadaşlar, su arıtma cihazalarından elde edilen sular mineral yönünden fakir oldukları için, çocuklar ve yaşlılar bu sudan içmemeleri gerekiyor. Su, içindeki mineraller nedeniyle tadı biraz kötüdür. Su arıtma cihazları bu mineralleri arıttığı için tadı güzel oluyor. Mesela, kar suyunu içtiğiniz zaman aynen geri çıkar, hiçbir faydası olmaz. Suyun içinde yeterli miktarda mineral olmak zorunda, bu durum çocukların içtiği su için çok önemli. Yoksa kemikleri gelişemez, vücuttaki enzimlerde çalışamaz, problem çıkar.

• quote:

İzmirdeyim, bende 5,5 ytl'ye pınar su kullanıyorum, danoneden memnunmusun, birde fiyat 3 ytl çok uygun hangi bayiiden alıyorsunuz bende ekonomik şartlar gereği danoneye geçebilirim.
  • Abant - 5 ytl
    Güzel su begendim...PPM 25-30 civarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batistuta

quote:

İzmirdeyim, bende 5,5 ytl'ye pınar su kullanıyorum, danoneden memnunmusun, birde fiyat 3 ytl çok uygun hangi bayiiden alıyorsunuz bende ekonomik şartlar gereği danoneye geçebilirim.

bende izmirdeyim danone şaşalı 5ytl ye alıyoruz
    yer neresi izmirde.
    yanlışlık olmasın...
  • gümüş doğal kaynak suyu nasıldır damacana fiyatı 4.750 uludağ suyu olduğu söyleniyor...
  • gümüş doğal kaynak suyu nasıldır damacana fiyatı 4.750 uludağ suyu olduğu söyleniyor...
  • gümüş suyu erikli satıyor eriklinin ikinci kalite suyu ama fiyatına göre kötü dil . bir iki aldım sonra erikli bayi ile pazarlık yaptık zırt pırt zam yapıyorlar ama içtigim en güzel sulardan biri 7 lira ya enson devam ediyoryz şuda var eger belirli miktarın üstünde içerseniz bedava cihaz veriyorlar . bir ayrıntıda arada ücretsiz temizlikte yaptırıyorum eger varsa cihazınız belirli günde gelip temizligini yapıyolar . sadece ozon la ama dediklerine göre en iyisi bu miş
  • quote:

Orjinalden alıntı: merkezman

gümüş suyu erikli satıyor eriklinin ikinci kalite suyu ama fiyatına göre kötü dil . bir iki aldım sonra erikli bayi ile pazarlık yaptık zırt pırt zam yapıyorlar ama içtigim en güzel sulardan biri 7 lira ya enson devam ediyoryz şuda var eger belirli miktarın üstünde içerseniz bedava cihaz veriyorlar . bir ayrıntıda arada ücretsiz temizlikte yaptırıyorum eger varsa cihazınız belirli günde gelip temizligini yapıyolar . sadece ozon la ama dediklerine göre en iyisi bu miş

biz de bugün aldık gümüş suyu 4. 750 erikli ise 6,900 verdikleri cihaz nedir hangi durumlarda cihaz veriyorlar merak ettim selamlar...
  • Ankara MEŞHUR PEYNİRCİ Sude su Bursa sultan su üretimi tanesi 3,99 tl daha yeni aldım iki tane 3. kata çıkarana kadar geberdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IORI -- 25 Mart 2009; 22:57:34 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.