Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.853
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ESKISEHIRDE TABIKI FOREVER KALABAK SU 11 lt LIK DAMACANASI 1.25 YTL :) VE su cok kaliteli
  • sabahın köründe yazıyorum ama:) ben boluda yaşayan ve kökez suyu gibi bir suyu bedavaya içen biri olarak hayatımda kalabak suyu kadar güzel bir su daha içmedim bu nasıl bir sudur.Tat marka kalabak suyu harika ötesi gerçekten,sanırım tat bu işi bıraktı hiç göremiyorum 19 lt lik damacanasıda yok galiba ben bulamadımda
  • kalabak suyu iyi diyenler erikli suyunu hiç içmediler herhalde
  • 500cc lik pet suların tamamını denedim fakat hiçbiri eriklinin verdiği tadı tutmuyor hele saka suyu mecbur kalmadıkça almam ne berbat tat ondaki resmen kuyu suyu ben ev için 5 lt lik güvenpınar alıyorum 2 yıldır çok memnunun 4 tl ye geliyor 20lt si
  • cihaz derken damacana için kullanılan su makinelerinden bahsediyorum .bunlarda su, tahliye kısımlarında kalıyor ve yosun oluşuyor buda suyun tadını bozuyor iş yerlerinde bol miktarda kullanılan bu makineri 2-3 ayda bir temizlemek lazım . ben genelikle suyu tamamen boşaltip tahliye kısmından boş damacanaya belirli miktar çamaşır suyu ile koyup iyice temizliyorum. biraz zahmetli oluyor firmalar bunu arçelik vs 30 -50 lira gibi bir ücretle yapıyor
  • Arkadaşlar İzmir-Balçova'da tavsiye edebileceğiniz su firması var mı? Erikli ve pınar pahalı ama alacağız artık... Aslında bulsam Bozdoğan Madran(Kaynağı Pınar Madran İle Aynı) alacağım ama bulamadım balçovada bilen Allahaşkına pm atsın :)... Şu anda Düdüklü Berrak kullanıyoruz, 3.5 TL ama sert bir su... PM lerseniz sevinirim.
  • Mrb. Arkadaşlar
    Uzun süredir Aytaç Su kullanıyorduk ve bugün denemek için 1 damacana Anzer Su sipariş ettik ve ilk izlenimlerim olumlu yönde tadı iyiydi fiyatıda 5.5TL aytaç 6TL gerçi aytaç su da iyi
    bi türlü istediği tadı yakalayamayan arkadaşlara birde Anzer suyu denemelerini tavsiye ederim.
    bayi sahibi falan değilim bi çıkar ilişkim yok
  • özsu diğe bi marka var bu su hakkında bilgisi olan varmı
  • valla ben hamidiye alıyordum.son 3 senede 4 farklı yerde oturdum istanbulda.hepsinde de belediyenin ve fiyatı uygun diye hamidiye alıyordum.ama 4 farklı şubeden gelen sularda 4 farklı sorun buldum..en sonuncusunda içinde bir ben yoktum.o günden beri erikli ve hayat alıyorum en iyileri bunlar bence.hayat 1 tl farkediyor.saglık için deger bence..bu arada bir kaç tanıdıktan da duydum hamidiye KÖTÜ
  • 3,7tl'lik kalinda su. kokusuz, berrak bir su. az bilinen bir markadır.

edit: suda lezzet arayan bir kişi olarak bu markayı beğendim. daha önce çok su kullandık. özellikle javsu leş gibi kokuyor. bu suyu içenler içmeden önce koklasınlar farkedecekler. erikli, çenesuyu, kalabak markaları iyidir. sapanca suları da lezzetlidir. ama asıl sorun bunların fiyatlarının 6 tl'den fazla olması. özellikle erikli fiyatı abartmış. en başta yazdığım gibi kalinda iyi su...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 28 Mart 2009; 15:12:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mnkss

özsu diğe bi marka var bu su hakkında bilgisi olan varmı

yanılmıyorsam izmirde tahtalı köyünde şaşal kaynağının oralardan çıkan bir su.
    izmir kipalarda falan çok ucuza satılıyor.
    ama tadını pek beğendiimi söyleyemem.

bu arada erikli ye de koca bir
    bu kadar da fahiş fiyatla satılmaz ki ya....
  • merkezman kardeş erikli suyun su pınarı kampanyası mı var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

quote:

saol kardeş ben izmirde 2-3 aydır bu suyu kullanıyorum 19 lt fiyatıda 4 ytl tadı çok güzel değil ama idare eder en azından sağlıklı olduğuna inanıyorum işallh öledir :)

• çenesuyunu tavsiye ederim. akara da bayağı bayilik açtılar. ben damacana değil 6 x 1,5 lt liklerini alıyoruöm 3 ytl. damacanası da 5 ytl galba.
  • BİM de 1.5 lt si 40 kuruş suyun adını unuttum, sürekli sattıkları su. Kullanımı daha kolay fiyatta 19 lt liklere göre fena değil.
  • mevism degismelerinde eskısehır dekı kalabak sudan ıcmeyın arkadaslarr, o 11 lt ucuza satılan sulardan bahsedıyorum :D

o sulardan cok arkadasım mide bulantısı kusma şikayeti vermıstı 2003-2007 yılları arasında

ben mezun oldum kurtuldum, aman tanrım boyle bir sehır olamaz cesme suyundan cay bile icilmezmı bi sehırde yaw:D

o tramway lara acaba klıma koydularmı? hala merak ederım, yazın sıcakta sırılsıklam oluyordum termınale gidene kadarr, vallahi yaşanacak yer degil
  • 3 Yıldır Lido su kullanıyorum. Çok memnunum en azından depozitosuz, nasıl yıkandı deri yok, kullan-at. 5 TL
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcmb

BİM de 1.5 lt si 40 kuruş suyun adını unuttum, sürekli sattıkları su. Kullanımı daha kolay fiyatta 19 lt liklere göre fena değil.

Sırma Su olacak o dediğin yanılmıyorsam, ama su 5lt paketlerinde olanı resmen plastik kokuyordu.

İzmirde olan arkadaşlar, Balçovada Erikli 10 LT. Pet su 2.5 YTL Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu yanında, oy kullanırken dikkatimi çekti. Erikli 19 lt 7 liraya yaklaşmışken 20 lt 5 liraya, fiyat fena değil bence.
  • Aldığınız suların Pet şişelerindeki kaliteye lütfen dikkat edin. kullandığınız plastik içerikli petler zamnla kansorejen madde icermekte.

polikarbon denilen(misal erikli su şişesi) bunların bile belli seviyeleri bulunmakta.
    bi şişede max 7 dolum yapılmalı ws gibi çok hassas konular var.
    sadece suyun tadı değil bunlarıda incelememiz gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

quote:

ayrıca damacaan sını aldıgında baska bır fırmaya gecmek ıstersen sen den damacaan deıstırrken mutlaka fıyat farkı ısteyeceklerdır ...

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.