Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.853
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizi bilmem ama hayat ve erikli su kullanıyorum....ne içinde bakteri falan gördüm(bunu sallamıyorum çünkü tıpta okudugumdan hocalarımla analiz ettim) bariz gözüküyorlar..ne lagım kokusu ne de çamaşır suyu kokladım...başka koku da varsa bilemem senin bahsettigin.. ayrıca hamidiye suyun nerden çıktıgını söyleyebiecek bir insan gösteremezsin..şu ana kadar yapılan bir açıklama yok herkes bunu merak ediyor..
  • Yensu Zeybek Madran 19 lt damacana İzmir'de (diğer illeri bilmiyorum) 08:00 ila 10:00 saatleri arasında 2,90 TL.Geçen sene 5.00 TL alıyorduk.
    Sipariş Tel:444 00 57
  • quote:

Orjinalden alıntı: Graindor

Yensu Zeybek Madran 19 lt damacana İzmir'de (diğer illeri bilmiyorum) 08:00 ila 10:00 saatleri arasında 2,90 TL.Geçen sene 5.00 TL alıyorduk.

Süper bir haber. Hatta süper suya süper fiyat demek daha doğru olur. Kullandığım için söylüyorum. Bu kampanya antalyada ya da diğer şehirlerde de geçerli mi bilen var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sidoseydo

... ayrıca hamidiye suyun nerden çıktıgını söyleyebiecek bir insan gösteremezsin..şu ana kadar yapılan bir açıklama yok herkes bunu merak ediyor..

quote:

Orjinalden alıntı: bdursun

Su, Eğrikemer Mevkii, Kemerburgaz'daki kaynaktan çıkıyor ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait yine aynı yerdeki tesiste ambalajlanıyor.

Yazdıklarım sadece senin yazdıkların için değildi. Ancak yukarıdakini yazdıktan ve benim de yanıtımı okuduktan sonra konunun uzaması boş...

Serbest piyasa, isteyen istediğini, istediği yerden istediği fiyata satın alır. Bir Allah'ın kulu da karışamaz...

Diğer yazdıklarına gelince, kimseye arka çıkmıyorum. Sadece kullandığım su ile ilgili araştırma yapmıştım -diğer bir çok şeyle ilgili araştırma yaptığım gibi- ve bunu da yapılan yorumlar üzerine bu forumda paylaşmak istedim.

Bu arada, gencecik bir öğrencinin ülkemiz için bu denli karamsar olması benim açımdan çok üzücü... Yasalar hepimiz için var ve şikayetlerimiz için sadece kafalarını sallayanları da bir üst makama şikayet hakkımız var. Lütfen bu zor günlerde biraz daha olumlu düşünmeye çalışalım.

• ÖzKayışDağı Su Mecidiyeköyde oturuyorum fiyatı 4.50 TL..

tadı gerçekten çok güzel tavsiye ederim..
  • haklısın bora dursun ama yasalarımızın ne kadar gevşek oldugunu bizzat bu konuyla ilgili makamlardan bildigim için ugraşmanın anlamsız oldugunu ifade ettim..
    hamidyenin nerden çıktıgını internette bir kaç ay önce araştırdım..herkes merak ettigini söylüyordu bilen birini göremedim..o yuzden yazmıştım yoksa maksatım kötülemek degildi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Graindor

Yensu Zeybek Madran 19 lt damacana İzmir'de (diğer illeri bilmiyorum) 08:00 ila 10:00 saatleri arasında 2,90 TL.Geçen sene 5.00 TL alıyorduk.

Bu kampanyadan antalyada yararlanıyormuş. Mesajınızdan sonra ben de 2,90 dan aldım bir kaç kere. Bu ay sonu bitecek dendi kampanya . Önceden de kullandığım ve kalitesini bildiğim bir markayı bu fiyata içmek güzel oldu. Tek sorun çok geç geliyor su. Yaklaşık 2 - 3 saat gecikme oluyor. Yine de teşekkürler bilgilendirme için.
  • Gaziantep te ikamet ediyorum burada bulunan metro gross markette 5lt. x 4 ad. koli olarak satılan bahçepınar su ları var fiyatı 2.85 gibi birşey bence damacanalardan daha sağlıklı ve kullan at gönlüm de rahat damacanalar belli bir süre sonra kokuyor çünki hangisi olursa olsun. Gittiğim zaman toptan alıyorum 5 - 6 koli falan 5 lt. lik olduğu için her defasında taze su içiyorum ayrıca 1 kolide 1.5 lt. lik alıp onlarıda teker teker buzdolbına koyabiliyorum rahat oluyor oda aynı fiyattı galiba bulunduğu illerde metro olupta ürün yelpazesi aynı ise şiddetle tavsiye olunur. damacanalara 5 -6 lira vereceğinize 3 tl ve kullan at 5lt. duyurulur.
  • hamidiye suları thy uçaklarında da dağıtılıyor iyi bişi olmasa dış hatlarda onca turiste içirmezler heralde memleketi rezil edecek değillerya
  • Bu önerme çok uygun gelmedi ama sırf belediye üretiyor diye şüphelenmek de anlamsız.. Ancak şu vardır, kamuya aittir diye üretim aşamasında, müşteri ilişkilerinde kamu zihniyeti olabilir.. ayrıca ihtimaldir ki kamuya aittir diye biraz daha hoşgörülü yaklaşılabilir bazı sıkıntılara.. Bilemiyorum..

Ben ise daha önce demiştim ama korusu tavsiye ederim..

Ancak ben RO suyu kullanıyorum, su taşıma derdinden kurtuldum..
  • A kalite sular icinde 6,25 TL fiyatıyla en ucuz su olan Saka Su Ankara'ya ozel kampanyası ile 5,50 TL oldu bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthmhmt -- 24 Haziran 2009; 15:20:54 >
  • !!!!!!!!Buyrun arkadaslar size gercek sıcak fırsat!!!!!!!!!!!!
    HER 3.SUYA 1LT DONDURMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthmhmt -- 24 Haziran 2009; 16:11:43 >

• Sn. fthmhmt,

51 saniye ile siz benden önce, SAKA SU Dondurma Kampanyası bilgisini girmişsiniz. Dondurma kampanyası, diğer firmaların standart fiyat kampanyalarına göre çok farklı ve özel bir kampanya olduğu için ben direkt yeni bir başlık açtım.

http://resim.donanimhaber.com/m_32595029/tm.htm
  • Erken davranmnısım:))Sizin baslıgınızda cok güzel ve yerinde olmus iki taraftanda takip edilebilir..Saygılar
  • istanbul sefaköy de yaşadıgım için çogu marka suları denedim ama damacanalarda bir verim alamadım eşim ve ben oldugum için damacanayı 3 veya 4 günde bitiriyorduk buda tadında bozulmalar oluyordu.
    şimdi sırma 5lt pet şişe alıyorum marketlerin kampanyalarını takip edi 1,25 tl ye alıyordum sonra ana bayiler geldi aklıma internetten baktım bayiyle görüştüm artık 1 tl den alıyorum tadı bozulmuyor ve çok daha ucuz bence 1 numara

• Konya'daki Korusu'da 5 damacana alana 1 damacana bedava geliyor.Konya'daki arkadaşlara duyurulur.

Korusu:5 lira
  • geçenlerde kemerbuz'a gitmiştik dönüşte biraz su alalım dedik 7 koli su aldık 2.7 liradan ismini hatırlamıyorum şimdi yeni bir marka damacanaların dolduruş şekli pek hoşuma gitmedi arabası olanlar için aslında ideal ordan su almak tek kullanımlık 19'luk yada 5 lik paket alırsın 2.7 lira civarında sonuçta fiyatları. hamidiye tesisleride orda ama onlar dışarı vermez yada pahalıdır diye sormamıştık fiyatını 5-6 tane su firması var gördüğüm kadarıyla o civarlarda
  • damacana su kullanmıyorum uzun zamandır. genellikle büyük marketlerdeki insertleri takip ediyorum.
    geçenlerde 1,38 den 6 lt lik hayat su(migros) ve ondan sonra 2,10 dan 1+1(10 lt) pnar suyu almıştım.
    evde stoklamışım duruyo...

not: iyi markaları erikli, nestle, hayat, pınar. 25 kuruş ve altı litre fiyatlarından alabiliyorum genellikle.
    damacanadan uyguna geliyo...
  • aydin pınar su 4.5 ama 5 veriyoruz genelde
  • İzmir izsu 1 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 26 Haziran 2009; 21:31:06 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.