Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.853
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben tadı çook güzel olan bir su buldum ama tadı şeker gibi magnezyum ve kalsiyum varmış içinde adı taşpınar ben kavacıktayım ve kavacıktaki bayiden alıyorum isteyene numarasını vereblrm ama tadı çok gzl hemde ruhsatlıymış çok rahatladm

• Fiorino ilemi dagıtıyorsunuz Taşpınarları

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Fiorino ilemi dagıtıyorsunuz Taşpınarları
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuppi

arkadaşlar ben tadı çook güzel olan bir su buldum ama tadı şeker gibi magnezyum ve kalsiyum varmış içinde adı taşpınar ben kavacıktayım ve kavacıktaki bayiden alıyorum isteyene numarasını vereblrm ama tadı çok gzl hemde ruhsatlıymış çok rahatladm

Reklam güzel olmuş ta; ya fiyatı ??

• pet şişe kullanımına karşıyım.

milletimiz düşüncesizce deli gibi pet tüketiyor.hatta buna teşvik ediliyor.

330ml hatta 100ml sıvı içecekler dahi pet şişelerde satılıyor.bence 500ml altında pet üretimine izin verilmemeli.

eskiden satılan cam şişelerden şimdi nedense yok.

ülkemiz geridönüşüm konusunda çok ilkel.
    geridönüşüm sadece geceleri çöpleri karıştıran kişilere kalmış durumda.1 - 2 belediye hariç bu konuyla ilgilenen yok.

marketlerde naylon poşet savurganlığı var.millet bu konuda çok cahil.kendimizden geçmiş bir halde çevreyi kirletiyoruz.

depozito kavramı ve cam ürünler tekrar geri dönmeli....

mesela eskiden satılan büyük cam şişe kolalar artık yok.
    yine 5lt lik cam şişelerde satılan sular yok.cam şişede günlük süt yok.onu bile naylonla satıyorlar.

izmirde şaşal suyu 5 lt lik cam şişelerde tahta kasalar içinde satılırdı.bir kasada 4 şişe olurdu.temizliği de tadı da naylon türevlerine göre çok daha sağlıklıydı.

keşke bir girişimci tekrar bunu akıl edebilse...

• Pet şişeye bende karşıyım. Doğada en zor yokolan madde ve malesef inanılmaz boyutta plastik şişe tüketimi var. Bunlar nasıl yokolacak ?
    Geri dönüşüm işlemleri şart bunlar için. Keşke cam olsa herşey, hem saglık hem çevre açısından çok önemli

Aynı şey marketlerde verilen poşetler içinde geçerli. Millet olarak yine oldukça düşüncesiz ve duyarsızca hareket ediyoruz. Tabii burada ilk iş meclistekilere düşüyor. Tabii onların çok daha önemli şahsi işleri olduğu için bu tür şeylere zaman ayırmaları çok kolay olmuyor. Ona buna sataşmakla, abuk subuk meselelerle zaman öldürmekle meşguller
  • Yurtdışında bazı marka bira falan da pet şişededir ;) O kadar abartılacak bir durum yok bence geri dönüşüme girmesini sağlamak daha büyük önceliğimiz olmalı. Cam operasyonel zorluğundan dolayı tercih edilmiyor. Açıkçası depozitolu cam şişeleri düşünce düzgün temizlenmezlerse pet şişelerden daha büyük tehlikeleri olabileceğini düşünmek lazım. Tekrar tekrar doluyor sonuçta. Depozitosuz olmalı ama nerde polikarbon 19 lt olanlar bile tekrar tekrar doluyor. Çözüm geri dönüşümde.
    Ayrıca pet şişe maliyet ve operasyon olarak çok basit. Ham maddesini alıyorsunuz bir pet şişirme tesisi koyuyorsunuz fabrikanızın içine istediğiniz şekilde pet üretiyorsunuz. Siz istemeden gereksiz yer kaplamıyor ağırlıktan tasarruf ediyorsunuz daha çok ürünü daha kolay taşıyorsunuz. Cam'dan ucuza malediyorsunuz. Depozito vs. gibi işlerle halkı işkillendirmiyorsunuz. Kırılmıyor. Faydaları saymakla bitmez.

quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

pet şişe kullanımına karşıyım.

milletimiz düşüncesizce deli gibi pet tüketiyor.hatta buna teşvik ediliyor.

330ml hatta 100ml sıvı içecekler dahi pet şişelerde satılıyor.bence 500ml altında pet üretimine izin verilmemeli.

eskiden satılan cam şişelerden şimdi nedense yok.

ülkemiz geridönüşüm konusunda çok ilkel.
    geridönüşüm sadece geceleri çöpleri karıştıran kişilere kalmış durumda.1 - 2 belediye hariç bu konuyla ilgilenen yok.

marketlerde naylon poşet savurganlığı var.millet bu konuda çok cahil.kendimizden geçmiş bir halde çevreyi kirletiyoruz.

depozito kavramı ve cam ürünler tekrar geri dönmeli....

mesela eskiden satılan büyük cam şişe kolalar artık yok.
    yine 5lt lik cam şişelerde satılan sular yok.cam şişede günlük süt yok.onu bile naylonla satıyorlar.

izmirde şaşal suyu 5 lt lik cam şişelerde tahta kasalar içinde satılırdı.bir kasada 4 şişe olurdu.temizliği de tadı da naylon türevlerine göre çok daha sağlıklıydı.

keşke bir girişimci tekrar bunu akıl edebilse...

• Valla biz halâ 5 TL'ye güzel ve tatlı bir su içiyoruz. Sağlık Bakanlığı izinli olanlardan. Tadı Erikli'yi aratmayacak derecede. Markası Ovacık.
  • arkadaşlar geri dönüşümlü cam şişeler yıkanıp kullanılmaz. kırılıp yüksek ısıda eritilip tekrar cam haline getirilir.
  • :):) 4tl
  • İzmir Bornova Hayat su bayisi kampanya yapmışlar arkadaşlar ilan dağıtmışlardı aldım hayat su gayet güzel pompamıda verdiler sağolsunlar :)
    Tarayıcıdan taradım buyrun afişide burada

Damacana değişimi +pompa 5.5 yapmışlar
    Damacana+Su+Pompa 11 yapmışlar

Normalde aldıığınızda damacana değişimi 5.5 bilginiz olsun gayet güzel bence hızlılarda sorun yaşaamadım aynı zamanda ipragaz tüp satışıda varmış oradan alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tornedo -- 17 Ağustos 2009; 19:16:29 >
  • 3 tl
  • Hayat su mu 3tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornedo

İzmir Bornova Hayat su bayisi kampanya yapmışlar arkadaşlar ilan dağıtmışlardı aldım hayat su gayet güzel pompamıda verdiler sağolsunlar :)
    Tarayıcıdan taradım buyrun afişide burada

Damacana değişimi +pompa 5.5 yapmışlar
    Damacana+Su+Pompa 11 yapmışlar

Normalde aldıığınızda damacana değişimi 5.5 bilginiz olsun gayet güzel bence hızlılarda sorun yaşaamadım aynı zamanda ipragaz tüp satışıda varmış oradan alacağım

Hayat su güzeldir, küçük şişelerini her zaman alırım fakat bornovada onu almak pek mantıklı gelmiyor açıkcası :). İzsu 15 lt. 1 tl ama kendiniz dolduruyorsunuz, tadı aynı ve içme suyu olduğu için temiz ancak uzaksa veya arabanız yoksa damacana uygun size:)

• Valla bende izsu kullanıyordum ancak bi arkadaşımda erikli içtim işte su dedim
    Sonra erikli alıyordum hayat denedim bi kez onuda beğendim böle bi kampanya oluncada hemen abone oldum gayet güzel tadı izsu evet ucuz ama cidden kötü be
  • İstanbulda Hayat suya 6.5TL veriyorum ama içim acımıyor değil. 2-3 TL'lik suları ben de görüyorum ama onu içeceğime musluktan içerim.
    İçsem içerim de, çayı adam gibi olmuyor musluk suyunun
  • Ankara da Nestle'ye 7 lira veriyorum.
    Çok pahalı geliyor.
    5TL civarı var mı bu kalitede önerileriniz?
  • gerçekten erikli suyun yerini hiçbirsu tutmuyor bir su ancak bukadar güzel olur. erikli suyun tadının böyle olmasının sebebi; suyun çok derinden çıkarılması olarak duymuştum.diğer sulardan daha derinden çıkarıldığı içinde maliyeti biraz daha fazla oluyormuş
  • Vallahi ben geçen gün carrefour'un yaptığı 2x8 lt hayat su kampanyasından faydalandım ve depoladım eve...lezziz bir tadıda var...
  • Ankara ÇAĞDAŞ marketlerde 6 lt hayat su 1.36 tl.sürekli böyle ...
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.