Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.853
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Erikli içimi çok güzel bir su bu aralar 1 damacana alana 1lt juss meyve suyu veriyorlar. Ama Yazın tam ortasında suyun tadı değişiyor. sanırım, talep fazla olunca sağdan soldan su toplayıp karıştırıyorlar ve erikli diye satıyorlar.
  • Biz bolu abant su kullanıyoruz tadı çok güzel fiyatıda uygun 5tl pompa hediye etmişlerdi.
  • Damacana Su Fırsatları (19lt.)

ANKARA da Javsu alıyorum eskiden tadını beğenmemiştim şimdi sanırım kaynağını değiştirmişler.

Fiyatıda diğerlerinden ucuz geldi bana 4,25
  • Biz iki çeşit alıyoruz eve (ankara) korusu ve javsu. Korusu türkiyenin en yumuşak suyu, içmede kullanıyoruz fiyatı 5.75 Javsu'yu ucuz olduğu için yemeklerde ve çaylarda kullanıyoruz 4.25 ama daha ucuzu varsa Ankarada yemeklik alabilirim. Aslında gönlümüz Bozdağan Madran suyunda ama Ankara'da fahiş pahalı 7 tl olması lazım ama ege bölgesinde 3 tl
  • Yillardir erikli damacana aliyordum ama son zamanlarda tadı bozuldu sanki acı gelmeye başladı. 8 litrelik hayat su kullanıyorum bu aralar tadı yumuşak geldi.Geçen bulamadım sırma su aldım onu daha denemedim ama.
  • merhaba herkese suya sürekli para vermek yerine su temizleme cihazlarından almayı düşünüyorum bunlar hakkında bilgisi olan varmı iyi marka ve fiatı uygun olanları
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvd.disappear

merhaba herkese suya sürekli para vermek yerine su temizleme cihazlarından almayı düşünüyorum bunlar hakkında bilgisi olan varmı iyi marka ve fiatı uygun olanları

İyisi çok pahalı, ucuzu ancak suyun tortusunu süzer
    Diğer taraftan şehir suyu şebekeleri ne kadar süzersen süz (ozonlama yöntemi hariç)
    su kaliteli değilse (bir çok ilde şebeke suları malum, hatta ankara gibi kızılırmaktan suyu çekip şebekeye basıyorlarsa değil suyu süzmek, süzme aletini bile çürütür)

Onun için bence en iyi çözüm şimdilik güvenilen damacana su markalarını, rotasyonlu olarak kullanmak
  • saka su ankarada 5,5 tl her damacananın yanında bir de 1 lt çamlıca gazoz veriyolar. gerçi dondurma kampanyasında 3 üncü alışımda kampanya bitti diye dondurmayaı vermedileer. ama ikidir 5,5 liraya su alıp yanında 1 litrede gazoz alıyorum. gazoz 1 lira olsa su 4,5 a gelmiş olutyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciko44

quote:

Orijinalden alıntı: lvd.disappear

merhaba herkese suya sürekli para vermek yerine su temizleme cihazlarından almayı düşünüyorum bunlar hakkında bilgisi olan varmı iyi marka ve fiatı uygun olanları

İyisi çok pahalı, ucuzu ancak suyun tortusunu süzer
    Diğer taraftan şehir suyu şebekeleri ne kadar süzersen süz (ozonlama yöntemi hariç)
    su kaliteli değilse (bir çok ilde şebeke suları malum, hatta ankara gibi kızılırmaktan suyu çekip şebekeye basıyorlarsa değil suyu süzmek, süzme aletini bile çürütür)

Onun için bence en iyi çözüm şimdilik güvenilen damacana su markalarını, rotasyonlu olarak kullanmak

ters ozmos ile içme suyundan daha kaliteli su elde edilebliyor. kurulumu ve bakımı birz pahalı ancak sürekli ve bol miktarda su kullanıyorsanız tavsiye ederim. bizim evde var ve tadı çokta hoş bence. 6 ayda bir bakım yapılması yeterli oluyor.

• vallah ben aydostan alıyorum damacana dolumu 80 kuruş suyu ise harika buzz gibi
  • Orası neresi nerde var?
    quote:

Orijinalden alıntı: drift34

vallah ben aydostan alıyorum damacana dolumu 80 kuruş suyu ise harika buzz gibi
  • Bizde erikli kullanıyorduk
    manisada erikli 6 tl
    sonra korusu denedim geçen gün
    bariz fark yok
    hemen hemen aynı diyebilirim
    o da 4 tl
    herhalde korusuyu tercih ederim artık
  • Bu aralar SAĞLIK su bayağı indirimde ...
  • istanbul pendik te böyle bir semt var, eğer başka bir yeri tarif etmiyorsa arkadaş.

bu tür yerlerde direkt kaynağından suyu çok ucuz fiyata alabiliyorsun. ama arabanın benzin masrafınıda düşünmelisin. o yüzden tek gidişte çok dolum yapılmalı..

quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Orası neresi nerde var?
    quote:

Orijinalden alıntı: drift34

vallah ben aydostan alıyorum damacana dolumu 80 kuruş suyu ise harika buzz gibi

• Erikli alanlara bir duyuru:
    İstanbul Ataköy'de Bakırköy Belediyesinin hobi bahçeleri var.
    Bahçede çalışanlar ellerini yıkasın diye çeşme yapmışlar.
    Neden Erikli arabaları bu çeşmeyi düzenli olarak ziyaret ediyor dersiniz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smane -- 27 Eylül 2009; 19:02:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smane

Erikli alanlara bir duyuru:

damacanalar kapalı, güvenlik bantlı.
    Bence erikli piyasanın en pahalı sularından biri olarak bu tarz risklere girmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: smane

Erikli alanlara bir duyuru:

Çok büyük bir iddia. Elinizde kanıtınız var mı? Doldurulurken gördünüz mü? Yoksa erikli düşmanı mısınız?
  • Ya bende erikli hastasıyım
    ama şu nestleye geçtikten sonra bağımlılık yapıcı madde kullandıkları iddia edildi.
    ne kadar doğru bilmiyorum
    ama hakikaten bağımlılık yapıyor
    bu suyun kalitesinden kaynaklanıyor diye düşünüyordum
    ama bu iddialar gırla gidince insanın içine kurt düşüyor
    yinede böyle büyük bi firmadan bu olayı beklemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_dn

Ya bende erikli hastasıyım
    ama şu nestleye geçtikten sonra bağımlılık yapıcı madde kullandıkları iddia edildi.
    ne kadar doğru bilmiyorum
    ama hakikaten bağımlılık yapıyor
    bu suyun kalitesinden kaynaklanıyor diye düşünüyordum
    ama bu iddialar gırla gidince insanın içine kurt düşüyor
    yinede böyle büyük bi firmadan bu olayı beklemiyorum

yok artık daha neler!
  • KORUSU aynı kaynakdan mı çıkıyormuş...
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.