Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.853
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • thy babasının hayrına hamidiye kullanmıyordur.. onların aralarındaki anlaşma gereği.. ayrıca fiyat da uygun sayılır digerlerine göre..bir ara mendil vermemişti yolculara bilmem kaç trilyon kar etmişti
  • şu anda damacanada bir kampanya yok sanırım. fiyatlar ne alemde??
  • valla ben izmirdeyim.özsu içiyorum.3,5 lira.kesinlikle saka, turkuaz gibi sulardan daha iyi.menderes şaşal köyünden çıkıyor.erikli ile arasında fark yok.boşuna paranızı çöpe atmayın.
  • fiyatını bilmiyorm ama en kaliteli su erikliymiş bilginize
  • erikli 7.5 TL falandı ben sormuştum İstanbuldayken
  • 4-5 ay önce Erikli'nin yüksek fiyatından dolayı marka değiştirmek istedim, Kızılay su hem fiyat olarak daha uygun 5,5TL (Ankara) hem de verdiğim para bağış olarak kullandığından içim daha rahat. Deprem ve afetler hakkında bir şey yapmıyoruz demektense küçük de olsa bir katkı yapmış oluyorsunuz, afet durumunda Kızılay afet bölgesine içme suyu sağlamakla görevli. Aşağıdaki bilgi Kızılay'ın sayfasından alıntı:

"Tüm KızılaySu üretim-dağıtım sistemi, afet durumunda sağlıklı ambalajlı içme suyu temini ve lojistik destek hizmeti vermekle yükümlüdür.
    Bu projeyle hedeflenen diğer bir husus da halkımızın KızılaySu vesilesiyle Türk Kızılayı’na yapmış olacağı sürekli bağışların yaratacağı farkındalıktır... "
  • Biz İstanbul şişlide kızılaya 3.5 TL veriyorduk :) birkaç ay önce
    Tüm firmalar yaz aylarında zam yapıyor. Halbuki yaz aylarında çok sattıkları için sürümden kazanacaklarına insanların zaaflarını suistimal ediyorlar.
  • arkadaslar izmirde hangi damacana suyunda kampanya var?
  • Hayat su 6 tlye düştü birde yanında çağrı cihazı verdiler. Telefona bağladık, düğmeye basıyorsun su geliyor...
    (Bu arada erikli damacanada ayağı alıştırdıktan sonra bozuyormuş suyu, bizden söylemesi. Ama adamlar ufak şişelerde dünyadaki en kaliteli sulardan biri, hatta Tr de ben daha iyisini içmedim, ki çoğunu denemişimdir)...
  • İstanbul, Avcılar - Ambarlı Mahhallesinde ikamet ediyorum. Buralarda uygun fiyatlı damacana ( 19lt ) su satan yerler, bayiler var mı ? 3TL'yi geçmeyecek şekilde Varsa lütfen paylaşın buradan.

Biz geçen seneye kadar Sırma Su (
    www.sirmagrup.com
    Sayfa bulunamadı – Sırma Türkiye
    http://www.sirmagrup.com/list/list.asp?ktgr_id=20
    ) alıyorduk, bir kere çok ihtiyacımız varken, geç kaldılar die onlardan vazgeçtik. Sonra Kardelen Su (http://www.kardelensu.com/ ) almaya başladık,ancak mevcut fiyatı 5.50TL olmasından dolayı bundan da geçen gün vazgeçtik. Ve kapımıza bröşürü bırakılan Akdamla Su'dan (http://www.akdamla.net/ ) 1 damacana sipariş ettik. Fiyatı 3.50TL Bi de adamlar her siparişte 1 paket makarna hediye getiriyorlar, şimdilik tabi. Dün de 2.ci siparişimizi verdik Akdamla Su'dan, sanırım yakınlar hemen geldiler. Çorlu - Tekirdağ'da yeni kurulan fabrikalarından getiriyorlarmış dediler. Su'daki değerler ( 1.5 fr sertlik ) ( 7.6 pH ). Bu değerlerden bişi anlamıyorum ama tadı iyi sayılır diyebilirim, zaten çeşme suyunu bile içen biri olarak sular arasındaki farkı pek hissedemiyorum

5 kişilik aileyiz. 1 damacana (19lt) 'yi 2-2.5-3 günde bitiriyoruz. Ayda ortalama 12 damacana su tüketiyoruz. 5.50TL'den alıyorken, aylık ortalama 12 x 5.50 = 66TL ödüyorduk. Şimdi ise aylık ortalama 12 x 3.50TL = 42TL ödiyeceğiz inşallah.

• yensu 4 lira ve gazete hediyeli

quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

arkadaslar izmirde hangi damacana suyunda kampanya var?
  • tamam bu yensuya bakıyorum hemen ama tadı falan iyimidir ki?
  • *Aroma Ömer Duruk * kullanmaya başladım , gayet iyi ayrıca çağdaş yaşamı destekleme derneği ile işbirliği içinde. Birde çok sağlam bir kaynaktan kemik erimesine karşı tüm minerallerden bol miktarda barındıran suların liste başı diye duydum.
    Günlük ne kadar süt içeriz ya da peynir yoğurt yiyebiliriz ama suyu sürekli içiyoruz nihayetinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainybeam -- 5 Ağustos 2009; 14:05:13 >
  • saka nın dondurma kampanyası ve ankara 5,5 tl uygulaması devam ediyor mu ve new zaman kadar edecek
  • İstanbul Beylikdüzü bölgesinde ikamet etmekteyim. Uzun bir süredir Hamidiye su kullanmaktayız. Markaya güvenmem asıl sebep oldu. İlk zamanlarda su, yarım saat, en geç 1 saat içinde geliyordu. Şaşırmıştım hatta "ne kadar hızlı" diye. Şimdilerde sabah söylüyorum akşam geliyor:) Karar verdim, değiştireceğim. Demek ki uzun süre müşteri olmak Hamidiye'ye yaramıyor. DH'den başladık araştırmaya:)
  • yensu da karşıyakada kampanya varmıs; ikincisi 2 TL. 5,5+2=7,5 TL 7,5/2=3,75 TL oluyor 1 tanesi.
  • tansaşta 2 tane 5lt pınar madran 2tl
  • Millet herşeyin 1-2 milyon hesabını yapıyorsunuz ama bu sağlık..allah aşkına 3 e ne oldugu belirsiz su alacagıma alırım 5-6 ya kaliteli bir marka..

dışarda bi hamburger az yiyin 2 milyon hakkaten komik su hayattır abi..bu konu ne kadar saçma ve gereksiz şaştım kaldım resmen..vucudunuzun kaçta kaçı su bilmiyomusunz 1-2 kurusun lafını bunda yapmayın bari..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

Millet herşeyin 1-2 milyon hesabını yapıyorsunuz ama bu sağlık..allah aşkına 3 e ne oldugu belirsiz su alacagıma alırım 5-6 ya kaliteli bir marka..

dışarda bi hamburger az yiyin 2 milyon hakkaten komik su hayattır abi..bu konu ne kadar saçma ve gereksiz şaştım kaldım resmen..vucudunuzun kaçta kaçı su bilmiyomusunz 1-2 kurusun lafını bunda yapmayın bari..

Haklısınız.
    Biz evde damacana kullanmıyoruz çünkü geri dönüşümde kimbilir ne kadar pisliklere maruz kalmıştır kimse bilemez.10 litrelik pet şişede sular var arkadaşlar ortalama 2 lira biz ondan kullanıyoruz hem daha pratik hemde kesinlikle daha sağlıklı çünkü pet kullanılıp atılıyor.

• istanbul heybelide erikli damacana 9 ytl artik siz düşünün =)
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.