Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.914
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Orijinalden alıntı: LAZOYI

quote:

Orijinalden alıntı: Command.com

Ben 10 litrelik Pet ler aliyorum. Migrosta mutlaka bir markada indiirm oluyor. En temizi

Petler de sıkıntılı. aynı suyu ona da koyuyorlar..

HAKLISIN KARDEŞİM PLASTİK / PET ŞİŞE İÇİNDEKİ TÜM SULAR SAĞLIK AÇISINDA BÜYÜK RİSKLER TAŞIYOR.
    sadece damacana değil damacana dışındaki diğer plastik şişelerde de durum aynı.... özellikle güneş altında veya başka şekillerde sıcakta kalan pet/plastik şişelerde kimyasallar su içine karışıyor..... sadece damacana sağlıksız sanan kendini kandırır, plastik/pet şişelerin hepsi sağlıksız...

Eline sağlık!

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

bakırköyde hayat su içiyoruz, geçen gün fiyatı 8 tl oldu.

başka marka arıyorum , erikli , nestle , hamidiye , saka , pınar, sırma bunların fiyatı nedir acaba bakırköyde , hangisini önerirsiniz.

abant su var, 12 *1.5 litre 8 tl, damacana almayı bıraktım.

teşekkürler.

bu firma güvenilirmi hocam , suyun lezzeti nasıl memnunmusunuz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

bakırköyde hayat su içiyoruz, geçen gün fiyatı 8 tl oldu.

başka marka arıyorum , erikli , nestle , hamidiye , saka , pınar, sırma bunların fiyatı nedir acaba bakırköyde , hangisini önerirsiniz.

abant su var, 12 *1.5 litre 8 tl, damacana almayı bıraktım.

Sizin aldığınız yerin fiyatları yüksek.
    Migros'da abant su 1.5 lt 0.50 krş x 12 =6 tl.
    Veya 10 lt 2.35 tl x 2 = 4.70 tl.
    20 litre su 4.70 fiyat gayet iyi gibi.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

su firmalarını aklama ve yine vatandaşı satma operasyonu yapılıyor arkadaşlar....
    40 küsur firmanın ve içlerinde ismi duyulmuş birçok firmanın suyu sağlıksız çıkarken ve hatta içinde dışkıya rastlanmış suların satıldığı yerlerin adresini alıp aynı suları analiz eden sağlık bakanlığı 5 tane ismi pek duyulmamış firmanın suyu sağlıksız dedi, ve üstelik durum çokta vahim değilmiş......
    kime inanacağımızı şaşırdık demiyorum asla, kime inanmayacağım aleni ortada.....
    devlet tiyatrolarının kapatılması çok normal çünkü devletin kendisi tiyatro, en büyük oyunlarıda halkı kandırmak....

Yukarıda söylemiştim ve siz hemen muhalif cevap vermiştiniz.
    Yine benim söylediğime geldiniz aslında.
    O zamanda söylediğim gibi bu millete kirli su içeren firmalar tam liste açıklanmadıktan sonra zerre değerleri yok bu haberlerin,anca gündem değiştirir,anca milleti korkutur.

Konuyu carpitmayalim.... Ben politika yapmiyorum haklarimi savunuyorum....bunun muhalefet yapmakla ilgisi yok...
    Arkadasim sen olaylari ve insanlarin yorumlarini ne kadar yanlis anlayan birisin hayret....gercek hayatta bu senin icin problem olmuyormu?..

Yav hala hangi damacana temiz kirli tartışıyorsunuz, GÜNDEMİ TAKİP EDİN BİRAZ!

TÜM DAMACANALAR DNA VE HORMONAL BAZDA TAHRİP ETKİSİNE SAHİP DENİLİYOR PROF'LAR TARAFINDAN, ŞU AN HABERTURK U ACIN VE IZLEYIN.

Söz konusu damacana değil x markanın suyunun kirli çıkması.
    Damacana içerisindeki su'da dışkı çıktıktan sonra ben o markanın ne pet şişesine ne de cam şişesine güvenirim.

• Acaba diyorum...
    Bizim Yağın çıkmasından önce sanayağ daki domuz yağı söylentisi, Cola turka dan önce Coca cola üzerindeki söylenti (ki bu konuda haklılar bence), gibi aklıma gelmeyen diğer söylentileri de düşününce;
    Pet şişelerdeki ve damacanalardaki bu olayın yine bir stratejik pazarlama yöntemi olduguna inanmaya başladım. Düşüncem şudur ki, musluk suyuna güvenmeyen (İstanbulda her ne kadar temiz deselerde içimi sırasında ağzımda kalan kumsu tadı hiç sevmiyorum) , pet şişe taşımaktan bıkmaya başlayan benim gibi insanların su arıtma cihazlarına yönelmesi; bu işe yeni giren ya da büyük olan bir arıtma cihazları firmasının işi olabilir mi?
    Turkish komplo teorisi...
    Olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible_jn
    Hangi şişedeki su daha sağlıklıymış peki?

elbetteki cam şişedeki su daha sağlılklı....elbetteki bir kerelik kullanımda olan....
    cam damacana bile olsa bu damacanaların tam olarak yıkanıp yıkanmadığı, yıkanması veya dejenfektasyonu sırasında insan sağlığına zararlı maddeler kullanılıp kullanılmadığı meselesi de aydınlatılması gerekiyor veya böyle bir risk mevcut.....
    aslında en sağlıklısı gıda kaplarının cam olması.... elbeteki ambalajı sağlıklı olan bir gıdanın kendisinin de sağlık koşullarına uygun olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 2 Ağustos 2012; 0:36:13 >

• quote:

Yav hala hangi damacana temiz kirli tartışıyorsunuz, GÜNDEMİ TAKİP EDİN BİRAZ!
    TÜM DAMACANALAR DNA VE HORMONAL BAZDA TAHRİP ETKİSİNE SAHİP DENİLİYOR PROF'LAR TARAFINDAN, ŞU AN HABERTURK U ACIN VE IZLEYIN.

BEN NE DEMİŞİM Kİ ??? yazmadan önce birazda yazılanları okusan, bi zahmet, önce oku sonra yaz
    gündemi takip ediyoruz, merak etme
    quote:

Arkadasim pet siselerin bazilarinin sagliga olumsuz etkisi oldugu yorumu kesinlikle dogru degil.
    Pet sisenin her turlusu insan sagligina zararli. Bunu cerrahpasa, capa, hacettepe deki tip profesorleri uluslararasi calismalara ve kendi tecrubelerine gore defalarca yazdilar acikladilar.
    Bugun yine bu konuda tv de bir program var. Haberturk de enine boyuna tartisma programinda damacana ve pet siselerdeki sularin riskleri konusuluyor. Burada konusan hocalar, bilim adamlari pet sise de insan sagligi icin zararli diyorlar. Ozellikle senin ifade ettigin degisik simgelere sahip degisik malzemelerden yapilip insan sagligina zararli olmayan pet sise olayi kocaman bir palavradir dediler...
    Hatta ve hatta mavi kapaginin bile karaciger sarkomu (kanseri) yaptigi cok onemli bir gercektir diye bahsettiler....
    Hala pet sisenin bazi turleri zararsiz veya risk tasimiyor diyorsan bu programi mutlaka izle... Programda cok acik ve net olarak 3 tip hekimi olarak her turlu pet sise insan sagligina zararlidir diye defalarca soylediler ve hatta bu konuda israr edip tartistilar.... Mutlaka izle....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 31 Temmuz 2012; 0:15:50 >

• Aura nın su arıtmasını kullanıyorum.Bir bardak damacana suyunu arıtınca yarısı batak,pislik çıkıyor
    Her 3 ayda 1 filtreleri değişiyor cihazın.
  • paşabahçenin 19lt lik cam damacalarını en ucuz nerde bulabilirim???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

paşabahçenin 19lt lik cam damacalarını en ucuz nerde bulabilirim???

Çek bölümünden 50 tl altlimitli 20 TL Daybuyday çeki isteyip , 60 Tl ye alabilirsin.
  • quote:

mersin metroda vardı direk 50 ya da 60 tlye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

Aura nın su arıtmasını kullanıyorum.Bir bardak damacana suyunu arıtınca yarısı batak,pislik çıkıyor
    Her 3 ayda 1 filtreleri değişiyor cihazın.

Damacana suyunu mu Bir ara video yapıp yollar mısınız acaba?
  • aslında damacana yerine 1,5 lt su almak daha uygun
    damacana 5tl 19lt
    bimden 12 tane 1,5 lt alıyoruz ve 4,80 tl geliyor hemen hemen aynı ancak daha sağlıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DosutWarrior

aslında damacana yerine 1,5 lt su almak daha uygun
    damacana 5tl 19lt
    bimden 12 tane 1,5 lt alıyoruz ve 4,80 tl geliyor hemen hemen aynı ancak daha sağlıklı

Aynı hesapla

19 LT Erikli Damacana 9 TL

Bakkal marketlerde;

10 LT Erikli 4 TL

veya

Erikli 5 LT si 2.5 TL

Akşam eve giderken 2 tane 10 LT lik alıp gitmek hem daha ucuz hem de daha sağlıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monodoks

erikli bu konuda TEK

erikli nin damacana fiyatı nedir acaba ?

birde aksaray da servisleri var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

Arakadaslar işim gereği damacana suları devamlı olarak bakteriyolojik açıdan inceliyorum,benim tavsiyem büyük markalardan şaşamayın,küçük özelliklede yerel firmalar markanın saygınlıgına pek dıkkat etmıyor ve damacanayı yıkamada yeterli hassasiyeti göstermeyebılıyorlar hatta bazı bayiler kaçak dolum yapıyorlar.Tavsiyem belli periyotlarla damacana suyunuzdan kaynatılmıs cam bir şişeye su alıp(elinizi kesınlıkle degdırmeyın) halk sağlığı laboratuvarlarında analiz ettirmeniz.Özellikle bahar aylaarında yaptırın analizleri ve gönül rahatlıgıyla için.

hocam fındık su hakkında izlenimleriniz nedir , daha önce analiz yapma gibi bir imkanınız oldu mu ?

selamlar..
  • birde arkadaşlar son olarak geçen TV de bir reklamda gördüm BPA sız şişede diyordu . nedir bileniniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

birde arkadaşlar son olarak geçen TV de bir reklamda gördüm BPA sız şişede diyordu . nedir bileniniz var mı ?

Bpa kimyasali damacanadan suya karisiyorve bobreklerdehasara yol aciyor uzun sureli kullanimda.
    Findik suyu duymadim daha once, ben hala şebeke suyu kullanıyorum, en sagliklisida bu su arkadaslar. Damacanalarin temizligivs bir suru etken var suyu kirleten, oysa klorlama veya ozonloma dogru yapiliyorsa en saglikli su sebeke suyudur, icindeki mineral konsantrasyonu da idealdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

quote:

Çek bölümünden 50 tl altlimitli 20 TL Daybuyday çeki isteyip , 60 Tl ye alabilirsin.

daybuyday da goremedim boyle bi urun?
  • Bu habere kadar damacana su kullanırdım. Damacaların hangi emellere alet edildiğini öğrenince tek kullanımlık damacanalara geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ W O L F ] -- 31 Temmuz 2012; 13:34:53 >

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.