Şimdi Ara

DAMAT TAKIM ELBİSE(DAR KALIP) 165TL YENİ SEZON (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
12.413
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en iyisi gidip moda de çentoniden altınyıldız nano kumaşlı elbiseyi 150 tl ye almak ben aldım çok kaliteli elbise hem italiyan dar kesim hemde altınyıldız markalı nano ütüsü bozulmayan kirlenmeyen kumaştan yapılmış tavsiye ederim gidin moda di çenton dan alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

quote:

Orijinalden alıntı: A380

şimdi damattan bu elbiseyi kim aldı ve elbisenin malzemesi nedir yünmü pamukmu belirsiz

Anlaşılan kimse almamış

Takımlar D'S classic slım fıt olarak geçiyor. eğer göbeğiniz varsa kasar biraz.
    iki düğme
    tek yırtmaç
    % 65 Polyester %35 Viscon
    bütün kalıplar 6 droptu ben 8 drop giymeme rağmen kol boyları kısa gelmedi.
    4 renk var siyah-lacivert-gri-koyu gri
  • quote:

Orijinalden alıntı: KruGmaN

quote:

Orijinalden alıntı: parolax

olivium damat outlette yeni sezon takımı 250 liradan satıyordu. 500tl lik alışveriş yaparsanız 350 tl ödüyorsunuz yani 150tl indirimden yararlanıyorsunuz. iki takım aldım 350 ödedim.bonusa %5 de bonus verdiler (17.5tl) takımlar 166 liraya felan geldi.

dar kesimden kastınız 8 drop mu?

hayır bel kısmını oturması takımlar 6 drop ama kol boyları kısa değil etek boyunda 6 drop -8 drop pek bişe değişmiyor zaten. ama manşetli gömlekle hiç fena olmaz.

• viskonun ne oldugunu bilmiyom ama polyester bildigimiz naylon oluyo

%65 i naylon bi elbisyee o kadar para verilmez

en iyisi 150 tl ye gidip moda de çenton dan altınyıldız nano elbise almak

quote:

Orijinalden alıntı: parolax

quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

quote:

Orijinalden alıntı: A380

şimdi damattan bu elbiseyi kim aldı ve elbisenin malzemesi nedir yünmü pamukmu belirsiz

Anlaşılan kimse almamış

Takımlar D'S classic slım fıt olarak geçiyor. eğer göbeğiniz varsa kasar biraz.
    iki düğme
    tek yırtmaç
    % 65 Polyester %35 Viscon
    bütün kalıplar 6 droptu ben 8 drop giymeme rağmen kol boyları kısa gelmedi.
    4 renk var siyah-lacivert-gri-koyu gri

• Başlığı görünce heyacan yaptım biraz, bu belirtilen fiyata DAMAT_TWEEN almak mümkün değil. D's damat dır...

2. cisi ise daha 2 hafta önce D's damata uğradım bir takım beğendim 479 Tl idi, bir kıravatla 510 TL ediyordu kampanyada 360 TL ye geliyordu, şimdi yeni br kampanya mı var? 165 e flan geldi yazmıssınız. Benim bahsettğim D's Damat Classic slim fit modeli idi. Outlet ise o ayrı tabi, normal mağazalarında çünkü 400 küsüra satılıyor.

NOT: 3-4 senedir bunların ORKA 'nın ürünlerini takip etme fırsatım oldu, bu markalardan D's damat önceden populer değildi diğer 2 markadan fakat pazarlama stratejilerini değiştirdiler artık D's de A segmentinde ürünler veriyor. Şöle söyliyim aynı ürüne (takım elbisede) 3 marka basıyorlar Ds-damat- ve Tween 3 üde aynı kalitede sadece damat ve tween de özel düğmeler ve ceket içi sekiller özenle yapılmıs oluyor, kumas aynıdır...

• Altınyıldız Nano lara da baktık kalıpları ceket için iyi ama Pantalonlar olmuyo ya dar ya da beli sıkıyor, bedenim 48 bedel 6 drop...
  • Az once daniel hechter dan aldim 54-6 drop 129 tl kampanyali normalde 299 tl ye satiyorlar metroport avm de. 30 tl puan kullandim 8 taksitte yapiyorlar aylik 12 tl ye geldi takim

Jilet gibi italyan kesim ,kalip cok iyi

80 yun 20 pess
  • Tween'in kesimleri gerçekten çok güzel ama bu fiyatlara almam. Şimdiye kadar aldığım en iyi takım Hatem Saykı. Onu da özel bir gün için almıştım. Gerçekten çok iyi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtn

Az once daniel hechter dan aldim 54-6 drop 129 tl kampanyali normalde 299 tl ye satiyorlar metroport avm de. 30 tl puan kullandim 8 taksitte yapiyorlar aylik 12 tl ye geldi takim

80 yun 20 pess

Hocam söledğin Outlet den de mi? Yoksa normal mağazasndaki bir indirim değil yani! Wallha çok iyi almıssın markası da bilindik. İyi günlerde kullan.İzmirde var mıdır bu markanın mağazası acaba?

Ben gecen sene DAMAT dan 900 tl lik takımı 265 tl ye aldım, gıcır gıcır takım kendini belli ediyor. Damatta giydiğiniz beden, tween de daha dar olduğundan bir üstünü alın...
  • quote:

Az once daniel hechter dan aldim 54-6 drop 129 tl kampanyali normalde 299 tl ye satiyorlar metroport avm de. 30 tl puan kullandim 8 taksitte yapiyorlar aylik 12 tl ye geldi takim

80 yun 20 pess

outlet fiyatı mı bu acaba çok iyi. ankarada bulamam herhalde
  • pes nedir polyester mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pabl0esc0bar

quote:

80 yun 20 pess

outlet fiyatı mı bu acaba çok iyi. ankarada bulamam herhalde

Metroport avm outlet evet.bayram kampanyasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

geçenlerde takım elbise almak için mağazaları dolaştım. almışken iyisini almak istedim. öyle bir bedenim var ki hiçbir yerde bana göre takım yoktu. artık sinirlendim 500 e kadar fiyatı gözden çıkarttım. aklınıza gelebilecek bütün markalara gittim :)) sadece 3 yerde bana göre takım vardı. (bedenim 44/6, slim kesim arıyorum. :))) cacharel (çift yırtmaçlı istemedim), pierre cardin (siyah renk yoktu), tween (900 deyince kaçtım hemen :)) tabi bunlardan da alamadım. uzun lafın kısası 44/6 slim takım elbise ya da her pantalona uyacak bir ceket bulabileceğim bir marka/dükkan var mı? ayrıca mağazaları gezerken bir şey dikkatimi çekti. bu üçü hariç diğer satıcılar takım elbise büyük geldiği halde sana oldu gibisinden şeyler söyledi. bir nevi yalan söylerek kazanç elde etmeye çalıştılar. ticaret ahlakı da kalmamış insanlarda. insanlara gerçeği değil de ya müşterilerin duymak istediği şeyleri (çok yakıştı, tam size göre vs vs) ya da kendi işlerine gelenleri söylüyorlar.

bu outlette yoktur galiba bu beden?

Aynı sorunu ben de yaşıyorum.

Hatemoğlu 44-6 Drop Slim Fit beden olarak bana tam uyuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ettunc

quote:

geçenlerde takım elbise almak için mağazaları dolaştım. almışken iyisini almak istedim. öyle bir bedenim var ki hiçbir yerde bana göre takım yoktu. artık sinirlendim 500 e kadar fiyatı gözden çıkarttım. aklınıza gelebilecek bütün markalara gittim :)) sadece 3 yerde bana göre takım vardı. (bedenim 44/6, slim kesim arıyorum. :))) cacharel (çift yırtmaçlı istemedim), pierre cardin (siyah renk yoktu), tween (900 deyince kaçtım hemen :)) tabi bunlardan da alamadım. uzun lafın kısası 44/6 slim takım elbise ya da her pantalona uyacak bir ceket bulabileceğim bir marka/dükkan var mı? ayrıca mağazaları gezerken bir şey dikkatimi çekti. bu üçü hariç diğer satıcılar takım elbise büyük geldiği halde sana oldu gibisinden şeyler söyledi. bir nevi yalan söylerek kazanç elde etmeye çalıştılar. ticaret ahlakı da kalmamış insanlarda. insanlara gerçeği değil de ya müşterilerin duymak istediği şeyleri (çok yakıştı, tam size göre vs vs) ya da kendi işlerine gelenleri söylüyorlar.

Cusss yanı ulan arkadaş tüm sayfaları bana baştan aşağı okuttun bir ortak bulup damat outlete gidecektim tam da yaZayım derken bunu gördüm kasım 2010 hiç mi vijdanin sizlamadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ettunc

quote:

vicdansız

• ettunc kullanıcısına yanıt
    Selam ben rampetiko şifreyi kaybettigim icin yeni uyelik aldim. 5 yildir biri benden alinti yapsada ayni sorunu yasayan var mi ogrensen diye bekliyordum. Biraz fazla bekledim pc basinda ama sagol. Takim elbisemi iade edebilirim artik.

• ilk kelimeyi bende içimden söyledim gerçekten .. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maycomb

Selam ben rampetiko şifreyi kaybettigim icin yeni uyelik aldim. 5 yildir biri benden alinti yapsada ayni sorunu yasayan var mi ogrensen diye bekliyordum. Biraz fazla bekledim pc basinda ama sagol. Takim elbisemi iade edebilirim artik.

dostum ismimi de yanlış yazmışsın. ben hallettim o işleri :))) bu arkadaş neyi beklemiş şimdiye kadar. artık zaman değişti kesimler her bedene uygun oluyor. gereksiz bir alıntı olmuş değil mi :))
  • rambetiko R kullanıcısına yanıt
    44/6 nasıl oluyor hocam boy kilo kaç? 4 drop olsa neyse de garip geldi

Damat ile zara kıyaslanmaz bence zara kumaş olarak kalitesiz bir marka.

OHAAAAAAA 2010 uplayan kimse yuh olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 29 Ekim 2015; 16:28:18 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.