Şimdi Ara

DAMAT TAKIM ELBİSE(DAR KALIP) 165TL YENİ SEZON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
2
Favori
12.412
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olivium damat outlette yeni sezon takımı 250 liradan satıyordu. 500tl lik alışveriş yaparsanız 350 tl ödüyorsunuz yani 150tl indirimden yararlanıyorsunuz. iki takım aldım 350 ödedim.bonusa %5 de bonus verdiler (17.5tl) takımlar 166 liraya felan geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parolax -- 19 Kasım 2010; 22:40:50 >

• Klasik kesimler de aynı fiyatmıydı?
  • kumaşın içeriği nedir yünmü pamukmu naylonmu vs
  • evet kumaşın içeriğini de yazarsanız.? % kaç yün % kaç polyester
  • bide resmleri lazım görmek gerekiyo bütün damatlarda geçerlimi bu fiyat
  • geçenlerde takım elbise almak için mağazaları dolaştım. almışken iyisini almak istedim. öyle bir bedenim var ki hiçbir yerde bana göre takım yoktu. artık sinirlendim 500 e kadar fiyatı gözden çıkarttım. aklınıza gelebilecek bütün markalara gittim :)) sadece 3 yerde bana göre takım vardı. (bedenim 44/6, slim kesim arıyorum. :))) cacharel (çift yırtmaçlı istemedim), pierre cardin (siyah renk yoktu), tween (900 deyince kaçtım hemen :)) tabi bunlardan da alamadım. uzun lafın kısası 44/6 slim takım elbise ya da her pantalona uyacak bir ceket bulabileceğim bir marka/dükkan var mı? ayrıca mağazaları gezerken bir şey dikkatimi çekti. bu üçü hariç diğer satıcılar takım elbise büyük geldiği halde sana oldu gibisinden şeyler söyledi. bir nevi yalan söylerek kazanç elde etmeye çalıştılar. ticaret ahlakı da kalmamış insanlarda. insanlara gerçeği değil de ya müşterilerin duymak istediği şeyleri (çok yakıştı, tam size göre vs vs) ya da kendi işlerine gelenleri söylüyorlar.

bu outlette yoktur galiba bu beden?

• buldugun en yakın bedeni al sonra mahalledeki terziye daralttır öyle daha hesaplı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Numara büyük ayakkabı giymek?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

geçenlerde takım elbise almak için mağazaları dolaştım. almışken iyisini almak istedim. öyle bir bedenim var ki hiçbir yerde bana göre takım yoktu. artık sinirlendim 500 e kadar fiyatı gözden çıkarttım. aklınıza gelebilecek bütün markalara gittim :)) sadece 3 yerde bana göre takım vardı. (bedenim 44/6, slim kesim arıyorum. :))) cacharel (çift yırtmaçlı istemedim), pierre cardin (siyah renk yoktu), tween (900 deyince kaçtım hemen :)) tabi bunlardan da alamadım. uzun lafın kısası 44/6 slim takım elbise ya da her pantalona uyacak bir ceket bulabileceğim bir marka/dükkan var mı? ayrıca mağazaları gezerken bir şey dikkatimi çekti. bu üçü hariç diğer satıcılar takım elbise büyük geldiği halde sana oldu gibisinden şeyler söyledi. bir nevi yalan söylerek kazanç elde etmeye çalıştılar. ticaret ahlakı da kalmamış insanlarda. insanlara gerçeği değil de ya müşterilerin duymak istediği şeyleri (çok yakıştı, tam size göre vs vs) ya da kendi işlerine gelenleri söylüyorlar.

kardeş madem 500 kadar çıktın 400 küsüre zara da bulursun o bedeni ve dar kesimdir ve pantolonu da ayrı alabilirsin. ayrıca ocak ın başında indirime girer zara. bence aradığını ordan bulursun. hem şıktır hem kaliteli.

• kampanya damat mağazalarında değil d's damat'larda geçerli.

quote:

D'S-Damat Mağazaları'nda 7 TAKSİT VE %5 BONUS!

Kampanya Detayları:

* Kampanya 28 Ekim - 30 Kasım 2010 tarihleri arasında Bonus üyesi D'S-Damat Mağazaları'nda yapılan alışverişlerde geçerlidir.
    * Kampanya süresince D'S-Damat Mağazaları'nda tek ödemeli ve taksitli alışverişlerde kazanılan %1 Bonus yerine %5 Bonus kazanılacaktır.
    * +5 taksit 2 taksitle yapılan alışverişlerde geçerlidir.
    * Maksimum taksit sayısı 7'dir.
    * Kampanyanya Bonus, Shop&Miles, American Express ,Ticari Kartlar , Deniz Bonus, TEB Bonus, ING Bonus, Şeker Bonus, Türkiye Finans Happy Card, Eurobank Tekfen Bonus Card'lar dahildir.
    * Kampanyaya sanal kartlar dahil değildir.
    * Sanal POS ve mail order ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

ha ayrıca damat-tween-adv mağazalarında da %30 indirim, 7 taksit ve %10 bonus varmış fakat damat'ın fiyatlarının biraz uçuk olduğunu tahmin etmek çok zor değil

Damat -Tween-ADV Mağazaları'nda 7 TAKSİT VE %10 BONUS!

quote:

Kampanya Detayları:

* Kampanya 28 Ekim - 30 Kasım 2010 tarihleri arasında Bonus üyesi DAMAT-TWEEN-ADV Mağazaları'nda yapılan alışverişlerde geçerlidir.
    * Kampanya süresince Damat-Tween-ADV Mağazaları'nda tek ödemeli ve taksitli alışverişlerde kazanılan %1 Bonus yerine %10 Bonus kazanılacaktır.
    * +5 taksit 2 taksitle yapılan alışverişlerde geçerlidir.
    * Maksimum taksit sayısı 7'dir.
    * Kampanyanya Bonus, Shop&Miles, American Express ,Ticari Kartlar , Deniz Bonus, TEB Bonus, ING Bonus, Şeker Bonus, Türkiye Finans Happy Card, Eurobank Tekfen Bonus Card'lar dahildir.
    * Kampanyaya sanal kartlar dahil değildir.
    * Sanal POS ve mail order ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

kaynak: http://www.bonus.com.tr/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx

quote:

Orijinalden alıntı: A380

bide resmleri lazım görmek gerekiyo bütün damatlarda geçerlimi bu fiyat

• deneyimlerim
    en iyi takım
    yüzde 70 pamuk yüzde 30 polyester

yüzde 100 pamuk yumuşacık oluyor ama kırışıyor çok beyavvv
  • kumaşı neydenmiş bilen varmı
  • quote:

geçenlerde takım elbise almak için mağazaları dolaştım. almışken iyisini almak istedim. öyle bir bedenim var ki hiçbir yerde bana göre takım yoktu. artık sinirlendim 500 e kadar fiyatı gözden çıkarttım. aklınıza gelebilecek bütün markalara gittim :)) sadece 3 yerde bana göre takım vardı. (bedenim 44/6, slim kesim arıyorum. :))) cacharel (çift yırtmaçlı istemedim), pierre cardin (siyah renk yoktu), tween (900 deyince kaçtım hemen :)) tabi bunlardan da alamadım. uzun lafın kısası 44/6 slim takım elbise ya da her pantalona uyacak bir ceket bulabileceğim bir marka/dükkan var mı? ayrıca mağazaları gezerken bir şey dikkatimi çekti. bu üçü hariç diğer satıcılar takım elbise büyük geldiği halde sana oldu gibisinden şeyler söyledi. bir nevi yalan söylerek kazanç elde etmeye çalıştılar. ticaret ahlakı da kalmamış insanlarda. insanlara gerçeği değil de ya müşterilerin duymak istediği şeyleri (çok yakıştı, tam size göre vs vs) ya da kendi işlerine gelenleri söylüyorlar.

bende sizinle aynı beden sorunu yaşıyorum... sölediğiniz mağazalara da bakıcam hatta çünkü oradalarda 44 beden olduğunu bilmyordum.. tweende bakmıştım ama o zaman yoktu veya benim baktığım mağazada yoktu en küçük 46 bedeni göstermişlerdi...
    hatemoğlunda 44 beden var ara sıra bakıyorum oraya ama orada çok kaliteli şeyler sürekli olmuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: parolax

olivium damat outlette yeni sezon takımı 250 liradan satıyordu. 500tl lik alışveriş yaparsanız 350 tl ödüyorsunuz yani 150tl indirimden yararlanıyorsunuz. iki takım aldım 350 ödedim.bonusa %5 de bonus verdiler (17.5tl) takımlar 166 liraya felan geldi.

dar kesimden kastınız 8 drop mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KruGmaN

quote:

Orijinalden alıntı: parolax

olivium damat outlette yeni sezon takımı 250 liradan satıyordu. 500tl lik alışveriş yaparsanız 350 tl ödüyorsunuz yani 150tl indirimden yararlanıyorsunuz. iki takım aldım 350 ödedim.bonusa %5 de bonus verdiler (17.5tl) takımlar 166 liraya felan geldi.

dar kesimden kastınız 8 drop mu?

Drop ceketteki kol ve etek uzunluk ölçüsü birimi...

Sanırım arkadaşın dar kesimden kastı spor kesim oluyor.
  • dar kesimi ben kullanmıştım, arkadaş başka arkadaştan alıntı yapınca ben üstüme almadım ama ,,, dar kesimden kastım şu,,, daha çok italyan kesim de denir. vücuda oturur. özellikle zayıf insanlara daha çok yakışır. örnek vermek gerekirse ben sarar da 54 giyerim , ama zara da 54 ün içine zor girerim. genel olarak dar kesim çalışıyolar...
  • quote:

sarar interview e de bakmayı unutma
    benim üzerime bile cuk diye oturdu 46/6 sı

550 etiket fiyatı da 410 a kopardık. bi kravat koparamadık adamlardan yalnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn -- 20 Kasım 2010; 1:57:00 >

• quote:

Ben de 44/6 beden takım elbise kullanıyorum. Hemen her markayı denedim. Bu bedende en fazla çeşit ve fiyat/performans açısından en iyi ürünler bana göre KİP'te. Kumaşları çoğunlukla %70 yün, %30 polyester karışımıdır.İsterseniz bir deneyin.

• Arkadaşım aynı sıkıntıyı bende yaşıyordum, bütün mağazaları gezdim ya beden yok yada istediğim siyah renk yok. Ama denediklerim arasında bana en fit olanı sarar interview oldu. Geçende batıkent carrefourda yeni açılan sarara uğradık, pek ümidim yoktu. Ama 44 beden şık br takımelbise buldum hemde 150 TL. Yün olanıda vardı 270 TL ye ama öğrenci olduğumdan, birde okul deneyimi stajında kullanacağımdan o kadar para vermedim(Kırışma sorunuda olsun istemiyorum). Sarara bakmana tavsiye ederim özetle.
    quote:

• şimdi damattan bu elbiseyi kim aldı ve elbisenin malzemesi nedir yünmü pamukmu belirsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

şimdi damattan bu elbiseyi kim aldı ve elbisenin malzemesi nedir yünmü pamukmu belirsiz

Anlaşılan kimse almamış
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.