Şimdi Ara

dampa ayak ve dürbün yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
7.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa arkadaşlar ben mod 125 sniper e dürbünü artık bağlamak istiyorum gez göz den sıkıldım şişe kapağından küçük şeyler pek vuramıyorum şişe kapağı bile zorlar oldu 20 25 mt de görünmüyo çünkü. bu tüfekte tek parça ayak iş görürmü totem arkadaşımız bana yatagun marka dampa ayak önerdi bende kullanıyorum dedi ama yatagun 44 mm mercek çaplı üzeri dürbünde garanti olmaz dedi yani benimki sınırda tam.dürbün optima 3x9x44e aynı tufek ve dampayı kullanan varsa yardım ederse çok sevinirm( totem arkadaşım yanlış anlama sözünü ciddiye almadığımdan dolayı değil bende kullanıyorum dedin ama tüfeğin daha az tepen tüfek diye biliyorum aynı tüfek ve dürbün kullanan arkadaşların hangi dampayı kullandıklarını öğrenmek için yazıyorum) mesala youtubede 150-170 mt atışlar var şişe kıran o arkadaş hangi dampayı kullanıyodur sizce yardımcı olursanız sevinirim bi an önce alayım şunu

• Estafurullah yanlış anlaşılma yok. Ben Gamo Hunter 1250 üzerinde kullanıyorum (Mod 125 kadar olmasada hatrı sayılır bir tepmesi vardır) ve memnunum. Tabii bu demek değil ki; herkez memnun kalacak : ) ...
  • evt gamo da öyle sayılır biliyorum kullanmadım ama duymuştm onu idare ediyosa bunu da eder heralde zaten en uygunda bu artık onu alacam napalım artık
  • 125 in sorunu dampa ayak veya başka birşey değildir arkadaşlar insanları yanıltmayın. İstediğiniz marka model dampayı takın 125 onuda üzerinden atıcaktır. Yapmanız gereken şudur;sabitleme pimi olan tek parça bir ayak alın, dürbün çukurlarına siyah elektrik bantlarından bir kat yapıştırın, ayağı tüfek üzerine sabitleme pimi kızak üstündeki deliğe denk gelicek şekilde yerleştirin ve bir güzel sıkın, sıktıktan sonra ayrı satılan yada kutudan çıkan stoper i tek parça ayağın arka kısmına gene sabitleme pimi deliğe gelecek şekilde yerleştirin ve sıkın, arada kalan boşluğa sert plastikten bir malzeme ile kapatın. daha sonra dürbününüzü takın.
    Dürbünü taktıktan sonra tavsiyem yaklaşık 30 dolu atış yapmanız nişan almadan. Çünkü ayağın ve stoperin yerine oturma sürecinde yaklaşık 2 3 mm geriye kayacak, kaymayı takip edin durduğunda artık dürbünü sıfırlayabilirsiniz. Sıfırlama yaptıktan sonrada ufak mikronluk kaymalar olabilir onlarıda artık ufak ayarla düzeltirsiniz. Dürbün çukuruna slikon tarzı bir malzemede kullanabilirsiniz sizin el becerinize kalmış. Sonuçta Dampa ayak 180 lira tekparça ayak 60 lira.

• dostum dampanın olayı farklı darbeyi emip dürbünün en az hasarı almasını sağlar olay sadece kayma değil ki zaten hatsan tüfekerin çoğu modelinde dürbün kanalının sounda stoper takılı geliyor.
    tek parça ayağın darbe emme gibi bi fonksiyonu yok öyle altıne elektrik bandı falan koymakta işe yaramaz mod 125 gibi magum sınıfı yaylı tüfeklerde dampa şart aksi halde tek parça ayakla belki dürbün kaymaz ancak darbeleri direk alacağı için ömrü kısalır.

türkiyenin en büyük havalı silah sitesi sizde buyrun havalı silahlar ile alakalı aklınıza takılan tüm sorulara cevap bulabilirsiniz
    http://www.airgunturk.com/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    havalı tüfek dürbün tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Ok ve Yay Takımı Önerisi.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.