Şimdi Ara

Dan Brown kitaplarından hangisiyle başlamalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuyan arkadaşlar biribirinin devamı niteliğinde diye duydum hangisi ile okumaya başlamalıyım dijital kale vincinin sifresi melekeler ve şeytanlar?

• Da vinci şifresi derim ben. Sonra melekler ve şeytanlar çok iyi gider. dijital kale de öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cc202

Da vinci şifresi derim ben. Sonra melekler ve şeytanlar çok iyi gider. dijital kale de öyle.

• Önce davinci şifresi
  • Tabi ki de Da Vinci Şifresi
  • bence klasik dan brown tarzına alışmadan önce dijital kale ve ihanet noktasını oku. Daha sonra da vinci şifresi melekler ve şeytanlar kayıp sembol :)
  • ben ilk melekler ve şeytanları okumuştum.. aşırı beğendim sonra tüm kitaplarını okudum harika bir yazar
    her kitabı enfes
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsi çok güzel kitaplar. Ama Melekler ve Şeytanlar ile başla.
  • Da Vinci'nin şifresi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecahül-ü arif

bence klasik dan brown tarzına alışmadan önce dijital kale ve ihanet noktasını oku. Daha sonra da vinci şifresi melekler ve şeytanlar kayıp sembol :)

Klasik Dan Brown tarzı da mı varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaZor

quote:

Orijinalden alıntı: tecahül-ü arif

bence klasik dan brown tarzına alışmadan önce dijital kale ve ihanet noktasını oku. Daha sonra da vinci şifresi melekler ve şeytanlar kayıp sembol :)

Klasik Dan Brown tarzı da mı varmış

Bir şifre peşinde koş yeni bir ip ucu elde et.. o ipucunu kovala sonra hata yaptığını anla başa dön...Klasik dan brown tarzı bu işte melekler ve şeytanlar, da vinci ve kayıp sembol bunlara örnek...
  • İhanet Noktası'nı oku.
    Bu sıralar NASA'nın bulduğu mikroorganizmalar haberi ile bağlantı kurabilirsin belki.
  • Hepsini okuyacaksın zaten sıralamanın ne önemi var.

Da Vinci'nin ardından Kayıp Sembol'ü okumaya gayret et o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

Önce davinci şifresi
  • Bence önce Dijital Kale.
    İhanet noktası bana sıkıcı gelmişti nedense.
    Da Vinci Şifresi-Melekler ve Şeytanlar-Kayıp Sembol okuma başlarken
  • Kayıp sembol ile digital kaleyi okudum . Kayıp sembol daha iyiydi . Digital kaleyi pek beğenmedim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.