Şimdi Ara

DANİEL ALVES VE MAİCONDAN SONRA GÖKHAN GÖNÜL GELİR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
4.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler artık boşuboşuna tartışmayalım GG de AT da milli takımın ve kendi takımlarının değişmez oyuncaları avrupa ya gitselerde en ii şekilde bizi onurlandırırlar milli takım kazansın
  • yok yok maicondanda önce gelir sıralama şöyle

Alves
    Gökhan
    Ramos
    Maicon
    Zambrotta
    Srna

evet hatta 2 sene sonra gökhan 1.liği alır .Ama önce orta açmayıda öğrenmesi lazım
    kanat oynuyo asistini göremedik dogru düzgün

• quote:

Orijinalden alıntı: Mago-Sa

yok yok maicondanda önce gelir sıralama şöyle

Alves
    Gökhan
    Ramos
    Maicon
    Zambrotta
    Srna

evet hatta 2 sene sonra gökhan 1.liği alır .Ama önce orta açmayıda öğrenmesi lazım

Honved maçında 2 asist.Denizli maçında 1 asist.Offf pardon Sabri ' nin mükemmel asistleri-ortalarını unutmuşum.Gökhan'ın ortaları git gide güzelleşiyor, Sabri'den ne haber ? Hele maaşına zam gelmiş Gökhan 'ı bu sezon izle sen.

• quote:

Alves
    Gökhan
    Ramos
    Maicon
    Zambrotta
    Srna

yha sen futbol öğrende gel sorada izle GG nin maçlarını

• quote:

Orijinalden alıntı: To die

quote:

Alves
    Gökhan
    Ramos
    Maicon
    Zambrotta
    Srna

Honved maçında 2 asist.Denizli maçında 1 asist.Offf pardon Sabri ' nin mükemmel asistleri-ortalarını unutmuşum.Gökhan'ın ortaları git gide güzelleşiyor, Sabri'den ne haber ? Hele maaşına zam gelmiş Gökhan 'ı bu sezon izle sen.

Ailecek izliyoruz

Sabrininde 1 gol 2 asisti var

bizim sabriyi geçmeside çok büyük meziyet

2 hafta sonra uğur geçer onunla kıyaslarız

• quote:

Orijinalden alıntı: uefacup_supercup

quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

Valla ilk yarıda kızdım çok top kaybetti diye ama maç boyu Kazım'dan fazla bindirme yaptı, tek başına bek ve kanat olarak oynadı. Gökhan Fenerbahçe, Arda Galatasaray için büyük şans; umarım birkaç yıl sonra Avrupa'nın daha büyük takımlarında görürüz onları :).

2014 e kadar fenerbahçede, beş para etmez adamların yarısı kadar para alıyor adam, ve çok efendi emreden bir şeyler kapmaz umarım

1.4m para alıyor nesi az?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

quote:

Orijinalden alıntı: uefacup_supercup

quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

Valla ilk yarıda kızdım çok top kaybetti diye ama maç boyu Kazım'dan fazla bindirme yaptı, tek başına bek ve kanat olarak oynadı. Gökhan Fenerbahçe, Arda Galatasaray için büyük şans; umarım birkaç yıl sonra Avrupa'nın daha büyük takımlarında görürüz onları :).

2014 e kadar fenerbahçede, beş para etmez adamların yarısı kadar para alıyor adam, ve çok efendi emreden bir şeyler kapmaz umarım

1.4m para alıyor nesi az?

Deivid 3 milyon euro civarı alıyor yanılmıyorsam. Oyunu kıyaslandığında diğer oyunculara oranla gerçekten az bir ücret alıyor gerçekten.

• fluoxytil24 fake oldugunu neden bu kadar belli ediyosun

sabriylemi kıyasladım ben git yat sen.

konu başlığına göre gökhan srnadan ramostan iyi futbolcu

alvesten maicondan sonra ramostan zambrottadan önce geliyor

bu konuyamı mantıklı cevap bekliyosun

ayrıca neyse söylemiyim banlanırım

• yha ne düzeysiz çocuksun sen asıl suç bende snn le muhatap oluyorum
  • quote:

fluoxytil24 fake oldugunu neden bu kadar belli ediyosun

sabriylemi kıyasladım ben git yat sen.

konu başlığına göre gökhan srnadan ramostan iyi futbolcu

alvesten maicondan sonra ramostan zambrottadan önce geliyor

bu konuyamı mantıklı cevap bekliyosun

ayrıca neyse söylemiyim banlanırım

uğur uçar
    maçları da izlemiyo bu çocuk.
    uğur gökhanın kramponlarını toplar ancak.
    uğuru,sabriyi süper sağbek gökhanla aynı kefede koyanları kızgın demirle şişlerim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: fluoxytil24

yha ne düzeysiz çocuksun sen asıl suç bende snn le muhatap oluyorum

oqe yha bnm le muhatap olma

• O kadar da degil, Ugur sakatlanmasa simdi GG kadar iyi bir oyuncu olurdu. Sakatliktan yeni cikmasina ragmen gayet guzel oynuyor. Yok oyle kramponlarini toplar falan yok artik. Ugur GG'nin kramponlarini toplayacak duzeydeyse, GG'de Alves,Maicon gibi oyuncularin donunu yikayacak duzeyde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

O kadar da degil, Ugur sakatlanmasa simdi GG kadar iyi bir oyuncu olurdu. Sakatliktan yeni cikmasina ragmen gayet guzel oynuyor. Yok oyle kramponlarini toplar falan yok artik. Ugur GG'nin kramponlarini toplayacak duzeydeyse, GG'de Alves,Maicon gibi oyuncularin donunu yikayacak duzeyde.

ama ardaya gelince messiyle aynı hatta birkaç özelliği de iyi ondan öyleki birkaç arkadaşınız arda messiden daha teknik demişti.
    siz böylesiniz işte.
    sizi kaale alıp burada 2-3 kelam eden bizdedir hata aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: postbit_legacy

quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

O kadar da degil, Ugur sakatlanmasa simdi GG kadar iyi bir oyuncu olurdu. Sakatliktan yeni cikmasina ragmen gayet guzel oynuyor. Yok oyle kramponlarini toplar falan yok artik. Ugur GG'nin kramponlarini toplayacak duzeydeyse, GG'de Alves,Maicon gibi oyuncularin donunu yikayacak duzeyde.

ama ardaya gelince messiyle aynı hatta birkaç özelliği de iyi ondan öyleki birkaç arkadaşınız arda messiden daha teknik demişti.
    siz böylesiniz işte.
    sizi kaale alıp burada 2-3 kelam eden bizdedir hata aslında.

Siz, miz diyorsun da bu forumda senden buyuk olaylari carpitan yok ki. Sana esit 25-30 kisi var ama sende listedesin yani. Benim Arda Messi'den iyidir, ya da Arda Messi'ye cok yakin dedigim bir mesaj gosterebilir misin? Ben Gokhan Gonul'e laf etmis miyim? Gokhan benim de begendigim oyunculardan ancak Ugur, Gokhan'in anca kramponlarini toplar dersen o sizli mizli konusma hakkin diye birsey kalmaz. Ugur ile Gokhan arasindaki farka Ugur anca onun kramponlarini topluyorsun dersen Gokhan ile Maicon,Alves,Ramos gibi oyuncular arasindaki fark icin cok daha agir konusman gerekir. Simdi yok siz boylesiniz soylesiniz demeden once sen nasilsin once bir kendine bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: To die

quote:

Orijinalden alıntı: fluoxytil24

quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

Alves,Maicon,Ramos,Bosingwa,Srna,Rafinha dünyanın en iyi sağbekleri özellikle Srna harika GG bunlardan sonra gelir

sen kendin bunlara inanıyonmu srna mış rafinha mış bosingwa mış
    bide sabri yi koysaydın oraya tam olurdu

Srna tamamda.Bosingwa'nın fazla artısı olduğunu düşünmüyorum.Hani iyi takımda oynuyor ya kesin iyi adamdır mantığıyla yazılmış.

tabi canım kesin onun için yazılmıştır

geçen sene messi ye 2 maçta da adım attırmadı ama

• Bu konuyu açmak için bir Sivasspor maçı mı gerekliydi?
    Önemli olan bu.
  • bu konuyu açan arkadaş sanırım rıdvanın programını izlemiş. orda böyle demişlerdi ama tamamen değil bir olay hakkında böyle dediler.

yani maicon ve alves kadar yetenekli demediler.

dünyada gökhan kadar ceza sahasına kadar giden her atakta geride bekleyip durmayan ilerde olan maicon ve alvesi var dediler
  • iyileşmiş bir uğur uçar gökhan gönülü sahadan siler.ayrıca son milli maçta gördük gökhan efendiyi. sahada yürüyordu resmen.
  • Abartmayın beyler Sivas ileri çıktımıki. Cristian-Bilica-Önder-Volkan geride durdular geri kalan bütün oyuncular sivas yarı sahasındalardı.

Sivas aldığı bütün topları dan dun ileri vurdu. Gökhanda baktı bunlar atak yapmıyor sağ açık olarak oynadı.

Güzel bindirmeler yaptı ama ilk yarıda top kayıpları vardı. Sahanın Emreyle birlikte en iyi oyuncusuydu.
  • arda nın 4te 0,5 i kalitesinde bir adam bile değil nasıl abartıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.