Şimdi Ara

DANİEL ALVES VE MAİCONDAN SONRA GÖKHAN GÖNÜL GELİR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
0
Favori
4.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gary Neville,Sergio Ramos(dünyanın en iyisi),Phillip Lahm,Zambrotta,Eboue,Cicinho,Sagnol,Zanetti,Ivan Cordoba,Oddo öldü de en iyisi GG oldu ha?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

arda nın 4te 0,5 i kalitesinde bir adam bile değil nasıl abartıyorlar

futbol bilgini takdir ettim.tek kelimeyle mükemmel.ben daha bişey demiyorum.sağ bekle sol kanatı kıyasladınız ya.yuh yani.bence sıralama şöyle:
    1-ramos
    2-alves
    3-maicon
    4-srna
    5-rafinha
    6-bosingwa
    7-sagna
    gökhanın bunlardan sonra gelir bence.yani ilk10dadır.zambrotta ve zanetti artık yaşlandıklar için bu listeye almadım yoksa onlar gayet iyi.gökhanın yukarıdakilerden eksiği fizik,orta ve biraz da şutu olması lazım(alves kadar olmasına gerek yok.)ben ardanın şansızlıklarından birininde orta saha-sol-sağda oynayabilen çok yetenkeli adamların büyüklerde top koşturmasıdır diyorum.yani ardanın top-class ekiplerde oynaması zor şu an için gökhanında.
    ayrıca uğur hakkında endişelerim var.adam 1.5yıl oynamadı ve eskisi gibi olacak mı?
    hadi arda gökhandan iyiyse(böyle bir kıyaslama yapılıyorsa)bende diyorum ki GERRARD MESSİDEN İYİDİR.hadi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayzerspy

Gary Neville,Sergio Ramos(dünyanın en iyisi),Phillip Lahm,Zambrotta,Eboue,Cicinho,Sagnol,Zanetti,Ivan Cordoba,Oddo öldü de en iyisi GG oldu ha?

cordoba aslında stoper,lahm sol bek oynar,neville artık gfazla oynayamıyor çok sık sakatlanıyor yaşlandı,aynı şekilde zanettide.eboue daha klübünde yedek.sagna oynuyor(sagna iyi tabiki)cicinho aslında srna tarzı hem sağ bek hem sağ kanat(aslında hücuma daha yatkın ama onuda real çürüttü)zambrottada yaşlandı.burada sadece ramosu dahil ederim diğerleri ya yaşlandı futbolu bırakmak üzere yada mevkiler tam olarak sağ bek değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19941907ekrem

quote:

Gary Neville,Sergio Ramos(dünyanın en iyisi),Phillip Lahm,Zambrotta,Eboue,Cicinho,Sagnol,Zanetti,Ivan Cordoba,Oddo öldü de en iyisi GG oldu ha?

cordoba aslında stoper,lahm sol bek oynar,neville artık gfazla oynayamıyor çok sık sakatlanıyor yaşlandı,aynı şekilde zanettide.eboue daha klübünde yedek.sagna oynuyor(sagna iyi tabiki)cicinho aslında srna tarzı hem sağ bek hem sağ kanat(aslında hücuma daha yatkın ama onuda real çürüttü)zambrottada yaşlandı.burada sadece ramosu dahil ederim diğerleri ya yaşlandı futbolu bırakmak üzere yada mevkiler tam olarak sağ bek değil

LAhm gerektiğinde sağ bek de oynuyor buna rağmen GG'den iyi,Cordoba da ona keza,Neville kendi takımına gelse bayram edersin her ne kadar sakatlansa da,Zambrotta ya falan yaşlandı diyorsun da adam hala GGyi 5-6ya katlar oyun olarak da .Ben sadece sağ bekleri değil sağ bek de oynayabilenleri de yazdım ona rağmen tümü GG'den iyidir.GGyi övücem diye hepsini bir kalemde silip atamazsın.Dünyada ne kadar çok GG kadar oynayan adam vardır bi düşünsene.At gözlüklerini çıkar fazla fanatiklik zarar.Kör etmiş gözlerinizi sizin

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemo3458

Sergio Ramos nal toplar zaten Gökhan'ın yanında.İyi oyuncu da uçmaya ne gerek var

Messi ile Arda'yı kıyaslayıp atmosferin dışına çıkan insancıklar var. Bırak biz de azıcık uçalım.
  • alex ile hagi gibi bir efsaneyi kıyaslayanlar da var
  • quote:

LAhm gerektiğinde sağ bek de oynuyor buna rağmen GG'den iyi,Cordoba da ona keza,Neville kendi takımına gelse bayram edersin her ne kadar sakatlansa da,Zambrotta ya falan yaşlandı diyorsun da adam hala GGyi 5-6ya katlar oyun olarak da .Ben sadece sağ bekleri değil sağ bek de oynayabilenleri de yazdım ona rağmen tümü GG'den iyidir.GGyi övücem diye hepsini bir kalemde silip atamazsın.Dünyada ne kadar çok GG kadar oynayan adam vardır bi düşünsene.At gözlüklerini çıkar fazla fanatiklik zarar.Kör etmiş gözlerinizi sizin

Adama gülerler hala zambrotta diyor.Zambrotta 33 yaşında nasıl ki biz carlos eski carlos değil diyorsak zambrottanın da eski zambrotta olmadığı açık.33 yaşındaki adamla GG'yi kıyaslama adama kaba etiyle gülerler.
    Neville ise 35 yaşında.Neville ve zambrottanın kıçındaki kıllar ağarmış hala GG ile kıyaslıyorsunuz. Cordoba desen o da 34 yaşında.onu da geç.kaldıki herif stoper,teknik sıfır o yaşında GG kadar bindirme mi yapacak güldürmeyin adamı.

• quote:

alex ile hagi gibi bir efsaneyi kıyaslayanlar da var

Alex kim zaten, TSL'de Alex gibi 15 adam sayarım ben size
  • quote:

alex ile hagi gibi bir efsaneyi kıyaslayanlar da var

Evet misal ben.
    Benim için KRALex çok özel bir oyuncu olmuştur,TürkiyEye gelen gelmiş geçmiş en yararlı oyuncudur KRALex bana göre.
  • Biri dünyanın en iyi kanat oyuncularına karşı oynuyor,biri ileri bile çıkamayan Anadolu takımlarına karşı oynuyor.Türkiyeden bu şekilde ilk 10 a futbolcu gireceğini düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: postbit_legacy

Evet misal ben.
    Benim için KRALex çok özel bir oyuncu olmuştur,TürkiyEye gelen gelmiş geçmiş en yararlı oyuncudur KRALex bana göre.

Alex döneminde kaç kez şampiyon oldunuz.?Hemde kadronuz bu ve geçen seneyi saymazsak çoğu takımdan üstün olmasına rağmen..

Hagi döneminde Galatasaray 4 kez üstüste şampiyon oldu 1 UEfa kupası aldı.Kim yararlı daha iyi düşün sadece istatislikle olmaz o işler.Hagi 90 da çok gol attı da avrupada ve ligde bizi ipten aldı..
    Yaşı elverdiğince oyun kurardı.Senin dediğin oyuncu gibi ceza sahası çevresinde bekleyip iyi bir pasla asist ya da gol atmazdı.Hagiyi hatırlamayanlar onun hakkında kıyaslama yapmasınlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkzat

quote:

Evet misal ben.

Alex döneminde kaç kez şampiyon oldunuz.?Hemde kadronuz bu ve geçen seneyi saymazsak çoğu takımdan üstün olmasına rağmen..

Hagi döneminde Galatasaray 4 kez üstüste şampiyon oldu 1 UEfa kupası aldı.Kim yararlı daha iyi düşün sadece istatislikle olmaz o işler.Hagi 90 da çok gol attı da avrupada ve ligde bizi ipten aldı..
    Yaşı elverdiğince oyun kurardı.Senin dediğin oyuncu gibi ceza sahası çevresinde bekleyip iyi bir pasla asist ya da gol atmazdı.Hagiyi hatırlamayanlar onun hakkında kıyaslama yapmasınlar...

Çok büyütme hagiyi onun da ne olduğunu biliriz merak etme sen.
    Alex oynadığı zaman çevresindeki bütün takımlar çürük,hagi oynadığı zaman hepsi barcelona oluyor iyi valla.
    zaten burdan belli saçmaladığın o yüzden he deyip geçiyorum sana.

• quote:

Alex oynadığı zaman çevresindeki bütün takımlar çürük,hagi oynadığı zaman hepsi barcelona oluyor iyi valla.

İşine gelmediğinde lafı anlamak istediğin gibi anlayıp, demogoloji yapmaya da bayılıyorsun.Zaten o ikisini kıyaslayana cevap vermemeliydim kendimi tutamadım.Selçuk Yula'nın izinden gidin siz..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turkzat

quote:

Evet misal ben.

En iyisi Alex KRALex

• Nedir bu kıyaslama meselesi. Avrupa'daki ciddi kulüplerde oynayan sağ beklerin çoğu Gökhan'dan iyi. Ancak Gökhan'ın bunların seviyesine ulaşma topansiyeli ve Türkiyenin en iyi sağ beki olduğu da gözardı edilmemeli. Bana göre A.Madrid sağ beki Heitinga Gökhan'dan daha iyi bir oyuncu. Ancak Gökhan'ın onun seviyesini geçmesi için önünde bir engel yok. Yeteneklerine, mücadeleciliğine, tekniğine diyecek yok. Abartmayın yeter.
  • quote:

quote:

futbol bilgini takdir ettim.tek kelimeyle mükemmel.ben daha bişey demiyorum.sağ bekle sol kanatı kıyasladınız ya.yuh yani.bence sıralama şöyle:
    1-ramos
    2-alves
    3-maicon
    4-srna
    5-rafinha
    6-bosingwa
    7-sagna
    gökhanın bunlardan sonra gelir bence.yani ilk10dadır.zambrotta ve zanetti artık yaşlandıklar için bu listeye almadım yoksa onlar gayet iyi.gökhanın yukarıdakilerden eksiği fizik,orta ve biraz da şutu olması lazım(alves kadar olmasına gerek yok.)ben ardanın şansızlıklarından birininde orta saha-sol-sağda oynayabilen çok yetenkeli adamların büyüklerde top koşturmasıdır diyorum.yani ardanın top-class ekiplerde oynaması zor şu an için gökhanında.
    ayrıca uğur hakkında endişelerim var.adam 1.5yıl oynamadı ve eskisi gibi olacak mı?
    hadi arda gökhandan iyiyse(böyle bir kıyaslama yapılıyorsa)bende diyorum ki GERRARD MESSİDEN İYİDİR.hadi

bikaç tanede ben söyleyeyim

Antonio Lopez
    Zebina
    Ashley Cole
    Taiwo
    Grosso
    Micheal Salgado
    Grygera
    Burdisso

bunlarım tamamından sonra ok gökhan gönül olabilir çünkü yiğidi öldür hakkını yeme şuan en iyi türk sağ bek

• quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

quote:

quote:

1-ramos
    2-alves
    3-maicon
    4-srna
    5-rafinha
    6-bosingwa
    7-sagna

bikaç tanede ben söyleyeyim

Antonio Lopez
    Zebina
    Ashley Cole
    Taiwo
    Grosso
    Micheal Salgado
    Grygera
    Burdisso

bunlarım tamamından sonra ok gökhan gönül olabilir çünkü yiğidi öldür hakkını yeme şuan en iyi türk sağ bek

çok maç izliyorlar arkadaşlar çok okdadar çok izliyorlarki sol ayaklı birisini sağ bek'e bile koymuşlar

gökhan iyidir evet hemde avrupanın büyük takımlarında oynayabilecek kalitededir 90 dakka boyunca sağ kanadı tek başına bile kullanabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

iyileşmiş bir uğur uçar gökhan gönülü sahadan siler.ayrıca son milli maçta gördük gökhan efendiyi. sahada yürüyordu resmen.

Hayal bunlar hayal..aslında bu dediğin hayal bile olamaz

Maicon,Ramos,Alves,Javier Zanetti,Gianluca Zambrotta ilk5i bunların oluşturduğu kesin bence

• Turkish Cafu .
  • bu adamın üzerinde kara büyü var.
    milli takım maçlarında oynamak bir türlü nasip olmuyor..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.