Şimdi Ara

DANİEL ALVES VE MAİCONDAN SONRA GÖKHAN GÖNÜL GELİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
4.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu akşam adamı seyrederken ben yoruldum, 90. dakikada bindirme yapıyor, defans konusundada kendini biraz daha geliştirebilirse maicondan farkı kalmaz, ayrıca milli takımızın sağ kanadı için inanılmaz bir şans, keşke imzalamasaydı fenerbahçe ile, seneye kesin en azından valencia lyon gibi bir takıma gidebilirdi

• Valla ilk yarıda kızdım çok top kaybetti diye ama maç boyu Kazım'dan fazla bindirme yaptı, tek başına bek ve kanat olarak oynadı. Gökhan Fenerbahçe, Arda Galatasaray için büyük şans; umarım birkaç yıl sonra Avrupa'nın daha büyük takımlarında görürüz onları :).
  • Sergio Ramos nal toplar zaten Gökhan'ın yanında.İyi oyuncu da uçmaya ne gerek var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

Bu mesaj silindi.
    birindi sırada sergio ramos var dikkat çekiyim ama GG avrupada sayılı türkiyede tek
  • Hocam bence gökhanın o potaya girmesi için daha çok çalışması lazım. Tıpkı Arda'nın yapması gerektiği gibi. Daha çok eksiği var.

Bence saydığın oyunculardan sonra gelmez diyeceğimde, düşününce oyunun iki yönünü oynayan bu kadar dinamik bi bek aklıma gelmiyor.Belki biraz fanatikliğimden de olabilir.

Ayrıca bu adam böyle oynayınca ,Carlos gerçekten vasat gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

Valla ilk yarıda kızdım çok top kaybetti diye ama maç boyu Kazım'dan fazla bindirme yaptı, tek başına bek ve kanat olarak oynadı. Gökhan Fenerbahçe, Arda Galatasaray için büyük şans; umarım birkaç yıl sonra Avrupa'nın daha büyük takımlarında görürüz onları :).

2014 e kadar fenerbahçede, beş para etmez adamların yarısı kadar para alıyor adam, ve çok efendi emreden bir şeyler kapmaz umarım
  • quote:

Valla ilk yarıda kızdım çok top kaybetti diye ama maç boyu Kazım'dan fazla bindirme yaptı, tek başına bek ve kanat olarak oynadı. Gökhan Fenerbahçe, Arda Galatasaray için büyük şans; umarım birkaç yıl sonra Avrupa'nın daha büyük takımlarında görürüz onları :).

görmeyelim bence
    ligimize değer katan varlıkları niçin gönderelim ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemo3458

Sergio Ramos nal toplar zaten Gökhan'ın yanında.İyi oyuncu da uçmaya ne gerek var

uçmayın diyosunda ramos alve maicon da sonra bana saysana GG den ii kaç adam var
  • quote:

Zaten önünde Kazım yerine Topuzla oynayabilse performansı iyice katlanacak.
    Soldan Gökhana top atılıyor Kazım Gökhanın 2 metre yanında dolaşıyor. Boşa koşu yapmıyor, yaptığı koşular göstermelik, topu ayağına alınca yavaşlatıyor oyunu. Benim için 1-Sabri 2-Kazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluoxytil24

birindi sırada sergio ramos var dikkat çekiyim ama GG avrupada sayılı türkiyede tek

Alıntıları Göster
    Bana göre Alves, Ramos ve Maicon'dan çok ufak eksileri var. Mesela Alves çok iyi şut atıyor, Ramos'un fiziği çok üstün, Maicon'da bu oyunculara göre çok teknik. Ama Gökhan Gönül şu haliyle avrupada her takımda ilk 11'de oynar.
  • quote:

Sergio Ramos nal toplar zaten Gökhan'ın yanında.İyi oyuncu da uçmaya ne gerek var

bizim ülkemizdeki kadar kendi oyuncusunu küçümseyen başka bir futbolsever topluluğu varmı acaba ? yanında oynayan adamalara göre değişir oyuncunun performansı, sergıo ramos fenere gelsin bakalım ne kadar oynayabilecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredici

quote:

görmeyelim bence

Ben de isterim gitmemelerini ama ileride atıyorum Juventus gelse ben bu oyuncuyla ilgileniyorum dese oyuncu "ben gitmek istiyorum" demeyecek mi

@uefacup

Para konusunda kesinlikle haklısın. Umarım efendiliğinden birşey kaybetmez ama Arda ne yazık ki Emre, Hasan, Ayhan abilerine özeniyor gibi. Emre ile abi kardeş ilişkileri var diyorlardı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: uefacup_supercup

quote:

bizim ülkemizdeki kadar kendi oyuncusunu küçümseyen başka bir futbolsever topluluğu varmı acaba ? yanında oynayan adamalara göre değişir oyuncunun performansı, sergıo ramos fenere gelsin bakalım ne kadar oynayabilecek

Alıntıları Göster
    Başlık rıdavan dilmen in sözü zaten.Ben hak veriyorum, rıdavanında dediği gibi al gökhanı koy manchester united ın bekine sırıtmaz.Kabul etsenizde etmesenizde bu kalitede bir oyuncu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emredici

quote:

görmeyelim bence

Ben de isterim gitmemelerini ama ileride atıyorum Juventus gelse ben bu oyuncuyla ilgileniyorum dese oyuncu "ben gitmek istiyorum" demeyecek mi

@uefacup

Para konusunda kesinlikle haklısın. Umarım efendiliğinden birşey kaybetmez ama Arda ne yazık ki Emre, Hasan, Ayhan abilerine özeniyor gibi. Emre ile abi kardeş ilişkileri var diyorlardı zaten.

Alıntıları Göster
    Sporxte Ogan Tarhanla röportaj vardı. Gökhan'ın Avrupa'dan birçok talibinin olduğunu söyledi.

• quote:

quote:

Ben Gökhan Gönül'e hiçbir zaman kötü demedim.Demem de.Yiğidin hakkı yiğitte kalsın.Demek istediğim Gönül Gönül mevkisinde sayılı isimlerden biri olabilir ama önünde Maicon,Alves,Ramos gibi isimler var.Sergio Ramos'un Fenerbahçe'de işi ne bu arada?Mantıksız birşey söylemişsin.O zaman herkes iyi oynadığı takımda kalsın belli mi olur gittiği takımda iyi oynayamaz felan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemo5834

quote:

quote:

Ben Gökhan Gönül'e hiçbir zaman kötü demedim.Demem de.Yiğidin hakkı yiğitte kalsın.Demek istediğim Gönül Gönül mevkisinde sayılı isimlerden biri olabilir ama önünde Maicon,Alves,Ramos gibi isimler var.Sergio Ramos'un Fenerbahçe'de işi ne bu arada?Mantıksız birşey söylemişsin.O zaman herkes iyi oynadığı takımda kalsın belli mi olur gittiği takımda iyi oynayamaz felan.

Alıntıları Göster
    birde en az para kazanan oymuş galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemo5834

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Ardayı abartıyorsunuz diyenler.Gökhan Gönülü havalarda uçuruyor.Enterasan.

• quote:

Orijinalden alıntı: chiller

600 alıyormuş 1200 oldu sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: chiller

hadi canım selçuk dan da az alıyorsa yönetime yazıklar olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: postbit_legacy

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Gökhan kimki Uğur'un yanında.Zaten GSli oyuncular dünya markası.Sabri 5 Gökhan, 1.2 Uğur eder
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.