Şimdi Ara

DANİEL ALVES VE MAİCONDAN SONRA GÖKHAN GÖNÜL GELİR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
4.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fb dün akşam çok çok iyi olmasa da iyi mücadele etti. Volak o golü çıkarmasa Fb maçı çevirebilir miydi bilmiyorum. Ama şu bir gerçek ki sivas'ı da oynatmadık. Gökhan'a gelince. Dünkü maçtan çok daha iyi maçlar çıkardığını biliyorum. Dün o kadar da ahım şahım top oynamadı. Çok eksiği var hala.
  • ilk yarı takımın kötü olması ve kazım yüzünden kötü gözüktü ,kazım ne yaptıgını bilmiyoru ilk yarı kesin özere veya topuza kaptırcak yerini
  • nereye geliyo bunnar?
  • Kimse Gökhan Gönül'e kötü oyuncu demiyor. 1-2 ise kişi çıkıp kimsenin ortaya atmadığı lafları sanki tüm GS taraftarı söylemiş gibi mesajlarında belirtiyorlar. Gökhan TR'nin en iyi sağ beki. Buna kimse "Hayır" demez. Fakat öyle "Uğur, Gökhan'ın kramponlarını taşır" dersen kimse seni ciddiye almaz. Başka bi olay ise Arda ile Messi tartışması. Birkaç fanatik Galatasaraylının ortaya açtığı konu, Ahmet Çakar'ın da TV'de söylemesiyle sanki tüm GS'leriler Arda'yla Messi'yi kıyaslıyor gibi bir durum ortaya çıktı.
    @postbit_legacy, yorumlarını en az 10 kere düşünerek yazmanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

iyileşmiş bir uğur uçar gökhan gönülü sahadan siler.ayrıca son milli maçta gördük gökhan efendiyi. sahada yürüyordu resmen.

sende olmasan nası güleceğiz
  • Gökhan ile Arda'nın ortak tek yönü futbolcu olması. Ofansif ve defansif anlamda Gökhan'ın yaptığını inkar eden ondan daha iyi Türkiye'de sağ bek olduğunu söyleyen olamaz. Gökhan Gönül'ü şuan Manchester'ın o bölgede boşluğu olsa satarsın. Uğur'u satar mısın ? Arda ile karşılaştırmak kadar gereksiz bir şey yok. Gökhan Gönül mevkiisi itibariyle adam geçer birisi değil. Önder'in maçta hiç hareket yaptığını, adam eksilttiğini gördünüz mü ? Ama bir antrenmanını seyredin ne kadar yetenekli olduğunu görürsünüz. Yani mevkiilerde yeteneğin sahada gösterilmesinde çok etkili. Şurada dünyanın en iyi futbolcuları desek kim bilir kaçıncı sırada bir defans oyuncusu görürüz. Ben aklıma gelenleri sayayım. Pele, Maradona, Van Basten, Romario, Hagi, Messi, Ronaldo, Gert Müller, Gullit, Rijkaard ... uzatabilirsin. Arda kötüdür demek değil bu, böyle bir şey demek için deli olmak gerekir. Her zamanda Fenerbahçe'de görmek istediğim bir oyuncudur. Üstelik Türk statüsünde... Ama böyle bir de gerçek var. Gökhan mevkiisinin en kaliteli oyuncularındandır, ama Ramos gibi, Alves gibi oyunculardan üstün değildir. Ama bir Türk oyuncuyu bu tip oyuncularla kıyaslayabiliyorsak, o oyuncunun başarısı takdire değerdir.

• Beyni gelişmemiş, kendi takım oyuncuları dışında kimseyi beğenmeyen veletlere acıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Fb dün akşam çok çok iyi olmasa da iyi mücadele etti. Volak o golü çıkarmasa Fb maçı çevirebilir miydi bilmiyorum. Ama şu bir gerçek ki sivas'ı da oynatmadık. Gökhan'a gelince. Dünkü maçtan çok daha iyi maçlar çıkardığını biliyorum. Dün o kadar da ahım şahım top oynamadı. Çok eksiği var hala.

Düzeltme:
    Volak değil Volkan olacak o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Beyni gelişmemiş, kendi takım oyuncuları dışında kimseyi beğenmeyen veletlere acıyorum.

Siz mi bizmi şaşarım ark ın biri uğur GG yi siler demiş bu hayalcilik den başka nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluoxytil24

quote:

Beyni gelişmemiş, kendi takım oyuncuları dışında kimseyi beğenmeyen veletlere acıyorum.

Siz mi bizmi şaşarım ark ın biri uğur GG yi siler demiş bu hayalcilik den başka nedir

ee yine aynı şeyi yapıyorsun.
  • Tamam bi Alves ile felan kıyaslamak doğru olmaz fakat adam türkiyenin en iyi sağ beki.
    Zaten çok iyi bir profesyonel biraz daha geliştirirse kendini büyük takımlarda görebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProtezBacak

quote:

quote:

ee yine aynı şeyi yapıyorsun.

GÖKHAN GÖNÜL uğurdan ii bir oyuncu demek fanatiklikmi biraz düşünen herkes bunun cevabını bulur

• quote:

Orijinalden alıntı: jamez

arda nın 4te 0,5 i kalitesinde bir adam bile değil nasıl abartıyorlar

Şişirme topçu bu şişirme, Türkiye'de bir Arda var gerisi yalan
  • quote:

Ona bakarsan bizde buraya ardanın eksikliklerini yazalım ne dersin önemli liglerin önemli takımlarına bakarsan(ardayı bu takımlara yakıştırıyoruz yha)savunamsına yardım etmeyen ve hızlı olmayan oyuncu genelde yok arda da bu iki özellikde yok o zaman arda da yarım futbolcu
  • quote:

quote:

Ona bakarsan bizde buraya ardanın eksikliklerini yazalım ne dersin önemli liglerin önemli takımlarına bakarsan(ardayı bu takımlara yakıştırıyoruz yha)savunamsına yardım etmeyen ve hızlı olmayan oyuncu genelde yok arda da bu iki özellikde yok o zaman arda da yarım futbolcu

Yha

• alves,ramos,maicon,g.gönül. gerçekten müthiş oynuor

Not:Gs liyim
  • Alexe büyük maçlarda yoksun diyosunuz yha nerde arda
  • quote:

Alexe büyük maçlarda yoksun diyosunuz yha nerde arda

futbol cahili oldugunu her mesajında gösteriyosun

Bak Milli takım EURO2008,Bak Ukrayna maçı,Bak Bordo maçı,Bak Trabzonspor maçı

görmek isteyene örnek çok.Euro 2008de milli takımdaki en iyi oyuncuydu arda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mago-Sa

quote:

Ne en ii oyuncumuydu sen tkrr izle istersen o maçları euro 2008 bize tanrını bir lütfundan başka bişi deildi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mago-Sa

quote:

Ne en ii oyuncumuydu sen tkrr izle istersen o maçları euro 2008 bize tanrını bir lütfundan başka bişi deildi

Sen allahin bir lutfusun
    Gözlerimin nurusun
    Seni gören sifa bulur
    Gelde gönlüm sifa bulsun
    Seni seven aski bulur
    Gelde gönlüm aska doysun

Biliyorum yüregin beni ister
    O zaman bu biçare niye bekler
    (Geliverde gül yüzünü göster)
    Burada bir garip seni bekler

Gel sevindir su garibi
    Gelde üzme bu garibi

/>

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.