Şimdi Ara

DANİEL ALVES VE MAİCONDAN SONRA GÖKHAN GÖNÜL GELİR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
4.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Real'in maçını izledim, Arbeloa denilen herife bin basar Gökhan, umarım böyle devam eder. Böyle yetenekler zor geliyor Türk futboluna.
  • hiç kimse objektif olmuyor.saçma sapan kıyaslamalarla boşa vakit klaybediyosunuz.bu işin bilirkişisi misiniz nedir söleyinde bilelim?klavyenin başına geçen prof kesiliyo. o ii bu berbat bu 10 x eder.gerek yok bunlara
  • Tamam Gökhan iyi güzelde abartmayın

Bi sürü isim saymışsınız..

Dinamik sağ bek arıyorsanız Ben o saydıklarınıza Bakary Sagna 'yıda eklerim
    Ve Manchester City 'nın sağ beki Micah Richards (Yanlıs yazmıyorumdur umarım )
    Ayrıca Heitinga diye bir sağ bek var

ki Daniel Alves Sergio Ramos Maicon Bosingwa vsvsvs Avrupanıın devlerinin sağ beklerini yazmıyım bile.

Bu kadar abartmayın ki Gökhan Gönülde aynı gelişim hızıyla devam etsin ! Bu saydıklarınızın seviyesine çıksın !

Yada vazgeçtim Abartın

Sabriyle çoğu kişi dalga geçmiş ama bu sene sağ bek 'in kitabını yazacak imzalayıp gökhan gönüle gondercek demedi demeyin son 3 maçta bu ışığı gordum

• kralex aziz baba rules ov yea ov yea
  • Fenerbahçe'de top koşturup, Galatasaray'da oynamasını istediğim tek oyuncu. Türkiye'nin en iyi, dünyanında sayılı sağ bekleri arasına girebilecek kapasitede birisi, ilk 5 olmasada ilk 10'a rahat girer bu konuda.
  • alves i izledim süper kupa maçında aynı gökhan gönül gibi oynuyor ama gökhan bence daha hızlı ve defansta daha iyi top kesiyor
  • (gökhan gönülün sahada olduğu) izlediğim son 10 milli maçtan 1 ya da 2sinde güzel oynamıştır.onda da 90 dakikalık bi performans sahaya yansıtamıyor zaten.
    o mevkinin eksikliği zaten ülkemizde ve dünyada var.her göze batan sağ kanat cafu ile kıyaslanıyor.
    gökhan gönül için yorumum kötünün iyisi.çünkü alternatif yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: postbit_legacy

quote:

Orijinalden alıntı: jamez

alex ile hagi gibi bir efsaneyi kıyaslayanlar da var

Evet misal ben.
    Benim için KRALex çok özel bir oyuncu olmuştur,TürkiyEye gelen gelmiş geçmiş en yararlı oyuncudur KRALex bana göre.

en yararlı oyuncu olması en iyi oyuncu olması anlamına gelmez. bence türkiyeye gelmiş geçmiş en yararlı oyuncu elvir balic'tir. adam kaça geldi fenere, kaça gitti r.madride

• quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: timhat

(gökhan gönülün sahada olduğu) izlediğim son 10 milli maçtan 1 ya da 2sinde güzel oynamıştır.onda da 90 dakikalık bi performans sahaya yansıtamıyor zaten.
    o mevkinin eksikliği zaten ülkemizde ve dünyada var.her göze batan sağ kanat cafu ile kıyaslanıyor.
    gökhan gönül için yorumum kötünün iyisi.çünkü alternatif yok.

Yaa tabi kötünün iyisi evet. Sizden bir oyuncu çıkınca (mesela Arda) Türkiye'nin en iyisi, Avrupaya 20 milyondan aşağı gitmez, Barcelona'da oynar vs. Ama söz konusu Fenerbahçeli bir futbolcu olunca kötünün iyisi. Martaval okumayın, şu adamı doğru düzgün izleyipte gelin yorum yapın

alex gibi di mi:) hadi kolay gelsin sana..

• Gökhan Avrupa'nın en iyi sağ kanat savunucularından biridir.
  • Gökhan dünyanın göz bebeği herşeyi o bir futbolcu o bir popstar o bir messi o bir star
  • gökhan gönül dani alvesden iyi. en azından orta yapabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muribbi

gökhan gönül dani alvesden iyi. en azından orta yapabiliyor.

siz ya dani alves i ya gökhan gönülü izlememişsiniz ...gökhan çok iyi oyuncu ama dani alves nere gökhan nere ....

• Hagi ile Alexi karşılastıranlara acıyorum..
    Alex'in kazandırdıklarını ve Hagi'nin kazandırdıklarını karsılastıralım..
    Hagi 1 Avrupa kupasını koysak sadece yine silip süpürür.
    Hagi nin kazandırdıklarını alex+van hojidonk kazandırmadı yuh yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitych

alves i izledim süper kupa maçında aynı gökhan gönül gibi oynuyor ama gökhan bence daha hızlı ve defansta daha iyi top kesiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Xéon

quote:

Orijinalden alıntı: realitych

alves i izledim süper kupa maçında aynı gökhan gönül gibi oynuyor ama gökhan bence daha hızlı ve defansta daha iyi top kesiyor

Bir insan evladı bunu nasıl söyleyebilir inanamıyorum.
  • hayır önce GÖKHAN gelir sonra alves maicon gelir Gökhanın olduğu yerde alves ile maicon'un adı bile geçmez
  • son maçta ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu bir kez daha anladık, ülkemizden avrupanın üst düzey takımlarına gidebilecek bir numaralı futbolcu
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

arda nın 4te 0,5 i kalitesinde bir adam bile değil nasıl abartıyorlar

Arkadas Arda'yla Gokhan Gonul'un mevkisi bile ayni degil sen ne diyorsun ya..
  • 35 yaşındaki gökhanla delircekler 3 sene sonra , önüne gelen sağından atar solundan geçer hücum yönünü söylemiyorum bile
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.