Şimdi Ara

Danışıklı dövüş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kıskanmayın lütfen @soul calibur, @ bekiro

Sen aldırma onlara ozlembace herşeyi konuşuruz senle msn nen yoksa cepinde olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmeshur

Fotoşop

başlat menüsü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

quote:

Fotoşop

başlat menüsü.

• quote:

Orjinalden alıntı: ozlembace

bırakın nezaketi dökün içinizi.hadi hadi

Ne desem ki İçimi döksem banlanır mıyım forumdan yoksa ballanır mıyım kızlardan
  • Sevgili ozlembace.....

Sana biraz olsun içimi dökmek bi nebze rahatlamak için bu satırları yazıyorum.
    Ben fakir , ama gururlu esmer , gayet atletik bi genç olmama rağmen tüy problemi sebebiyle kızlardan yakın ilgi göremiyorum. Ne yapmamı önerirsin...

Sevgiler saygılar , hayırlı işler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D-Assault -- 19 Nisan 2007; 4:39:01 >
  • quote:

Sevgili ozlembace.....

Sana biraz olsun içimi dökmek bi nebze rahatlamak için bu satırları yazıyorum.
    Ben fakir , ama gururlu esmer , gayet atletik bi genç olmama rağmen tüy problemi sebebiyle kızlardan yakın ilgi göremiyorum. Ne yapmamı önerirsin...

Sevgiler saygılar , hayırlı işler....

ßu Kelimeye ßittim

• masum kız istiyoruz
  • bu forumda kız yokki,
  • quote:

forumda kızlara cephe alınmış neyse derdiniz burda çözelim buyrun.hakaret içermeyen mesajlar yazın.nedir kızlarla alıp veremediğiniz?

"özlembacım" bi alıp veremediğimz yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: non_stop

quote:

forumda kızlara cephe alınmış neyse derdiniz burda çözelim buyrun.hakaret içermeyen mesajlar yazın.nedir kızlarla alıp veremediğiniz?

"özlembacım" bi alıp veremediğimz yok

Zira aldığımızı geri veriyoruz; bizim tekelimizde değil

• FAKE KOKUSU SADECE BANA MI GELDİ?

Düzeltme : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _yakari_ -- 18 Nisan 2007; 17:37:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrbezgin

FAKE KOKUSU SADECE BANA MI GELDİ?

Düzeltme : İmla

Fake de olsa o kimliğe bürünebilecek kişiliği ne yapmalı
  • benim kızlarda anlamadığım günde 35 kere ararlar kontürü bitmesin diye no ya basar gerii arar konuşursun ilişki mükemmeldir hiç bir problem yok ortada bir anda siddetli bir tartışma yaratır sen bana çok ilgisizsin ! allah allah oda nerden çıkdı şimdi diye sorarsın cevap şu :ben seni okadar arıyorum sen beni neden hiç aramıyosun! sabahamı bırak yoksa hemenmi müdahale et gel çık işin içinden zaten 35 kere konuşuyoruz ha ben çaldırmışım ha sen senden bana fırsat kalsa az özlesem bende arıcam ama hiç fırsat vermiyor bunu söyleyincede batıyomuyuz oluyor bana kalsa hiç aramazmışım felan filan boş laflar işte ve çevremdeki arkadaslarımdada bu problem var nasıl kurtulunulur bu problemden yol gösterirmisin bana özlem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavzi

benim kızlarda anlamadığım günde 35 kere ararlar kontürü bitmesin diye no ya basar gerii arar konuşursun ilişki mükemmeldir hiç bir problem yok ortada bir anda siddetli bir tartışma yaratır sen bana çok ilgisizsin ! allah allah oda nerden çıkdı şimdi diye sorarsın cevap şu :ben seni okadar arıyorum sen beni neden hiç aramıyosun! sabahamı bırak yoksa hemenmi müdahale et gel çık işin içinden zaten 35 kere konuşuyoruz ha ben çaldırmışım ha sen senden bana fırsat kalsa az özlesem bende arıcam ama hiç fırsat vermiyor bunu söyleyincede batıyomuyuz oluyor bana kalsa hiç aramazmışım felan filan boş laflar işte ve çevremdeki arkadaslarımdada bu problem var nasıl kurtulunulur bu problemden yol gösterirmisin bana özlem.

Maddi özgürlüğünü kazanmış +24 kızlar böyle şeyler yapmazlar

Sabret biraz

• maddiyatla alakalı değil olay.
  • ne fake make yazmışınız.Ne alaka

birileride başbaşa konuşalım yazmış odun geldiler odun gidecekler.
  • quote:

ne fake make yazmışınız.Ne alaka

Robinson_Crusoe
  • paşa paşa demek istemişlerdir bence. yada her odun kerestelik değildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soul calibur

quote:

ne fake make yazmışınız.Ne alaka

Robinson_Crusoe

Yok bende senin gibi geldim emin ol
    Danışıklı dövüş yapak için istemiştim senden; daha iyi danışıklı dövüş olurdu, sonrada fikirlerimizi sunardık diğer odunlara aman üyelere

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.