Şimdi Ara

Danışıklı dövüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda kızlara cephe alınmış neyse derdiniz burda çözelim buyrun.hakaret içermeyen mesajlar yazın.nedir kızlarla alıp veremediğiniz?

• kızları severim

• Çok basit, forumda erkekler fazla, kızlar hakkında olumsuz bir şey söylendiğinde katılan çok oluyor. Aynı şekilde kızlar fazla olsaydı, tam tersi olacaktı.

Erkekler ve bayanlar arasında yer yer güzel yer yer daha olumsuz bir çekişme olduğu aşikar, buradaki fark sayıca erkek fazlalığındandır.

Saygılar
  • bırakın nezaketi dökün içinizi.hadi hadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozlembace -- 18 Nisan 2007; 11:51:50 >
  • Eyvah eyvahhhh bi kız dh de tüm erkeklere hodri meydan dedi ve hakaretlerinizi yutun adam gibi konuşalım çağrısı yaptı

daha önceki kız meselesi topiclerinde esip gürleyenler buraya uğramaz bence

dur gelmişken "kızlarla alıp veremediğimiz" meselesine de bi girişgah yapalım...

bence kızlar; yalan söylemeyen erkek istiyor ancak yalan söylemek onlar için(yani kızlar için) her zaman bağışlanabilecek ve hatta konuşulması bile gerekmeyecek çok pembe bi günah...
  • herseyi tersten anliyorsunuz
    misal neden aramadin bugun vaktin olmadi galiba diyorum
    siz bunu sanki bana vakit ayirmiosun demisim gibi anliyorsunuz
    sadece sordum ya bisey demedim ki
    eger erkekler iyi ve kotu anlamda anlasilabilecek bir sey soylediyse emin olun iyi anlamda kullanmislardir
    dahada ariza cikartip yormayin bizi
  • Kızlar kızlar ölem miii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güreş vs Judo vs BJJ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim kızlarla bi alıp veremediğim yok.çok severim kendilerini
  • Kızları anlamak,erkeklerin henüz beceremediği bir durum.Biz erkekler her konuda net ve direkt konuşuruz.Neyi söylüyorsak odur,ama kızların söylediğiyle aslında kastettikleri çok farklıdır.Bu durum bile aslında kızlardan ne çektiğimizin basit bir örneğidir.E e e çektiren bir varlıkla da alıp veremediğimizin olması çok normaldir.
  • nasıl işlerine gelirse o şekilde konuşurlar.Bir nevi binbir surattırlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorcery

nasıl işlerine gelirse o şekilde konuşurlar.Bir nevi binbir surattırlar.

sana katılıyorum
  • görmeden inanmam bile abi bayan olduklarına
  • VEFASIZDIRLAR.. KALPSİZDİRLER. KENDİLERİNİ SEVDİRİP YÜZ VERMEZLER. NEYSE BİZDE BUNUN İNTİKAMINI SONRADAN BAŞKA ŞEKİLDE ALIYORUZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: aristokrat06

görmeden inanmam bile abi bayan olduklarına

+1
  • Hiç takmam.
  • Merhaba ozlembace ben Crusoe Robinson_Crusoe nasılsın istersen bu konuyu baş başa msn de konuşa biliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Merhaba ozlembace ben Crusoe Robinson_Crusoe nasılsın istersen bu konuyu baş başa msn de konuşa biliriz

• quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Merhaba ozlembace ben Crusoe Robinson_Crusoe nasılsın istersen bu konuyu baş başa msn de konuşa biliriz

• Fakenin Daniskası
  • Fotoşop
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.