Şimdi Ara

Danışman hoca dersleri onaylamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
25.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler aldığım dersleri danışmana onaylatmadım kendisi onaylar diye. O da onaylamamış sanırım şu an tek aldığım ders Fizik gözüküyor, o da alttan kaldığı mecburi olduğu için. İtiraz süresi de geçti, ne yapabilirim? Sırf danışmana gitmedik diye bir dönem okul uzar mı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Danışman Hoca Dersleri Onaylamıyorsa Ne Olur?

Danışman hocanın ders kayıtlarınızı onaylamaması, öğrencilik hayatınızda karşılaşabileceğiniz bir durumdur. Bu durumda neler olacağını öğrenmek, olası sonuçlara hazırlıklı olmanıza yardımcı olabilir.

Ders Kaydını Danışman Onaylamazsa Ne Olur?

Danışman hoca, ders kaydınızı çeşitli nedenlerle onaylamayabilir. Bu nedenler arasında şu maddeler sıralanabilir:

• Dersin ön koşullarını karşılamamış olmanız
    • Dersin kapasitesinin dolmuş olması
    • Akademik not ortalamanızın düşük olması
    • Dersin programınıza uymaması

Danışman Onay Durumu Onaylanmazsa Ne Olur?

Danışman onay durumu onaylanmazsa, kaydolmak istediğiniz derse kayıt yaptıramazsınız. Bu durum, eğitim planınızı aksatabilir ve mezuniyet sürenizi uzatabilir.

Ders Kaydı Onaylanmazsa Ne Yapılabilir?

Eğer ders kaydınız danışman hoca tarafından onaylanmazsa, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• Danışman hocanızla görüşün ve onaylanmama nedenini öğrenin.
    • Nedeni gidermek için önlem alın (örneğin, ön koşul dersini alın veya not ortalamanızı yükseltin).
    • Danışman hocanızın onayını tekrar isteyin.
    • Gerekirse, bölüm başkanınız veya dekanınızla iletişime geçin.

Diğer Sonuçlar

Danışman hoca ders kayıtlarını onaylamazsa, aşağıdakiler gibi başka sonuçlar da ortaya çıkabilir:

• Dersin kredilerini alamazsınız.
    • Mezuniyetiniz gecikebilir.
    • Akademik performansınız etkilenebilir.

Bu nedenle, ders kayıtlarınızın zamanında ve doğru bir şekilde onaylanması önemlidir. Danışman hocanızla düzenli olarak iletişim halinde kalın ve herhangi bir sorun varsa hemen çözmeye çalışın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Uzamaz ama yarin mutlaka danismana git.
    Onaylanma tarihleri bitse bile danisman onayiyla ders ekle cikar diye birsey vardir.tarihlere fazla takilma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dgs ile başladım üniversiteye, komisyon muaf olacağım dersleri bu hafta yetiştiremedi ders kaydını yapamadım. Hoca üniversite sizi mağdur etmez gibi birşey dedi bakalım bu hafta ne olacak.
  • Sen dersleri seçmedin sanırım onaylamayı yapacak kişi zaten danışmanın kendisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foleyisgod

Sen dersleri seçmedin sanırım onaylamayı yapacak kişi zaten danışmanın kendisi

Ben dersleri seçtim internetten ama onay için danışmanın yanına gitmedim.
  • inan aynı durumdayız şuan alttan aldığım 2 ders otomatik kayıt olmuş diğerleri onaylanmamış danışman hocaya tel ettim artık çok geç diyor:/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Danışmanın onaylar git söyle.

Ben onaylamadı diye mail atmıştım, onayladı 1-2 imza varmış heralde ondan dolayı onaylamıyor. Ama mantık dışı bir durum sistem oysa uyarı vermeli..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖZEL DERS HOCASI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.