Şimdi Ara

Hoca notumu düşük verdi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar dersinden vize sınavına girmiştim. Bildiğiniz üzere finale kadar vize notlarının açıklanması zorunlu. Hocaya her hafta sorduğumuzda "bu gün, en geç yarına okurum " diyodu. İşte geçen hafta bi sunum yaptırdı bize benim sunumum baya iyi geçti. Herkes vizeden kötü bekliyodu. Daha sonra arkaaşım mesaj attı sınavların sonucu çıkmış diye. Otomasyona girdim baktım 70 yani cc vermiş. benim beklentim 100 dü. yani eminim ful yaptığıma. 5-6 arkadaşıma sordum hepside 70 aldım diyo. Galiba hoca geçme notu 70 diye uğraşmak istemeyip herkese 70 i vermiş. Ama ben hakkımı istiyorum. Acaba şimdi dilekçe yazsam rektörlüğe kağıdımın okunması için hoca bana sorun çıkarır mı ? yada nasıl bir şey yapmam uygun olur. Hoca ters bir adam .

• Dudaklarına asıl ne demek istediğini anlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Dudaklarına asıl ne demek istediğini anlar

İngilizce hocası olsa tamamda buna olmaz
  • Bos İnsan kullanıcısına yanıt
    Direk rektörlüğe dilekçe yazarsan başvuru sırasını takip etmediğin için suçlu sen olursun. İlk olarak hocanla konuş sonuç vermiyorsa , bölüme dilekçe yazman lazım , ordanda sonuç çıkmazsa fakülte dekanlığına yazman lazım , ordanda çıkmazsa rektörlüğe yazabilirsin. Bu sırayı takip etmelisin. Umarım hakkını alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antizero

Direk rektörlüğe dilekçe yazarsan başvuru sırasını takip etmediğin için suçlu sen olursun. İlk olarak hocanla konuş sonuç vermiyorsa , bölüme dilekçe yazman lazım , ordanda sonuç çıkmazsa fakülte dekanlığına yazman lazım , ordanda çıkmazsa rektörlüğe yazabilirsin. Bu sırayı takip etmelisin. Umarım hakkını alırsın.

Sağolasın hocam. Ama şimdi mesela ne diyim hocaya. Biliyorum çünkü kabul etmicek. Direk hocam okumzasanız dilekçe yazmak durumundayım diyimmi yani. Ben sonrasından tırsıyorum. Önümde daha 1 sene var bu herifle
  • Örgütle sınıfı bi anda dersinde başlayın tek söylersen tersleyebilir veya başından savabilir yani her türlü göstermeme ihtimali var ama bi an galayana getirin arkadan biri bağırsın evet hocam bende yüksek bekliyodum beriki taraftan bi kız evet yaaaa falan yapsın.Tabi 70 altında bekleyenler karşı çıkabilir ona da çözüm üretmek lazım.

antizero:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Essentiel -- 30 Aralık 2013; 0:32:26 >
    Öyle söyleme de boş buldugun bir vakit odasına git. Güzelce bir selam ver iyi günler dile. Ardından durumu sanki lafı hocaya sokuyormuşcasına değilde hani belki gözünden kaçmış olabilme ihtimali varmış gibi izah et. Misal " hocam ben sınavdan 70 almışım ancak daha iyi bir not bekliyordum , biliyorum öğrenciniz çok , okuduğunuz kağıt çok. Bu kadar yoğunlukta gözünüzden kaçmış olabilir size danışmak istedim tekrar kağıdımı kontrol edebilme ihtimaliniz varmı hocam. Bunu istememin sebebi ortalama yapmaya çalışıyorum vs vs diye söylersin " Ama unutma öyle sert , ağır bir giriş yaparsan sıkıntı çekersin. Baktın hoca yine yola gelmiyorsa bölümüne dilekçe yazıp ver çekinme. O dilekçe bölüm başkanına gidecektir zaten. Eğerki bölüm başkanı gerçek anlamda öğrencilerini koruyan biriyse gereğini yapacaktır zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: antizero

Öyle söyleme de boş buldugun bir vakit odasına git. Güzelce bir selam ver iyi günler dile. Ardından durumu sanki lafı hocaya sokuyormuşcasına değilde hani belki gözünden kaçmış olabilme ihtimali varmış gibi izah et. Misal " hocam ben sınavdan 70 almışım ancak daha iyi bir not bekliyordum , biliyorum öğrenciniz çok , okuduğunuz kağıt çok. Bu kadar yoğunlukta gözünüzden kaçmış olabilir size danışmak istedim tekrar kağıdımı kontrol edebilme ihtimaliniz varmı hocam. Bunu istememin sebebi ortalama yapmaya çalışıyorum vs vs diye söylersin " Ama unutma öyle sert , ağır bir giriş yaparsan sıkıntı çekersin. Baktın hoca yine yola gelmiyorsa bölümüne dilekçe yazıp ver çekinme. O dilekçe bölüm başkanına gidecektir zaten. Eğerki bölüm başkanı gerçek anlamda öğrencilerini koruyan biriyse gereğini yapacaktır zaten.

Sağol hocam harfiyen uygulayacam inşallah sorun çıkarmaz

• Essentiel kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şeyi düşünüyordum
  • Valla ben ne olduğunu bilmiyom nick değişirken imaj değiştireyim dedim orjinal bişeye benziyodu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bos İnsan

Bilgisayar dersinden vize sınavına girmiştim. Bildiğiniz üzere finale kadar vize notlarının açıklanması zorunlu. Hocaya her hafta sorduğumuzda "bu gün, en geç yarına okurum " diyodu. İşte geçen hafta bi sunum yaptırdı bize benim sunumum baya iyi geçti. Herkes vizeden kötü bekliyodu. Daha sonra arkaaşım mesaj attı sınavların sonucu çıkmış diye. Otomasyona girdim baktım 70 yani cc vermiş. benim beklentim 100 dü. yani eminim ful yaptığıma. 5-6 arkadaşıma sordum hepside 70 aldım diyo. Galiba hoca geçme notu 70 diye uğraşmak istemeyip herkese 70 i vermiş. Ama ben hakkımı istiyorum. Acaba şimdi dilekçe yazsam rektörlüğe kağıdımın okunması için hoca bana sorun çıkarır mı ? yada nasıl bir şey yapmam uygun olur. Hoca ters bir adam .

Hocana durumu izah et ve kesinlikle eminsen daha fazla not alacağından yukarıdaki arkadaşın söylediği sıraya göre dilekçe yaz.Yoksa öncekisinden az not alırsan vs. gibi durumlarda hocan bir de ters yandın demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15 gün sonra -- 30 Aralık 2013; 0:38:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Essentiel kullanıcısına yanıt
    Valla yapacak birşey yok ama orjinal bir avatar yani. Artık 2 kişi olduk umarım artmaz
    Hadi hakkında hayırlısı hocam. Şimdiden başarılar inşallah istediğin gibi sonuçlanır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.