Şimdi Ara

DAR OMUZLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

omuzlar 110cm 74cm bel 1,86 boy 65 kiloyum.

omuzlarim ASSİRİ dar tabiri caizse kari gibi ama belki fotograftan belli olmaz pumpli bi sekilde cektim cunku. olay su ben V type bi vucut istiyorum omuzlar essek kadar olucak max ne kadar genisletebilirim? araliklarla 4 5 ay rateral raise yaptim yok 1cm bile buyumedi buyumuyor yani pumpli fotodaki gibi anca. ne yapmaliyim? ilk bas kilomu almam gerek

DAR OMUZLAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ağırlık çalışmak tek başına yetmez, kilo al biraz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • omuz temel olarak 3 bölümden oluşur.

deltoid, rear, medial olarak alalım, lateral yaptığın zaman ağırlıklı olarak medial kısma yani orta kısma odaklanırsın halbuki omuza o top görünümünü veren asıl bölüm rear delt yani arka omuzdur.

3 bölüme de odaklanman gerek ayriyetten omuzda hacim istiyorsan compound yani bar ile yüksek ağırlık düşük tekrar antrenmanlar işini görür fakat istikrarlı şekilde en az 2-3 ay yapman gerek, newbie gains alacağın için sağlam beslenme ve iyi bir omuz programı ile 3 ayda değişim görürsün diye tahmin ediyorum.

• Vücut bütündür sadece omuzun büyümez vücut komple büyür saçma sapan durursun omuz genisleteyim derken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün hareketleri yap bacaüı asla ihmal etme kol göğüs omuz sırt sıkı çalış orantılı gleişirsin merak etme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geniş Omuz ve İnce Kollar
    geçen yıl açıldı
    Kot Pantolon Paçası Daraltma??
    12 yıl önce açıldı
    Dar kot pantolon hk.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.