Şimdi Ara

Dar sokak, çift taraflı park. 2 araç arasına nasıl park edebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sokağımızda çift taraflı park var ve arada kalan yoldan sadece sıfıra sıfır araç geçebiliyor. Çok dikkatli gitmek gerekiyor çünkü gerçekten dar oluyor yol. Şimdi mesela 2 araç arasında park yeri buluyorum eğer 1,5 araçlık yer veya biraz daha büyük ise bi şekilde park ediyorum. Ama tek araçlık bi yer ise geri geri gelirken sağ ön veya sol önü kurtaramıyorum yanımdaki araça sürtecek gibi oluyor, takılı kalıyorum. Geniş geniş park yapmaya çalışsam araba çok açıkta kalıyor, yol zaten çok dar. Bunun bir taktiği var mıdır? Kendimce bir şekil çizip size göstermeye çalıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bastien -- 10 Temmuz 2017; 19:38:4 >

• Araç nedir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç minik bir şey mi ? Sedan mı hb mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazarak öğrenilecek birşey değil pratik yapmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örnek gösterdiğin çizim üzerinden anlatmaya çalışacağım ama baştan söylemek lazım ki bunu pratik olarak göstermek lazım yani anlatarak ne kadar başarılı olur bilmiyorum.

Çizimde aracının durduğu yerin sol tarafındaki araca mümkün olduğu kadar yanaşıyorsun kendi arabanın arka kısmını sol taraftaki aracın arka sağ lastiği civarına getiriyorsun şimdi aslında bu verdiğim ölçü değil senin arabanın büyüklüğü yolun genişliği bunları mukayese ederek direksiyonu ne kadar kırabileceğine bakarak ayarlaman lazım yani teoride sol arabaya mümkün oldukça yaklaşman lazım ama birine rica etmeni öneririm pratikte göstermesi için.
  • Bizim site böyle. Bir kaç manevra gerekebilir. Geriye doğru girerken öndeki arabanın köşesine çok yakın kullanmak gerekiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.