Şimdi Ara

Dar sokakta dar garaja araç sokma deneyimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker1041

garaj geniş hocam. 6 araç birbirini engellemeden giriş çıkış yapabilecek şekilde.
    Mevcut aracınız kaç lira ediyor hocam hemen satalım size keyifli çözümler sunalım.
    Mesela 100.000 tl edermi aracınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    daha yeni aldım hocam ya. çok küçük araca geçemem bebek gelecek inşaallah.
  • heralde szorunlu diye projeye garaj koymuş

karsida araba durmasa ufak araç girebilir belki ama gerisi ardiye kullanimina uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 9 Temmuz 2019; 16:42:16 >
  • quote:

daha yeni aldım hocam ya. çok küçük araca geçemem bebek gelecek inşaallah.
    Müşteri her zaman haklıdır

• Yola/Zemine kırmızı gibi bir renk ile araç manevra açısı kadar boyama/tarama yapılıp, üzerine beyaz yazıyla "garaj çıkışı" yazılabilir.
  • Hocam garaj tarafındaki kaldırıma çık komple sağdaki (veya soldaki) ön ve arka tekerlek ile. kesinlikle geri giderek girmeye çalışmalısın. garaj girişine gelince, köşenin tozunu alarak dönmen lazım. ilk zamanlarda biri sana yardımcı olmalı, sonra alışırsın.. bence bu şekilde girmen mümkün olur. ama dediğim gibi kaldırıma çıkıp bi 30-40 cm daha kazan. birde silme geçmen lazım köşeyi.

çıkmak ama daha problemlidir bence..
  • Dayanamadım yine yazacağım.
    Bunu oraya sokabilirmisiniz bilmiyorum ama girerse (karşı taraf bol olursa girer) al geç ayda bir kez yolun karşısı boş olursa çıkarır (minik arabayıda o boş olan yere çekersiniz ki dönüşte giriş sıkıntı olmasın) keyif yapardınız2 tatile ve uzun yola bununla gidersiniz.

688436631 30 yıl sonrada yavrunuza anahtarını kıymetini bilmesi koşuluyla hediye edersiniz.

Bir tanede ufak ama tarz araç lazım.
    Orada seçim size kalsın smart olur, fiat 500 olur, opel adam olur.

Vay bee yazınca bile eski kapalı garajlı evimi ne kadar özlediğimi anladım. Ne büyük lüksmüş anlatamam.

• Çizimi Microstation'da mı çizdiniz veya Bentley programlarının birinde.
  • promedyumx P kullanıcısına yanıt
    yok hocam autocad
  • Jipin arkası hep öyle boş oluyorsa girilebilir. Fotoğrafın çekildiği yere doğru karışdan düz gelip kafayı o boşluğa sokup geri geri girilebilir gibi geldi.

Ama orası dolarsa araba garajda kalır
  • ilker1041 İ kullanıcısına yanıt
    Çizim şekilleri ve arka plan çok benziyor
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
    cipin arkası genelde boş çünkü orası da karşı apartmanın garaj girişi. ama tabi denyo çok olduğu için oraya park edip gidenlerde oluyor.

orada araç olmayınca sanki daha girilebilir gibi.

cipin yanına yanaşıp geri geri cipin arkasına alıp önden garaja girilir mi ki?
  • Sokak çok dar o kısıma beton saksı koyup araç park etmesini engelleyebilirsiniz ama o saksıyı koyacağınız evin önü bu işe ne der. Evimin önüne park edemeyeceğim mi filan kavgaları olacak. Siz en iyisi orayı apartmanca anlaşıp depo olarak kiraya verin
  • Garaj ağzının karşısına duba koyup parklanmayı önlemek çözüm olabilir ama onun da prosedürü var sanırım belediyeyle irtibata geçmek lazım... Komşulara da durumu izah edip ikna etmek gerekebilir...

• quote:

cipin arkası genelde boş çünkü orası da karşı apartmanın garaj girişi. ama tabi denyo çok olduğu için oraya park edip gidenlerde oluyor.

orada araç olmayınca sanki daha girilebilir gibi.

cipin yanına yanaşıp geri geri cipin arkasına alıp önden garaja girilir mi ki?
    O zaman çizimi şu şekilde güncelledim. Kırmızı ok yönünden düz olarak gelip kafayı karşı otoparkın girişine sokacaksın, sonra mavi ok yönünde geri geri garajına gireceksin. Bence bu şekilde mümkün.

Dar sokakta dar garaja araç sokma deneyimi

• Mümkün Hocam,

Öncelikle kafa'dan girerseniz olmaz tabiki buraya girişler bana kalırsa arka arkaya çok daha rahat yapılır.

Birde ben kişisel olarak arka arkaya giderek park etmeye alıştığım için daha rahat ve basit geliyor sıfıra sıfır park yapabiliyorum ama önden girişi denediğimde aynı işlemi yapamıyorum sinir olup arka arkaya park etmeye başlıyorum :)

Bu arada Ortaköy'de yaşıyorum o yüzden sizi daha rahat anlayabiliyorum malum bizim buralar oldukça dar ama dediğim gibi denemenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runeterra -- 9 Temmuz 2019; 17:59:6 >
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bu şekilde aslında. Bende o şekilde girilebilir diye düşünüyorum

• O jip ordayken girilmez hocam arkadaşlar demiş zaten belediyeyle konuşup oraya araba park etmemesi için engel koydurun. Bir inşaat mühendisliği öğrencisi olarak böyle dar bir sokağa üstelik arabalarında parkettiği sokağa o garaj girişini tasarlayan ve yapan mühendislere yazıklar olsun !!! Bence sen ordaki arabaları kaldırtmadan hiç uğraşma diğer araçları çizersin falan sıkıntı çıkar.
  • Duba işe yaramaz eğer oraya araba çeken umursamaz biriyse dubayı ezer parkeder yine

• Girerimde çıkamam. Fiat 500 felan ancak girer büyük araç zor. Karşıya park eden olursa ki olur hepten araç mahsur kalır. Apartmanca anlaşın depo olarak kiraya verin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.