Şimdi Ara

Dar sokakta dar garaja araç sokma deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir bina var garaj kapısı çok dar bir sokağa bakıyor. Garaj kapısı 3 metre, sokak 4,5 metre kadardır. Çizimden ve fotoğraflardan görebilirsiniz. Bende megane 4 hb var. dün denedim girmeyi ama başaramadım. Buraya giriş mümkün mü sizce?

• o cip orda olmazsa geri geri girebilirsin gibime geliyor yada diğer yönden gelip kafadanda girebilirsin
  • Degil :D. Gecen aylarda yine boyle yonetmeliklere uymayan bir garaj konusu vardi,maalesef bu da onlardan biri :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talharo123 -- 9 Temmuz 2019; 14:16:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clibretto

o cip orda olmazsa geri geri girebilirsin gibime geliyor yada diğer yönden gelip kafadanda girebilirsin
    Konu sahibi genel olarak sormuş, orada sürekli araç olduğu varsayımı altında nasıl girer-çıkarım diyor.
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Ben Düz mantık olarak düşünmüştüm eğer orda devamlı araç oluyorsa size otomatik kepenkli bir kömürlük yapmış müteahhit derim ben 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Su sacmaliga bak
    Garaj olsun diye garaj yapmislar
    Orda araba oldugu surece girilmez o garaja
    Araba olmasa bile her girmek istediginde ayri dert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağa mı didin? -- 9 Temmuz 2019; 14:26:48 >
  • aslında garajın içi çok geniş binanın arka tarafında bol bol yer var. 6 araç birbirini engellemeden park edebilir ama işte sokak çok dar ve giriş de çok dar. ne diye böyle yapmışlar anlamadım.

o değil belediye buna nasıl izin vermiş acaba?

peki belediyeye müracaat etsek garajın karşı tarafında sokağın manevra yapabilecek kısmına araç konmasını engelleyebilir miyiz? böyle bir hakkımız var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizde de yayla gibi site var, giriş aynen böyle... Adamlar resmen giremesin diye inadına yapıyor sanki...

Oraya karşıda araç park ederse asla girilmez sakın denemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo-wan -- 9 Temmuz 2019; 14:47:16 >
  • oraya anca fiat 126 bis gibi ufacık bir araba girip çıkar.
  • Garaj girişini daraltacak şekilde araç parkedilmez hala öğrenemediler. Bizim evin ordada aynı birgün takacağım tamponu onu istiyorlar illa . Sabah tek hamlede girdiğim garajdan akşam 5 hamlede anca cıkıyorum.
  • Böyle dar yerlerde genellikle tam karşısındaki jipin olduğu yeri dubalarla kapatıp boş kalmasını sağlıyorlar. Giriş çıkış ancak böyle mümkün oluyor.
  • Belediyeye dilekçe verin garaj karşısına 2 tane kuka dikin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani en mantıklısı dediğiniz gibi duba ama belediye izin verir mi onu merak ediyorum. yani böyle bir hakkımız var mı?
  • Bir iki manevra ile girilir gibi duruyor.
    Jipin arkasından gelirken sola kırıp tam dibinden garaja dönünce manevra imkanı artar gibi.
    Ya da karşısından gelip sokakta garaj tarafına yanaşarak geri geri daha rahat manevra yapılacağı için girilir. Ama bu sefer de garaj içinde yerleşmek uzun sürer çok yavaş hareket etmek gerekir.

• Belediye ile irtibat kurun işgaliye bedeli ödeyerek o kısmı kiralayıp park edilmeyecek şekilde ayarlama yapılabilir. Ancak reddebilir belediye her zaman izin vermiyor takdirine kalmış.

Oraya başka türlü giremezsiniz yeniden yapılabilecek düzeltilebilecek inşaat imkanıda yok gibi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otopark girişini görünce ruhum daraldı

• Garaj ne kadar geniş?
    Aracınızı satın kısa bir araba alın derim ben çok rahat edersiniz. Sizden başka kimsenin o garaja girmesi pek mümkün olmadığından rahat rahat kullanırsınız
    Hatta bir tanede klasik araba alın yolun karşı tarafı boş olduğunda gömün oraya gitsin ara ara garaja iner ilgilenirsiniz.
    Tam klasik araba saklamalık bir garaj.

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    garaj geniş hocam. 6 araç birbirini engellemeden giriş çıkış yapabilecek şekilde.
  • talharo123 T kullanıcısına yanıt
    O kişinin sokması imkansızdı, gerekli çapın yarısı felan vardı. Bunda tam orada park eden birisi olmazsa girme ihtimali var.
  • Sivasdayken bende böyle dar garajlı dar sokaklı bir evde kalıyordum sokakda dar :D garaja 10-15dkda benim palioyu zar zor soktum. kapıyı açıp inmeye yer bile kalmadı neredeyse nasıl bir garajsa artık. O işkenceye hiç değmez o günden sonra hiç o garaja bakmadım bile.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.