Bildirim
DARBOĞAZ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
AMD 965 ile 6950 sıkıntı çıkartmaz. -
yapmaz kardeş , sıkıntı etme ama amd fx e geçmeni öneririm -
Kartı yükselteceği zaman geçebilir, 6950 için gerek yok. -
hmm teşekkür ederim bilgileriniz için.
fx işlemciye seneye geçmeyi düşünüyorum ona geçmem için anakartı degiştirmem gerekiyor.
Galiba teknolojiyi biraz geriden kullanıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Kilman1
hmm teşekkür ederim bilgileriniz için.
fx işlemciye seneye geçmeyi düşünüyorum ona geçmem için anakartı degiştirmem gerekiyor.
Galiba teknolojiyi biraz geriden kullanıyorum
Alakası yok tamamen ihtiyaç ve bütçe meselesi, sistem işini görüyorsa sıkıntı yoktur -
aynn katılıyorum -
x4 965 idare eder ama oc yaparsan tadından yenmez. -
hocam bu karta çok fazla oc yapılmıyor en fazla 3.7 ghz e cıkarttım daha ustunu kaldırmıyor -
Kart?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
hocam bu karta çok fazla oc yapılmıyor en fazla 3.7 ghz e cıkarttım daha ustunu kaldırmıyor
işlemciden bahsediyorsun sanırım voltaj vermiyorsan normal çoğu x4 955-965 voltajsız 3.6-3.7 ghz seviyesinde takılır ancak güzel soğutucun varsa 3.9-4.0 ghz kullanırsın günlük
ha dersin oc yapmaya değermi değer çünki işlemci çok güçlü olmadığından her mhz oyunlarda performansa etki edecektir. -
yazmış yazmısım kusura bakmayın kart değil işlemci.
Soğutucum var voltaj vermeme ramen 3.7 yi geçemiyorum 3.9 a cıkarttım battle field 3 e girdim oyunun acılmasını beklerken sistem kapandı bidaha denedim bu sefer oyuna değil işlemci testi yaptım occt ile testi baslattım 30 saniye sonra test hata verdi 3.7 e tekrar düşürdüm hiç bir sorun olmadı belkide voltajı yeterli vermiyorum. -
voltaj yeterli değildir 3.7 de takılan x4 955 veya 965 görmedim en az 3.8-3.9 desen anlarım da. -
voltajı fazla verirsemde yanar diye düşünüyordum bidaha deniyeceğim inş bişe olmaz -
quote:
Arkadaşımda amd x2 270 işlemci vardı ve bu MSI 6950 Twin frozr II ekran kartına darboğaz yapıyordu.
Benim amd x4 965 işlemcim var ben bu işlemciye MSI 6950 Twin frozr II almak istiyorum benim işlemcime darboğaz yaparmı yorumlarınız için teşekkür ederim.
sorunsuz kullanabilirsin ama phenomuna soğutucu öneririm hele x4 965 kasa havalandırması iyi değilse yanıyo
-
quote:
voltajı fazla verirsemde yanar diye düşünüyordum bidaha deniyeceğim inş bişe olmaz
o da bir risk neticede anakart ve işlemcinin garantisi yoktur
bence 3.7 ghz de düzgün çalışıyorsa ilerisine zorlama çünki senin işlemci biraz takoz galiba. -
aynn katılıyorum kasamı değiştirdim daha yeni önceki kasamda işlemci soğutucum olmasına ramen yanıyordu :) degiştirmeden önce 66 67 derecelerdeydi tam güçte şuan tam güçte 56 dereceyi geçmiyor -
önemli değil kardeş. -
hepsi aynı değilmi bunların benimki neden takoz olsun -
quote:
aynn katılıyorum kasamı değiştirdim daha yeni önceki kasamda işlemci soğutucum olmasına ramen yanıyordu :) degiştirmeden önce 66 67 derecelerdeydi tam güçte şuan tam güçte 56 dereceyi geçmiyor
sorma dün annemin işyerinde x4 965 ile uğraştım pc bozuldu kırıyodum işlemciyi sinirden
Benzer içerikler
- geforce 940mx
- amd radeon r7 200
- intel hd graphics 3000
- ekran kartı tamiri
- wattman hatası nedir
- en iyi ekran kartı
- rtx 50 serisi ne zaman çıkacak
- rtx 5070
- rx 8000 serisi
- amd boykot mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X