Şimdi Ara

Darboğaz çıktı bir de neyse :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2x Asus 970 Strix / SLI, 2x HyperX SSD Raid 0 sisteme;

Asus Crosshair Formula-Z Anakart + FX 9370 mi daha uygun olur

Yoksa İntel 4690 K / 4790 K sistem mi?

İntel de ne yazık ki SLI'da hız x8 x8'e düşerken mevcut anakartımda SLI'da x16 x16 oluyor. İşlemci hususunda muallaktayım...

Böyle saçma şeyleri çok yaşayan insan olmadığı için forumlarda da çok aydınlatıcı bilgilere erişemedim.

Karışık işler bunlar ama eminim derdimi anlayacak ve beni aydınlatabilecek bilge insanlar vardır hâlâ :)

Herkese teşekkürler, iyi akşamlar...

• hocam sistemi kullanıyorsunuz sonuç olarak. yani eğer fx-9370 li sistem mi yoksa i5-4690k lı sistemi toplayayım deseydıniz size direk olarak i5-4690k derdim ama imzanızdaki sistem bence güzel fakat sizin darboğaz yaşamanızın asıl sebebi çözünürlük. gtx 970 sli için 1080p az olmuş. işlemci asıl sıkıntıyı bu yüzden yaşıyor. bence işlemci ve anakartı değiştirmek yerine 2k bir monitör alırsanız daha iyi olur.

• yukarıdaki grafiğe göre pci 2.0 x16 ile pci 3.0 x8 arasında fark yok, 970 sli tüm fx işlemcilere darboğaz yapar. intel tek çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Valiente -- 16 Nisan 2015; 21:57:53 >
  • Quarysma kullanıcısına yanıt
    AMD anakartlar, PCI-E 3.0 desteklemiyor. Intel destekliyor.
    8x-8x 3.0 ile 16x-16x 2.0 aynı performansı verir.

Intel sistem seçmelisiniz. GTA5'in bazı testlerinde, 4690K/4790K ile AMD arasında %75 performans farkı vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 16 Nisan 2015; 22:15:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.